Raw pregled – Zahuktavanje odnosa

Roman Reigns otvara Raw uz miješane reakcije. Nije rekao ništa novo, ponovio je nešto sa SD-a. Oh, vidi, dali su Bryanu da priča ovdje. Bryan je imao dobar promo. Sviđa mi je što je rekao da je on bolji hrvač od Reignsa i to što je baš upotrijebio tu riječ wrestler. Authority je izašla. Triple H je govorio o Stingu i rekao da očekuje odgovor na njegov izazov do kraja večeri, a Steph se okrenula na ovu dvojicu, zatim i najavila tag team meč Bryana i Reigns vs Big Show i Kane koji je sljedeći na redu. Solidan segment. Ništa nije bilo vrlo posebno, ali nije bilo ne pre dugo što je dobro jer zadnjih nekoliko početnih segmenata su bili poprilično dugi.

Gore navedeni meč između Reignsa i Bryana protiv Showa i Kanea je bio je solidan, onako kako sam i očekivao. Meč je završio diskvalifikacijom kada je Big Show spasio Kanea od pina i bacio Bryana preko zaštitne ograde. No, segment poslije meča je po meni bio bolji nego sami meč. Bryan je slučajno opalio Busaiku Knee Reignsu. Nakon što se Reigns opropavio, malo su se raspravljali, ali ih je onda Triple H stavio u veliki handicap meč u Main Eventu Raw-a. Vidjet ćemo što će se dogoditi, vjerojatno će Reigns se osvetiti Spearom Bryanu ili tako nešto.

 

Meč između Rybacka i Rollinsa je krenuo dobro, ali naglo su završili, tj. meč nije dugo trajao. Drugi meč koji završava diskvalifikacijom. Mogli su to drugačije rasporediti ili dati ovdje nekome pobjedu, recimo Rollinsu, uz pomoć J&J i to Rybacka ne bi oštetilo. Razumijem da žele pokazati dominaciju Authority, ali dva meča zaredom koja završavaju diskvalifikacijom nije previše privlačno ni dobro.

Sviđala mi se agresivnost Paige u meču protiv Brie nakon onoga što su joj napravili prošle tjedan. Meč čak ni nije bio toliko loš kao što obično znaju biti Divas mečevi na Raw-u. Kako je krenulo već sam mislio da bi i ovo moglo završiti diskvalifikacijom, ali, hvala Bogu, nije. Dobro je što je Paige dobila. Nadam se dobrom meču Nikki i Paige na Fastlaneu.

Poprilično mi se svidio segment između Cene i Ruseva. Promo Ruseva i Lane je bio dobar, kao i onaj njihov video o Ceni. Cenin promo je u nekim trenucima govorio neke šale, što i nije potrebno ovoj zavadi, ali promo mu je bio dobar, jedan od boljih u zadnje vrijeme. Tuča je također bila dobra i svidjelo mi se što je Rusev pretukao Cena. Odakle Ceni modrica ispod oka? Vjerojatno na Live Eventu. Uglavnom, svidio mi se segment. Ako ovako budu gradili ovu zavadu, bit će dobro.

Još jedan meč između Zigglera i Wyatta. Pa dobro, s obzirom da oni sigurno neće napraviti dobar meč ako dobiju vremena, radije bih ovaj meč gledao još nekoliko puta više nego još jedan meč Reignsa i Showa. Meč je bio na razini onoga od prije tjedan dana. Wyatt ostvaruje pobjedu nad Zigglerom još jednom. Ne znam baš da je ovo za Ziggler dobra odluka da dva puta zaredom izgubi na čist način. Wyatta jako dobro pripremaju za zavadu s Takerom, moram priznati.

Lijepo je vidjeti Heymana i Lesnara da nas podsjete da su oni stalno tu i iako nisu imali neku veću ulogu na ovom Raw-u, napravili su svoj posao dobro. Heyman je imao standardno odličan promo. Govorio je o Reignsu i Bryanu. Izgleda da bi i Lesnar mogao postati pozitivac u potpunosti do WrestleManije.

Nesuglasice između Stardusta i Goldusta se nastavljaju i u meču protiv New Daya. Nemam ništa posebno za reći ovdje, Stardust je napustio Goldusta i to je otprilike to. Nadam se da će se ubrzo u potpunosti raspasti i tako započeti zavadu za meč na WrestleManiji. Kasnije smo imali backstage segment gdje je Goldust nazvao Stardusta Cody, a ovaj ga odgurnuo.

Kako fantastičan segment s Triple H-om i njegovim izazivanjem Stinga na konfrontaciju na Fastlaneu. Uživao sam u svakoj sekundi ovoga. Triple H-ov promo je bio ok, ali sve što se dogodilo poslije toga je bilo zakon. Naravno da nijedan od onih nije bio pravi Sting, ali još bolje da se Sting i Triple H ne vide licem u lice sve do Fastlane da taj segment i ima nekog značenja. Stingovo prihvaćanje Triple H-ovog izazova je odrađeno na apsolutno briljantan način. Jedva čekam ovaj segment na Fastlaneu.

Dobar meč između Cesara i Kidda protiv Usosa. Nisam mislio da će imati meč prije Fastlanea, ali hej, to je ono što WWE često radi s tag team divizijom sada. Kidd i Cesaro osvajaju ovaj meč koji nije bio za titulu i tako sada sigurno dobivaju meč za titulu na Fastlaneu. Očekujem još bolji meč na PPV-u od ova dva tima jer znam da mogu i bolje, iako je i ovo bilo dobro.

Jeeej, Mizdow ima meč. Protivnik je Sin Cara koji je bio protivnik Mizu prošli tjedan. Moram priznati da jako lijepo obavljaju nesuglasice i kasnije raspad Miza i Mizdow. Puno bolje i zabavnije nego s Gold & Stardustom. Uspoređujem to jer se u oba slučaja radi o raspadu timova. Miz je dobro obavio posao na mikrofonu tijekom meča. Dobro je ovo zasada. Nadam se da će tako i nastaviti, a onda onaj trenutak kada Mizdow poludi, bit će pre zakon.

Jadan Curtis Axel. Stalno traži pravdu, a nikako da do te pravde dođe. Pokušava napraviti nekakav pokret. Ambrose ga opet prebija. Meč je bio kratak, čak i kraći od onoga na SmackDownu, tako da ništa posebno nismo vidjeli u meču. Segment s Ambrosom i Barrettom je bio solidan. Dobro je što dobivaju vremena na mikrofonu jer kad smo zadnji puta vidjeli nekakvu zavadu za mid-card titulu gdje hrvači dobivaju vremena na mikrofonu? Dobro je što Barrett ne želi još prihvatiti izazov Ambrosea i nadam se da taj meč neće najaviti na internetu nego će ovu priču iskoristiti.

Authority razbija Bryana i Reignsa prije meča. Meč nije bio ništa posebno, većinom dominacija Authority, ali priča tijekom meča je bila dobra. Nisam baš očekivao povraćenu trojicu da će doći pomoći Bryanu i Reignsu, ali sviđa mi se. Izgleda da će napraviti nekakav Six Man Tag meč između te trojice i Authority gdje će se ovi dodatno osvetiti njima. Ta mi se ideja također sviđa i logična je. Reigns je na kraju meča glumio negativca i sam stavio sebe u meč. Izgleda da bi on mogao postati potpuni negativac što mi se sviđa. Segment s Reignsom i Bryanom poslije meča je bio odličan. Svidjela mi se tenzija između njih dvojica. Reigns napravio Spear Bryanu. Najavljena je njihova konfrontacija za SmackDown št obi trebalo biti zanimljivo.

Dobar Raw, nešto bolji od prošlog. Zavada Reignsa i Bryana dobro napreduje i zainteresiran sam za njihov meč na Fastlaneu. Ostalo je bilo u redu i bilo je nekoliko dobrih mečeva i segmenata.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

3 Comments on "Raw pregled – Zahuktavanje odnosa"

  1. Neprijateljstvo pišite ne zavada.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*