Retro gledanje – A Unique Opportunity (s1e08)

Unikatna prilika. To je bila glavna riječ ove epizode Lucha Undergrounda. Netko će dobiti unikatnu priliku? A što ona je? Pa da bi to saznali morali smo proći kroz dva meča, oba su imala deset učesnika i oba su imala jednog pobjednika. To im je bilo zajedničko, tok je tip meča bio ipak nešto drugačiji.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prvi od dva meča bio je 10-way meč u kojem je u konačnici Fenix ugrabio titulu, a nešto kasnije smo vidjeli kako Konnan baš nije sretan što Prince Puma ponovo gubi. Dok je u drugom meču bio over-the-top battle royale, u kojem su u konačnici kao zadnja dva ostali Johnny Mundo i Mil Muertes, ovaj potonji je na kraju ostao stajati kao pobjednik meča, a onda je krenuo spektakl.

Dario Cueto, u sunčanim naočalama, koje je nosio kako bi prikrio masnicu na oku koju mu je prošli tjedan udijelio Mundo, odradio je još jednu svoju sjanu prezentaciju. Predstavio je pojas prvaka, najavio je kako će se pojas prvaka braniti u meču koji se zove Aztec Warfare, koji je njihova inačica Battle Royal meča, no o tome ćemo idući tjedan. Te je kazao – Fenix, Mil Muertes, svaki od vas je dobio devet protivnika, sada mora dobiti još jednog. Idete jedan protiv drugoga. Ulog je velik, onaj tko dobije meč ući će kao broj 20 u Aztec Warfare, onaj tko izgubi ući će kao broj 1. Ovo je bilo apsolutno sjajno. Nagrada i kazna. Pobjede i porazi koje znače. Štoviše, ispada da je bilo bolje izgubiti neki od dva eliminacijska meča nego izgubiti dvoboj poraženih. A Fenix je izgubio dvoboj poraženih i s njime ćemo otvoriti iduću epizodu, iduće srijede. Te isprika na tome što je pregled ovotjedne epizode kasnio.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – A Unique Opportunity (s1e08)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*