Retro gledanje – Boyle Heights Street Fight (s1e05)

Retro gledanje Lucha Undergrounda otvorili su Connan i Cueto, u uredu ovog potonjeg. Tu je dogovoren večerašnji main event. Street fight između Big Rycka i Pume. No prije toga bilo je dosta akcije. Počevši s Mil Muertes vs Drago. Snaga protiv brzine, a ovog puta je snaga dobila. Drago je imao par lijepih poteza, a Mil Muertes nastavlja biti nesalomljiva zvjer. Drago je imao loš dan, pošto ga je nakon meča napao King Cuerno. Napao ili poslao poruku? Odlučite sami.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Johnny Mundo je imao jednu kratku, ali slatku vinjetu, prije nego su Catrina i Cueto imali razgovor o tami. Izgleda da je Cueto neće još dugo moći skrivati.

Son of Havoc upisao je novi poraz, ovog puta mu je isti nanio Mascarita Sagrada. Son of Havoc je jako lijepo odradio ismijavanje protivnikove visine, što ga je na kraju koštalo, a nešto batina dobila je i Ivelisse. Meč nakon toga je bio meč samo na papiru. Sexy Star vs Chavo Guerrero Jr. . Sexy nije zaboravila što joj Chavo učinio te je htjela vratiti milo za drago, sudac je htio zaustaviti to, no na kraju je nastradao za dq kraj. Nakon meča došao je Pentagon i Fenix te je nastao kaos. Ovo izgleda kao da ćemo ubrzo imati dva na dva meč.

Main event je bio praktički tri na jedan meč u kojem je Prince Puma davao sve od sebe. Ali tako je to kada uđeš u street fight protiv frakcije. Kasnije mu se priključio Johnny Mundo, koji mu je u startu pomogao, a onda nehotice odmogao kada ga je slučajno udario stolicom. Ako pratite wrestling dulje od jednog dana znali ste da će se ovo dogoditi. I bilo je odlično. Big Ryck i ekipa su dobili, ali nekako mi se čini da to nije kraj ove priče.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Boyle Heights Street Fight (s1e05)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*