Raw pregled – Velika tučnjava Undertakera i Lesnara

Undertaker otvara ovotjedni Monday Night Raw! Undertaker govori da su nizovi napravljeni da se slome, ali Lesnar je iz mjeseca u mjeseca podsjećivao ljude na to i Undertakeru je dosta toga. No, Lesnar ne može ubiti ono što neće umrijeti. On zatim kaže da će izazvati Lesnara i osvojiti ono što mu je preostalo te će Undertaker počivati u miru. Vrlo dobar promo Undertakera. Dobar način za otvoriti show pošto se Undertaker vratio na Battlegroundu. Znači, imat ćemo Undertaker protiv Brock Lesnara na SummerSlamu. Njihov meč na WrestleManiji nije bio jako dobar, ali vidjet ćemo kako će ovdje biti. Neću govoriti ništa unaprijed.

 

Charlotte vs Brie Bella – **1/2

Dobar meč. Drago mi je da su dobile vremena i to su poprilično dobro iskoristile. Charlotte je bila super pogotovo pri kraju meča, a i Brie je čak dobro radila s njom. Publika je također bila u meču, što mi je drago za čuti. Još jedna pobjeda za Charlotte i Brie još jednom tapka. Već sam mislio da će biti diskvalifikacija i da će se sve ženske umiješati, no ipak nisu i to je dobro.

 

Prime Time Players vs Los Matadores – *3/4

Bilo je dobro za vrijeme koje je dobilo. Zabavna akcija i Titusov Hot Tag je uobičajeno bio dobar. Tijekom meča, New Day je došao na stage i Woods je rekao kako su ovdje da čestitaju. To je omelo Titusa i jedan od Matadoresa mu je dao Backstabber za pobjedu. Zanimljivo. Izgleda da bismo mogli vidjeti Triple Threat Tag za Tag Team titulu na SummerSlamu. Pošto će card već ionako biti popunjen, mislim da bi to moglo završiti na pre-showu. Vidjet ćemo.

 

Big Show vs The Miz – NR

Ranije u showu, The Miz se potužio Triple H-u da nešto napravi u vezi Big Showa zbog onoga što se dogodilo na Battlegroundu kad ga je Big Show nokautirao. No, Triple H je stavio Miza u meč s Big Showom. Big Show je dobio Miza s Diving Elbow Dropom u jednoj minutu. To je bilo očekivano i dobro, jedino mi je čudno s kojim je potezom dobio, ali dobro. Poslije meča, Big Show je rekao kako će uzeti IC titulu kad se Ryback pojavi. Solidan promo Big Showa, no baš mi se i ne sviđa što Big Show nastavlja ići na IC titulu. Nadam se da je neće njemu dati ako Ryback ne bude došao uskoro.

 

Cijelu večer, Triple H je zvao Heymana kako bi rekao Lesnaru da ne dolazi da ne bi došlo do neke tučnjave između njega i Undertakera. Triple H i Steph su primijetili Heymana u backstageu koji je rekao da Lesnar nije ovdje nego će samo prenijeti Lesnarovu poruku. Triple H i Steph su zatim zadužili neke wrestlere da budu zaštitari ako su bude što dogodilo između ove dvojice jer Triple H ne vjeruje Heymanu. Zatim se prebacuje na Heymana koji je u ringu. Heyman govori da Lesnar nije prvak zbog Undertakera. Heyman podsjeća da je Lesnar prekinuo Undertakerov niz i da Heyman to stalno govori jer je to stvarno bio povijesni trenutak jer nakon svih legendarnih hrvača koji su pokušali prekinuti niz, jedino je Lesnar uspio. Heyman zatim podsjeća kako ćemo imati meč njih dvojice na SummerSlamu. Heyman zatim kreće prkositi Undertakeru kako je Lesnar osvojio Undertakerov niz. To je probudilo Undertakera koji je brzo došao u ring nakon što su se svjetla upalila i ugasila. Undertkaer je krenuo prema Heymanu, no Lesnar je brzo dotrčao u ring i njih dvojcia su ušli u veliku tučnjavu, čak su komentatori pobjegli! Prvo su zaštitari došli ih rstaviti, no kada oni nisu mogli pola svlačionice je došlo upomoć te su svi jedva rastavili njih dvojicu. No, u backstageu su se ponovno susreli i opet ušli u tučnjavu koju su opet hrvači morali rastavljati. Ovo je bilo prilično zakon! Za početak, Heymanov promo je bio jako dobar. I onda kad je krenuo prkositi Undertakeru, mogli smo znati da će se nešto dogoditi. Brawl između Undertakera i Lesnara je bio izvrstan. WWE ne radi često ovakve tučnjave gdje svlačionica mora rastavljati to, no ovdje su to napravili i bilo je odlično. Sviđa mi se što se produžilo u backstageu i obojica su bili izvrsni. Lesnar je čak u backstageu vikao kako će ubiti Undertaker. izvanredno. Stvarno izvanredno. Ako ovo bude ovako do SummerSlama, mislim da će cijela priča biti izvrsna, no za početak, ovo je i više nego odličan početak za daljnji razvoj priče.

 

Luke Harper vs Roman Reigns – **3/4

Bray Wyatt i Harper su prije meča imao promo na ekranu. On je bio u Harperovom kutu, a Dean Ambrose u Reignsovom kutu. Meč je bio dobar. Dobro je što su dobili dosta vremena. Harperov rad na Reignsovoj ruci je bio dobar i Reigns ju je dobro prodavao. Zabavna akcija u završnici. Wyatt se umiješao i izazvao diskvalifikaciju. Sva četvorica su ušli u brawl i Ambrose i Reigns su na kraju otjerali Harpera i Wyatta. Još jednom imamo Shield/Wyatt zavadu samo ovaj puta bez Rollinsa i Rowana. To je zanimljivo. Brawl je bio dobar. Svidjelo mi se ovo.

 

WWE World Heavyweight prvak Seth Rollins dolazi u ring. Rollins pita fanove kako se osjećaju nakon što su opet bili u krivu u vezi njega. Rollins govori da su svi mislili da Rollins neće preživjeti Lesnara nakon što je ostao sam. No, Rollins je još uvijek WWE prvak, ali njega nitko ne poštuje iako je dosada obranio titulu nekoliko puta i pobijedio je svaki izazov. Rollins se osjeća opljačkano jer nitko na Battlegroundu nije rekao poslije meča da je Rollins još uvijek prvak. Stoga, Rollins je pozvao Lilian Garciu koja je morala proglasiti Rollinsa kao prvaka i kako je Lesnar pobijedio zbog uplitanja Undertakera. No, Cena prekida Rollinsa. Cena je rekao da Lilian više ne treba trpjeti Rollinsa i ona dolazi iz ringa. Rollins zatim čestita Ceni na pobjedi na Battlegroundu. Cena zahvaljuje Rollinsu i naziva ga lošom isprikom za prvaka. Rollins govori da tko god želi meč za njegovu titulu treba zaslužiti to i da Cenini izazovi ništa ne znače. Rollins podiže titulu i kreće odlaziti. No, Cena govori da nije titula koja čini čovjeka, nego čovjek čini titulu i zatim naziva Rollinsa šalom. Obojica zatim skidaju majice i izgleda kao da će se potući, no Rollins odlazi. Zanimljiv segment. Oba promoa su bila dobra pa je sama konfrontacija ispala isto takva. Ne znam je li ovo sada znači da bi Cena možda mogao izazvati Rollinsa za titulu na SummerSlamu ili tako nešto. Ja baš i nisam za to jer bi volio da Cena brani US titulu na SummerSlamu u nekom Three-Way ili 4-Way meču i da Owens ondje osvoji titulu, a da Rollins dobije nekog drugog kao prvaka.

 

Becky Lynch & Paige vs Naomi & Tamina Snuka – **3/4

Isuse, pa cure imaju čak još jedan meč na Raw-u te ovaj traje još duže nego prvi, preko deset minuta. Ja sam mislio da ja ovo sanjam, ali ipak je stvarno. Ozbiljno, WWE je dao curama dva meča na Raw-u koji su bili prilično dugački. Izgleda da ozbiljno shvaćaju tu Divas revoluciju i da će zaista nešto poduzeti u vezi njih. Ovaj meč je bio dobar, malo bolji nego Charlotte/Brie. Dobra akcija u završnici. Sasha Banks ostvaruje pobjedu sa Banks Statement na Paige. Drago mi je da je Paige bila ta koja je tapkala, a ne Becky Lynch. Nadam se d će nastaviti štiti NXT cure koliko god mogu.

 

U backstageu, Lana je imala promo i Summer Rae ju je prekinula. Summer Rae je bila odjevena slični kao Lana i imala je sličnu frizuru te je rekla kako Rusev to volio. Rusev se zatim pojavio sa smiješkom na licu i poljubio Summer, a Lani rekao da izgleda umorno i da treba odmora. Summer Rae je zatim opalila šamar Lani. Rusev je ovdje bio fantastičan. FANTASTIČAN. Već sam rekao kako mi je ova ljubavna priča postala glupa, ali Rusev je ovdje bio super.

 

John Cena, Cesaro & Randy Orton vs Rusev, Kevin Owens & Sheamus – ***

Jako zabavan meč! Prilično dugo je trajao i to mi se sviđa. Zabavna akcija tokom cijelog meča. Tenzije i nesuglasice između Ruseva, Owensa i Sheamusa su odlično odrađene i svidjelo mi se kako su prvo Sheamus pa onda Owens napustili meč i ostavili Ruseva na cjedilu. Lana je dodala šlag na tortu i napala Summer Rae kako bi se osvetila za onaj šamar od ranije i onda su ova trojica dokrajčili Ruseva za pobjedu. Kako je ona kombinacija Swing/Slingshot/RKO bila odlična. Lijepo je vidjeti Cesara u istom ringu sa Cenom i Ortonom. Nadam se da stvarno imaju u planu nešto za njega i da ga neće ubrzo zaboraviti nakon što se ponovno povezao s publikom. Što kažeš o tome, Vince?

 

Jako mi se svidio ovaj Raw i vrlo dobar fallout show za Battleground. Tučnjava Lesnara i Undertakera je definitivno bio najbolji dio showa. Odličan početak za njih dvojicu. Divas revolucija se nastavlja i cure su imale dva dugačka meča na Raw-u što je definitivno iznenađujuće. Nekoliko dobrih mečeva kroz show i zabavan Main Event. Još nije jasno tko je sljedeći izazivač za WWE World titulu ali to ćemo izgleda saznati idući tjedan. Uglavnom, ovo je bio odličan show. 8/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Velika tučnjava Undertakera i Lesnara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*