Raw pregled – Undertaker odgovara Wyattu

Authority otvara show. Orton dobiva svoj posebni ulazak. Kane govori kako je je Orton još uvijek dio Authority. Big Show je imao solidan promo i također priželjkuje dobrodošlicu. Rollins je bio najbolji kad je tepao Jamieu što je ovaj prigovarao na onaj RKO od prošlog tjedna. Rollins je kao i skoro svaki puta imao dosta dobar promo te također govorio kako je Orton dio Authority. Rollins je pokušao napraviti malo atmosferu jer su svi bili mrzovoljni. Randy Orton je onda imao odličan promo govoreći kako se Authority jako pormijenila i kako mu se ulizuju. Govorio je o svakome poosebno, a onda na kraju došao do Rollinsa i rekao da će ga napraviti svojom ku*vom. A na kraju je razočarao sve fanove i rekao da se samo zeza. Odličan segment, moram priznati. Ništa se posebno nije dogodilo, ali Randy se samo poigrava s Authority, dok su oni i dalje naivni i to ne vide, a na kraju će Orton prevariti Authority. Sviđa mi se priča, bolje nego da je Orton samo došao i ušao u zavadu s Rollinsom.

Daniel Bryan vs Bad News Barrett – **1/4

Truth je bio na svom standardnom mjestu. Publika je mrtva čim Bryan i nije dobio nekakvu reakciju. Meč je bio dobar. Pomalo nagli završetak. Trebali su dobiti još koju minutu, bilo bi bolje. Još jedan poraz za Barretta u nizu. Možda WWE misli da on može gubiti iako je prvak, ali nema titulu u svojem posjedu. Poslije meča, Barrett daje Bullhammer Bryanu. Hajde, makar se na neki način osvetio za poraz. Ambrose izlazi i lupa Barrettu clothesline. Razlog što je izašao je taj što ima meč protiv Stardusta.

Dean Ambrose vs Stardust – **1/4

Još jedan poprilično zabavan meč. Na razini prošloga meča, rekao bih. Ambrose ostvaruje pobjedu poprilično lako. Poslije meča, Ambrose je uzeo IC titulu koja je dotada bila u posjedu Stardusta. Barrett ga je napao s leđa, ali ga je Bryan spasio. Luke Harper je također došao, kao i onda Ziggler. Svi su ušli u brawl i ispucavali svoje finishere. R-Truth je za to vrijeme ukrao titulu i stavio je u vreću. Barrett je iz tuče izašao kao pobjednik. Barrett dolazi do Trutha i traži titulu koji mu daje vrećicu s titulom. Barrett odlazi kroz publiku i vadi titulu, ali ono je REPLIKA. Truth na stageu podiže pravu titulu. Hahaha, jako dobro odrađeno. Svidjela mi se ta fora s replikom IC Titule. Jedva čekam ovaj meč.

WWE će dati počast malom Conoru (R.I.P.) na Hall of Fameu Warrior Awardom. Jako lijep potez od WWE-a, naravno.

Paul Heyman/Brock Lesnar segment

Prije nego što je Heyman krenuo govoriti svoje, pokazao je jedan odličan promo video za Reignsa. Kada se radi o videima kao što je ovaj, onda WWE tu obavlja odličan posao. Heyman je zatim predstavio Lesnara. Heyman je imao standardno odličan promo. Čak bi rekao i na razini onoga s prošlog Raw-a. Heyman je stvarno nevjerojatan. Heymanu je opet u jednom trenutku ugasio se mikrofon. Heyman je rekao da titula više ne pripada WWE-u nego Brock Lesnaru. Dobar segment. Nije se ništa posebno dogodilo, ali Lesnar je podsjetio nas je da tu i Heyman je bio odličan kao i uvijek. Jedino je možda trebao se Reigns pojaviti i barem na kratko biti licem u lice s Lesnarom. Mislim da nismo još njih dvojicu vidjeli u istom segmentu još od onoga Raw-a poslije RR-a.

Ryback & Erick Rowan vs Big Show & Kane – *1/2

Publika nije marila za ovaj meč, a iskreno, nisam ni ja. Kane i Big Show su jednostavno pre dosadni. Ne bih imao ništa protiv da imaju neku manju ulogu ovdje, ali imaju preveliku ulogu i dosadni su i kao tim, a nekad i kao individualci. Big Show po meni ne bi više trebao biti u važnijim pričama, a Kane neka se više pretvori u čudovište. Poslije meča smo vidjeli nesuglasice Showa i Kanea, ali ih je Steph prekinula. Steph je zabavnija od njih dvojice zajedno. Malo se više razgolišila ovaj puta. Dobar promo Steph. Ok je ovo građeno između Big Showa i Kanea, ali publika i ne mari toliko za to. Dobro je što im nisu dali običan jedan na jedan meč na WM. Vjerojatno ćemo ih imati na ER u nekom meču sa stipulacijom, što je bolje nego da imamo dosadan meč na WM.

Odličan segment s Wizom, Mizom i Mizdowom. Ajde, dobro su iskoristili ovoga gosta ovdje u segmentu. Dobro se uklopio u priču Miza i Mizdowa. Mizdow je bio zlato ovdje. Jako dobro, uglavnom.

Wiz Khalifa je pjevao lajk nekih 8 minuta ili štogod. Ne sviđa mi se to. Bolje da su nekim mečevima dali to vrijeme.

AJ Lee vs Summer Rae – *1/2

Prije meča u backstageu, Belle su imale solidan intervju. Vrijeme curama ovdje neće pomoći. Dobile oni 8 minuta ili 3, ako je meč dosadan, mišljenje o meču je isto. Curama treba treninga pogotovo onima poput Eve Marie. Vrijeme je vrijeme, a ono ne poboljšava njihovu izvedbu. AJ Lee dobila.

Još jedan odličan promo video, ovaj puta je bilo riječ o Stingu. Dosta dobar promo Stinga u ovome videu.

Rusev vs Curtis Axel – NR

Prije meča, Cena i Rusev su se susreli u backstageu. Dobra konfrontacija njih dvojice. Svidio mi se Cena ovdje.  Cena govori da ako Rusev još jednom rekne nešto protiv Amerike, Cena će mu dokazati što Amerika njemu znači. Kratak meč Ruseva i Axela. Nisam ništa drugačije ni očekivao. Poslije meča, Rusev je uzeo mikrofon i pričao svašta o Americi, iako ga je Cena upozorio. Cena je na to naravno izašao van i napao Ruseva te ga onesvijestio, a onda prolio vodu po njemu. Lana je molila Cenu da pusti Ruseva, a onda kad nije imala izbora, dala Ceni meč na WM. Jako dobar segment. Čak ni nisu ovu zavadu pretvorili toliko u Rusija/SAD zavadu, a to sam od ovoga najviše očekivao. Priča je drugačija. Najava meča za WM odrađena je na jako dobar način. Sve je bolje nego da se najavi na wwe.com. Uživam u ovoj zavadi iskreno. Sad će vjerojatno Rusev biti ljut na Lanu što je dala meč Ceni bez njegovog pristanka. Da, tako se i dogodilo u backstageu. Nisam uspio razumjeti jer su pričali na ruskom, ali razumio sam da je Rusev govorio da ga ostavi.

New Day vs Tyson Kidd & Cesaro – **

Solidan meč. Eh, nisu dugo Kidd & Cesaro izdržali bez poraza kao prvaci. Izgleda da će New Day sada dobiti priliku za tag titule i to vjerojatno na WM tako da ćemo imati Multi Tag Team meč što je dobro. Usosi su izašli van jer je Naomi imala meč s Natalyom.

Naomi vs Natalya – *3/4

Na razini prošlog divas meča od ranije. Ove dvije nisu dobile pretjerano puno vremena. Naomi ostvaruje pobjedu. Los Matadoresi izlaze van jer imaju meč s Usosima. Shit, ovo je sve povezano. Kako kul.

The Usos vs Los Matadores – **1/4

Još jedan zabavan meč. Na razini prošloga, možda i malo bolji. Bilo je nekoliko dobrih poteza. Publika je u jednom trenutku ušla u svoju fazu s CM Punk povicima. Los Matadoresi su ostvarili pobjedu protiv Usosa i tako će i oni vjerojatno dobiti meč za titule jer su pobijedili prve izazivače. Znači, imat ćemo 4-Way Tag Team meč na WM ako se ne varam. To je dobro.

Bray Wyatt oslobađa duha

Ovo je bilo nešto najbolje. Stvarno prekrasnoodrađeno. Wyattov promo je bio super, pa onda onaj dim iz urne. Nakon toga grmljavina, pa stolica koja gori i onda poruka na ekranu. Iako se nije pojavio Undertaker, moglo ga se osjetiti ovdje. Nemam zamjerke na ovo. Od početka do kraja sve je bilo nevjerojatno dobro. Ovo je to što želim od ove zavade i upravo dobivam. Svaka čast na ovome. Stvarno prekrasno. Wyattovi izrazi lica su se odlično uklopili sa svime. Stvarno nemam riječi o ovome. Bravo. Ovaj meč je sada služben za WM. Uglavnom odrađeno na uzbudljiv, zanimljiv prekrasan, ne znam kako bih to više opisao način. Još ovoga, please.

Seth Rollins & Randy Orton vs Roman Reigns – *1/2

Interakcije Ortona i Noblea tijekom meča su bile zlato. Noble ima smiješan glas, također. Meč i nije bio nešto, ali Randy Orton je bio pre zabavan na apronu. Baš sam se nasmijao. Na kraju je pokazao i dva srednja prsta te je Reigns ostvario pobjedu. Reigns je na ovom showu bačen u drugi plan, to mi se malo nije svidjelo. Ostalo s Ortonom i Rollinsom je bilo prekrasno odrađeno. Ortonovo razbijanje Rollins također odlično je bilo. RKO je bio kul. Odličan segment. Sviđa mi se ova zavada.

Solidan Raw. Mečevi su uglavnom bili loši ili malo manje loši, ali segmenti su bili dobri i priče idu u nekom smjeru. I meni ne paše što imamo lajk tri zavade, ako uključujemo i Lesnara jer se i on ne pojavljuje često, gdje makar jedan od dvojice se ne pojavljuje redovito. To je malo glupo, ali uspijevaju nekako to nadoknaditi. 6.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*