Retro gledanje – A War Started In Mexico… (s1e17)

I kaoi mnogo puta u ovoj epizodi, Cuetov ured je mjesto gdje se događaju važne i zanimljive stvari. Ovog puta je gost te prostorije Alberto el Patron koji traži protivnik. I jedino kojeg želi je Texano, toliko ga želi da će razbacati sve što se nalazi na šefovom stolu. Ali će na kraju dobiti što želi – što je ujedno i večerašnji main event.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prije njih na red će doći dva meča. U prvom su Mil Muertes i Fenix nastavili svoj rivalitet. U vrlo kratkom meču Mil je dobio Fenixa, a onda ga Catrina nije htjela polizati. E pa neće Mil Muertes trpiti takvu bezobraštinu, radije će je zakucati u pod. Heroj Fenix dolazi u pomoć i ruši Muertesa, a Catrina isto ima svoju osvetu. Polizat će Muertesa, a zatim će Fenixu dati poljubac kojeg se ne bi posramili niti neki fimove za odrasle.

Vinjeta za Konnana, koji će dobiti svoju osvetu?!? Zatim Ivellise sa svojim dečokom i stalnim protivnikom kod Cueta, uz najavu meča za iduću epizodu. Te u konačnici Alberto koji posjećuje Princa Pumu koji trenira – i u upozorava kako dolazi po pojas.

Drugi meč večeri je Sexy Star i Big Ryck. Tko dobije dobiva meč protiv The Crewa. Meč je pokazao kako je Sexy Star srčana, ali nije mogla ništa protiv Rycka. Nakon meča napali su ih Crewovci, ali su ih zajednički otjerali.

Prije main eventa imali smo vinjetu za el Patrona. Sam meč je bio solidan, no ništa više od toga. Dva velika momka koja se mlate, kao ona druga strana Lucha Libre stila, koji nije samo high flying. Meč je imao DQ kraj, pošto je Albertu dosadilo što je Texano stalno pokušavao varati. Prekipjelo mu je, uzeo je uže i počeo mlatiti po protivniku, uz odobravanje hrama. Za kraj epizode Cuetov ured je ponovo pun, ovog puta u njemu je King Cuerno koji najavljuje cage match protiv Johnny Munda za iduću epizodu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – A War Started In Mexico… (s1e17)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*