Raw pregled – Tko je izazvao Rollinsa za WWE titulu?

Seth Rollins je, kao i prošli tjedan, i ovaj puta otvorio Raw. Rollins je kao i uobičajeno govorio o tome kako je ozlijedio Cenu i razbio mu nos. Spomenuo je kako je izazvao Cenu na titula za titulu meč na SummerSlamu, no ovaj još ništa nije odgovorio. Rollins je zatim dobio informaciju da imamo Cenu pomoću satelita. Cenina slika s razbijenim nosom se pojavila na ekranu i samo su mu se usta micala, a to je zapravo bio Seth Rollins što smo i po glasu odmah mogli zaključiti. Lažni Cena je rekao kako je ozlijeđen i neće moći nastupiti na SummerSlamu. Cesaro je prekinuo Rollins i izazvao ga na meč za WWE titulu. Owens ih je prekinuo i rekao Cesaru da ne zaslužuje meč za titulu. Orton se također ubacio želeći WWE title meč. Triple H je izašao i najavio Triple threat meč između Cesara, Ortona i Owensa te će pobjednik ići na Rollins i sve je to na ovoj epizodi. Solidan opening segment. Ono s Ceninom slikom je bilo kul. Sviđa mi se kako su postavili ovaj Triple Threat. Imat ćemo još jedan meč za WWE titulu na Raw-u. Zanimljivo.

 

Team Bella vs Team B.A.D. – **1/4

Ovo je bio Six-Man Tag Team meč. PCP (nekada Submission Sorority – promijenili su ime zbog porno stranice) je bio na komentatorskom mjestu. Meč je bio u redu, ali nismo vidjeli puno od njega jer je trajao 8 minuta, a išao kroz jedne reklame. Akcija u završnim minutama je bila zabavna. Brie Bella je dobila Hot Tag i napravila Roll Up Tamini za pobjedu. Poslije meča, sva tri tima su se tukla u ring i Team Bella je na kraju pobjegao dok su se ostala dva tima gledala. Kasnije na showu, WWE je najavio kako ćemo vidjeti 3 vs 3 vs 3 meč na SummerSlamu ova tri tima. Kul. Baš me zanima kako će izgleda ovaj Triple threat Trios meč, ne znam jesmo li dosada imali takvo što u WWEu. Trebalo bi biti barem solidno.

 

Los Matadores vs New Day – *3/4

Ovo je bio kratki zabavan meč u kojem je New Day ostvario pobjedu. No, najbolje je bilo kad je Big E poslije meča krenuo plesati. To je bilo stvarno smiješno. Poslije meča, New Day je u backstageu pjevao i onda imao intervju s Renee Young. Ona ih je informirala kako će na SummerSlamu Prime Time Playersi braniti titule protiv njih, zatim Los Matadoresa, a onda i Lucha Dragonsa. Njima se na početku da ideja nije svidjela, no nisu uspjeli da ih moć negativnosti sruši.

 

Randy Orton vs Cesaro vs Kevin Owens – ***1/2

Tko god pobijedi u ovom meču ići će na Seth Rollinsa za WWE titulu u Main Eventu Raw-a. Meč je očekivano bio jako dobar, većinom zbog izvrsnog rada Cesara i Owensa. Puno odličnih poteza tokom cijelog meča i uspjeli su stalno održati akciju zabavnom. Randy Orton je na kraju ostvario pobjedu uz RKO na Cesaru. Nije mi se svidio pobjednik. Ja sam se nadao da će Orton biti ovdje da pretrpi pin, no ipak je on pobijedio. To nije toliko dobro jer smo vidjeli već Rollins/Orton mečeva ove godine prilično puno. Svejedno, ovo je bio jako dobar meč i nadam se da ćemo ovakvih tipova mečeva vidjeti još više na Raw-u.

 

Dean Ambrose vs Luke Harper – ***

Još jedan u nizu dobrih mečeva ove dvojica koji nastavljaju odlično raditi zajedno. Zabavna akcija u završnim minutama. Wyatt se pokušao umiješati, no Ambrose ga je bacio preko stola. To je uključilo Reignsa u igru i sva četvorica su se krenuli međusobno tući. Harper je iskoristio gužvu i udario Discus Lariat za pobjedu. Ovo je bio solidan Build Up za Tag Team meča ova dva tima na SummerSlamu koji bi trebao biti vrlo dobar. Ovdje smo na kraju vidjeli samo dio onoga što će se dogoditi, no vjerujem kako će taj meč biti lud.

 

Miz TV feat. Daniel Bryan 

Miz je najprije govorio u Stephenu Amellu koji je sjedio u prvom redu u publici. Zatim je prebacio svoju pozornost na Daniela Bryana i pozvao ga. Miz i Bryan su se raspravljali o tome tko je zaslužan za Bryanov uspjeh u karijeri. Bryan je zatim govorio o Mizovom filmu koji će izaći na zimu i onda spomenuo kako je njegova knjiga najprodavanija u New York times. Njih dvojica su se zatim raspravljali o Tough Enogu, a onda je Miz prebacio pozornost na IC titulu i kako ju je on sada trebao držati. Big Show je prekinuo Miza. Publika mu je vikala da se umirovi, no on je rekao da nema nikoga tko ga može umiroviti. No, Ryback je onda, nakon što ga nekoliko tjedana nismo vidjeli, napravio svoj povratak i razbio Miza i Big Showa u ringu te slavio s Bryanom. Njih trojica će imati meč za IC titulu na SummerSlamu. Dobro je što se Ryback vratio jer sama krenuo mijenjati mišljenje da titula treba ostati na njemu. Segment je bio solidan. Mislim da bi i meč mogao biti takav.

 

Rusev vs Mark Henry – NR

Ovo je bio kratak meč koji je završio diskvalifikacijom nakon što su se Summer Rae i Lana umiješale u meč i krenule tući. Imali smo njihov brawl jedno vrijeme, no onda je Summer Rae preuzela kontrolu i stavila Lanu u Accolade. Ne znam gdje je Dolph Ziggler i što toliko čekaju na njegov povratak. Nije ga Rusev toliko jako prebio. Nadam se da će se vratiti idući tjedan što će uslijediti mečom na SummerSlamu. Sad, hoće li biti samo on i Rusev ili Mixed Tag sa ženama, ne znam. Ja se nadam da će biti jedan na jedan meč jer već ionako imamo previše Tag Team mečeva na SummerSlamu najavljeno.

 

Neville vs King Barrett – NR

Neville je pobijedio Barretta s Red Arrow u jednoj minuti. Opet se vraćamo na klasično tretiranje Barretta nakon što je dobio malo momentuma u zadnjih par tjedana. Poslije meča, Stardust je napao Nevillea, a onda je izašao i došao na Stephena Amella i unio mu se u lice te ga gurnuo. To je razljutilo Amella koji je izletio iz publike, ušao u ring i napao Stardusta! Zaštitari su ih brzo uspjeli rastaviti. Nakon meča, u backstageu, Neville i Amell su se susreli s Triple Hom. Amell je zatražio meč protiv Stardusta, no HHH nije dopustio. Amell je zatim rekao da će potpisati sve što treba i preuzeti punu odgovornost. Triple H je pristao i napravio meč: Neville i Arrow protiv Stardusta i Barretta. Amell je bio odličan ovdje! Svidjelo mi se ovo sve zajedno. Što se tiče meča na SummerSlamu, ok je. Ne znam kako će se Amell snaći u ringu, no mislim da će biti solidan. Barrett je jedino pomalo nasumično ubačen.

 

Seth Rollins vs Randy Orton (WWE World Heavyweight Championship) – **3/4

Dobar meč, iako bi Rollins vs Owens ili Rollins vs Cesaro bili deset puta bolja izbori za Main Event Raw-a. Solidna akcija tokom meča, par dobrih poteza i sviđalo mi se Rollinsovo korištenje Ortonovog Rope Hung DDTa i njegovog taunta kao provokaciju. Rollins je zatim s Aprona skočio u Mid-Air RKO! Iako se činilo da je Orton imao pobjedu u rukama, Sheamus je došao i izvukao Ortona iz ringa što je uzrokovalo diskvalifikaciju. Sheamus je prebacio Ortona preko ograde, a onda udario Brogue Kick Rollinsu i krenuo unovčiti kovčeg, no Orton se vratio i dao RKO Sheamusu za kraj showa. Iako je ovo sve ispalo solidno, mislim da bi pobjeda za Rollinsa, pa makar i da ga je Sheamus omeo, bila puno bolji izbor nego diskvalifikacija. Sheamusov pokušaj unovčenja kovčega nije bio previše uzbudljiv jer sam znao da neće ništa biti od toga. Baš me zanima što će biti s WWE World Title mečom na SummerSlamu ako John Cena ne bude mogao nastupiti.

 

Ovo je bio vrlo solidan Raw. Imali smo dva dobra i jedan vrlo dobar meč. Najavljena su tri meč za SummerSlam na ovom Raw-u. Stvar s Amellom je također bila dobra. Još jedan Raw imamo do SummerSlama, nadam se da će taj Raw biti barem vrlo dobar. 6.5/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Tko je izazvao Rollinsa za WWE titulu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*