Raw pregled – Undertaker će imati još jedan meč?

Nakon prošlotjednog fijaska od Rawa, sinoć smo dobili jedan vrlo dobar “Road to Wrestemania” show. Raw se bazirao većinom na segmente i promoe, a mečeva nije bilo puno u odnosu na prijašnje epizode. Što je najvažnije, gotovo svaka priča je dobila svoj progress.

Show je otvorio Kurt Angle. Rekao je da Brock Lesnar ni večeras nije tu, pa ga je na to prekinuo Roman Reigns. Roman nije bio iznenađen time. Rekao je da Brock Lesnar nema nimalo poštovanja prema kompaniji i prozvao je Vincea kako mu stalno daje povlastice. Nakon toga je otišao u backstage i tražio Vincea objašnjenje za neki stvari. Otišli su u ured popričati. Kasnije je Vince saopštio da je Roman privremeno suspendiran, a da će se Lesnar idući tjedan pojaviti na Rawu.

Ovo je bilo jako dobro odrađeno. Sviđa mi se priča između Lesnara i Romana i drago mi je da je ima, a ne da su samo išli onom putanjom: Ja sam prvak, ti si pobijedio u Elimination Chamber meču, susrest ćemo se par puta i onda ćemo imati meč. Ako već žele ovo kao main event, priče mora biti. Jedva čekam da vidim kako će se rasplesti ova situacija sa suspenzijom i veselim se prvom susretu njih dvojice. Također mi je dobro i što su Vincea upleli u priču.

John Cena je stupio u ring i krenuo pričati o tome kako nije uspio naći put do WrestleManije i kako će na njoj sudjelovati samo kao fan. Na trenutak je otišao to i isprobati kod publike. Kad se vratio, rekao je da želi učiniti jednu stvar, a to je izazvati Undertakera na meč. Učinio je to, a publika je ekspodirala.

Fantastičan promo John Cene. Cijelo vrijeme sam bio uživljen. Ova priča oko njegovog puta do WrestleManije je super odrađena. Nije pobijedio u Royal Roumbleu, nije pobijedio na Elimination Chamberu i nije pobijedio u Nedjelju na Fastlaneu. Stalno mu je malo falilo, a sad mu je jedina nada ostao Undertaker.

Što se tiče njihovog meča, nisam previše oduševljen. To se trebalo dogoditi prije jedno 5 godina najkasnije. Undertaker više ne može, već u zadnjih par godina je to bilo jako očito. Što je najgore, cijeli onaj fantastičan segment gdje se on oprostio od ringa će pasti u vodu. Ja sam se nadao da je WWE uspio srediti nešto sa Rey Mysteriom i da će on imati meč sa Cenom, ali ništa nažalost. To bi bila puno bolja opcija.

Miz je imao svoj Miz TV, a gosti su bili njegovi protivnici na WM 34, Seth Rollins i Finn Balor. Miz ih je cijelo provocirao i htio posvađati. Djelomično je uspio u tome. Na kraju je izbio mini brawl između njih trojice, pa je postavljen za kasnije meč između Balor i Rollinsa. Sve u svemu jako dobar segment. Još više nas je zainteresirao za meč i podgrijao je vatru između njih trojice.

Meč je napustio nešto malo kasnije na showu. Nisu pružili svoj maksimum, ali nije ispao loš meč, bio je dosta solidan. Dobili su jako dobru minutažu, nekih 15 minuta. Balor je uzeo čistu pobjedu. Sviđa mi se ovakav kraj. Nitko nije ništa izgubio, a Baloru je super došla ova pobjeda. Rollinsu nije bila toliko potrebna nakon nekih sjajnih performansa u zadnje vrijeme. Puno je bolje završiti ovako meč nego nekim uplitanjem Miza i Miztouragea.

The Bar je trebao imati meč sa Miztourageom, ali meč nije ni počeo. Izbio je brawl između ova dva tima, pa su se postupno umješali gotovo svi timovi sa Rawa. Od Revivala do Slatera i Rhyna. Svi su napali Sheamusa i Cesara. Poslije u backstageu su se njih dvojica žalili Angleu i rekli da žele trade na SmackDown. Kurt je rekao da nema govora o tome i postavio je Battle Royal svih timova sa Rawa i pobjednik ide na Bar na WM 34.

U main eventu se dogodio Battle Royal. Prije nego što je krenuo, timovima se u ringu pridružio svojevoljno Braun Strowman. Sudac je bio zbunjen, ali je ipak zatražio zvono za početak meča. Battle Royal nije bio ništa posebno, čak bi se usudio i reći da je bio dosadan i loš. Čim sa vidio Strowmana da je došao i kad je Revival izašao, odmah sam izgubio volju za mečom. Strowman je na kraju uzeo pobjedu i sada nam ostaje za vidjeti koga će izabrati za partnera.

Nisam zadovoljan ovim bookiranjem. Bezveze je to što je Strowman samo došao i nastupio u meču. Mogao je tako svako doći. Nisu imali neki određeni plan za njega na WM, pa su ga na silu ovdje progurali, kraj jednog vrhunskog tima kao što je Revival. Tko god bude njegov partner neću biti nešto posebno zadovoljan. Sa Revivalom nisu ništa napravili otkad su debitirali. Ovo je bila idealna situacija. Revival vs The Bar bi u najmanju ruku bio vrlo dobar meč.

Asuka je trebala imati intervju u ringu, ali brzo ju je prekinula Alexa Bliss i krenula ju provocirati. Rekla joj je da je jako pametna što je izabrala Charlotte, a ne nju jer bio joj ona srušila streak. Asuka joj je odgovorila da se želi boriti protiv prave WWE prvakinje.

Nakon kratke prepirke, postavljen je meč između Mickie James i Asuke. Meč je dosta dobro struktuiran. Mickie je radila heel work na Asukinoj nozi, a ova je to dobro sellala. Bilo je i par dobrih near fallova. Asuka je očekivano odnijela pobjedu u jednom solidnom ženskom meču.

Nia Jax je imala meč protiv lokalne wrestlerke. Nju je brzo riješila, ali ono najbitnije se dogodilo posije meča. Kamera i mikrofon su ostali upaljeni slučajno u backstageu gdje su bile Mickie i Alexa. Počele su ogovarati Niau. Alexa je rekla kako ju dobro koristi za sebe i da je Nia glupa koliko i velika. Nia je sve to čula i vidjela. Jako ljuta je počela sve razbacivati i razbijati u backstageu. Alexa i Mickie su u međuvremenu pobjegle.

Sad je sigurno da grade meč Nia vs Alexa za WM. Meni se segment svidio. Očekivao sam da će Nia opet turnati nad Alexom, ali nije na sreću. Ovako je ispalo puno bolje. Alexu su prikazali kao ženskog Miza što mi se sviđa. Nisam zainteresiran za ovaj meč kao za Charlotte vs Asuka, ali ne bi trebalo ispasti loše.

Sasha Banks je pobijedila Sonyu Deville u jednom filler meču. Najvažnije u ovome svemu su bile interakcije Sashe i Bayley. Bayley došla uz Sashu, ali je na kraju meča otišla. Kad je otišla,Mandy i Deville su napale Sashe i isprebijale ju. Jako mi se sviđa kako grade ovaj feud. Još samo da su Sasha i Bayley koliko-toliko kredibilitetnije. Baš me zanima nastavak priče. Sasha je prošli put bila uz Bayley kad su je cure iz Absolutiona napale, a Bayley sinoć nije bila uz Sashu.

Za idući tjedan je najavljen Ultimate Deletion meč između Bray Wyatta i Matt Hardya. Smatram da je još rano za ovaj meč. Nisu dobro do sada bookirali Mattov „woken“ gimmick, a i feud je također dosta loš. Također smo dobili najavu novog meča na WrestleManiji. To je Faboulus Moolah Memoral Battle Royal. Nadao sam se da će se Andre The Giant Memoria Battle Royal ukinuti, a mi smo dobili još i takav ženski meč, nepotrebno. Za idući tjedan još je najavljen i Asuka vs Alexa Bliss, a ovo je trenutni card za Wrestlemaniju 34.

Be the first to comment on "Raw pregled – Undertaker će imati još jedan meč?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*