Raw pregled – Tko će se boriti s Rollinsom na Extreme Rulesu?

Michaela Colea nema na komentatorskom mjestu. Saxton je umjesto njega opet. Authority otvara show. Promo Rollinsa je bio dobar, Big Showa nešto manje. Najbolje je kad je Rollins išao hvaliti Authority i onda došao do Kanea i nije imao što za reći. Orton ih je prekinuo. Publika je jako zagrijana za Ortona što mi se sviđa. Konfrontacija Ortona i Authority je bila dosta dobra. Orton je opet zafrkavao Kanea i zatražio meč s Rollinsom, ali je na kraju Kane rekao da će večeras biti Triple Threat meč između Ortona, Rybacka i Ortona i da će svatko od njih imati još jedan meč, a ortonov meč je odmah sada i protiv Kanea. Dobar segment. Svidjela mi se konfrontacija Ortona i Authority i imamo taj Triple Threat koji će odlučiti prvog izazivača.

 

Kane vs Randy Orton – **

Meč je bio solidan za vrijeme kojeg su dobili. Kraj mi je bio pomalo razočaravajuć i mislio sam da će Orton pobijediti jer bi mu ova pobjeda i trebala zbog večerašnjeg #1 contender meča, ali ok. Segment poslije meča ništa jako poseban. Poslije reklama u segmentu smo vidjeli Rollinsa i Kanea, ali Maddoxa. Maddox se nije dugo zadržao. Konfrontacija Rollinsa i Kanea je bila dosta dobra. Kane stvarno ništa ne radi ništa u Authority i ovo izgleda kao da će se se uskoro okrenuti u pozitivca i izaći iz Authority. Rollins je zatražio da Kane istupi svoje mjesto direktora operacija u WWE-u. Dosta dobar segment. Authority je ovaj tjedan na odmoru, ali jedva čekam kad dođu idući tjedan, bit će zabavno vidjeti što će biti s Kaneom. I da, Kane je rekao da Rollins ima meč protiv nekoga. Kul.

 

Seth Rollins vs Neville – ***

Neville je jako lijepo iznenađenje. Ne znam zašto su mu izbacili Adrian iz imena, ovako mi je nekako prazno, ali ok. Jako lijepo iznenađenje uglavnom. Publika je, hvala Bogu znala tko je on i vikala NXT kad je došao. Nevilel ima kul ulazak, također. Rollins se malo posprdao s Nevilleom, ali ga je ovaj napao. Kul segment prije meča. Meč je bio vrlo dobar kao što sam i očekivao. Sviđa mi se što su Nevillea stavili u ring s Rollinsom. To je dobar način kako se gradi novak. Rollins je pobijedio u ovome meču kao i očekivao. Neki govore kako je Neville oštećen ovim mečom, ali ja se apsolutno ne slažem u tome. Neville je dobio priliku da uđe u ring s WWE prvakom i izdržao čak 12 minuta s njim, pobogu! On nije oštećen, ovo je još bolje nego da je pobijedio, recimo, Axela u 30 sekundi. Još je i završetak bio malo nečist jer se se J&J umiješali, tako da je ovo bilo odlično sve zajedno.

 

John Cena vs Stardust – ***

Evo nam i Cene! Sviđa mi se što Cena svaki tjedan radi taj Open Challenge za US titulu. To je dobro. Prošli tjedan smo vidjeli dobar meč njega i Ambrosea, nadam se da ćemo i ovaj tjedan vidjeti još jedan dobar meč. Cenin promo je bio uobičajen, ali ok je bio. Stardust je pristao na meč. To je dobar odabir. Ovako imamo novije i svježije mečeve što je uvijek poželjno. Još jedan dobar meč. Bilo je zabavno. Jedini potez kojeg Cena baš pravo dobro prodaje je DDT. Cena se opet jako čuo tijekom meča u nekoliko navrata. Stvarno bi trebao sniziti ton. Još jedan primjer kako gubitnik nije oštećen porazom. Cena je izgledao uveo taj Slingshot Stunner potez u svoj repertoar. Kul je potez. Ništa s Rusevom nije bilo poslije meča. Izgleda da će Cena biti na SmackDownu opet.

 

Paige & Naomi vs Bella Twins – *3/4

Mogao je biti bolji meč jer je Naomi imala par botcheva nakon što je dobila taj ‘hot tag’. Ostalo je bilo solidno. Naomi je pobijedila, tj. napravila pin na Nikki Belli koja Divas prvakinja što znači da će Naomi uskoro dobiti taj meč za titulu. Nadam se da će pobijediti jer me Nikki Bella pomalo kreće živcirati.

 

Prime Time Playersi imaju novi karakter. Sada ismijavaju ostale tag teamove. Ono sa Ascensionima je bilo dobro. Nadam se da ovo vodi nekamo, nadam se nekakvoj potencijalno dobroj priči.

 

Luke Harper vs Ryback – *3/4

Nema Ambrosea na Raw-u. To je grozno za mene. Zanimljiv kratak meč. Šteta što nisu dobili još 5 minuta. Očekivana pobjeda Rybacka. To je dobro jer mu je trebala ova pobjeda protiv Harpera kako bi bio ravnopravan s ostalom dvojicom u main eventu Raw-a. Ne znam zašto on ima kakve veze s titulom, ali ok.

 

Lucha Dragons vs New Day – *3/4

Zanimljiv intervju s New Dayom prije meča u backstageu. Izgleda da postaju negativci što mi se sviđa. Dobivaju grozne reakcije, ali WWE je napravio pametan potez i sada ih pretvaraju u negativce. To je sto puta bolje nego da budu pozitivci koji su izviždani na svakom showu. Ovako se može napraviti nešto od njih. Meč je bio zabavan, ali je bio kratak. Lucha Dragonsi očekivano pobjeđuje. Cesaro i Kidd su tijekom meča bili prikazani u backstageu što znači da bi Lucha Dragonsi mogli dobiti taj meč za titulu. To je odlična ideja. Jedva čekam taj meč. To će biti odlično ako dobiju vremena.

 

Big Show vs Roman Reigns – *1/4

Big Show prebija Reignsa cijeli meč, Reigns radi povratak i odnosi pobjedu. Ništa što nismo vidjeli u prosincu 2014. i siječnju 2015. godine od ove dvojice. I da, glupo je što Big Show nije prodao dva Superman Puncha. Nije on Brock Lesnar, ipak.

 

Divasice izludile Kanea i ovaj im je morao dati taj Battle Royal što su htjele. Najbolji segment ikada. Ne zezam se. Kane je super u ovoj epizodi.

 

Sheamus vs Mark Henry – *1/4

Sheamus je imao ok promo, ali ga je Henry prekrinuo. Meč je bio kratak, ali sviđa mi se to i kako je Sheamus uspio dobiti Henry u tako kratkom vremenu. Sheamus je stvarno odlično građen otkako je došao. Ima novi izgled, novu ulaznu pjesmu i to ga čini vrlo svježim nego što je bio prije ozljede. Odlično je ovo s njim zasada.

 

Pomalo čudan, ali dobar promo Wyatta. Opet se obraćao jednoj osobi. Nekako imam osjećaj da ovo s Takerom i njim nije gotovo. Taker je bio u odličnoj formi poslije njihovog meča i mislio da su možda u međuvremenu lako lagano dogovorili da Wyatt ima još jedan meč s Undertakerom. Volio bih vidjeti još jedan njihov meč i da ovaj puta Wyatt pobijedi.

 

The Miz vs Damien Mizdow – **

Nisam očekivao da će imati meč na Raw-u i ovako rano. Meč je bio poprilično dobar za vrijeme koje su dobili, no mogu oni to i bolje i to će pokazati kad dobiju više vremena u idućem meču. Mizova pobjeda ovdje je dobra odluka, ali Mizdow će ga sasvim sigurno pobijediti u idućem okršaju.

 

Randy Orton vs Ryback vs Roman Reigns – **1/4

Meč je bio vrlo kratak, ali je bio zabavan kada se Authority umiješala u meč. Zašto je Big Show sam od sebe pao na pod kad Roman Reigns uopće nije skočio na njega? Big Show košta Reignsa meča i Orton grabi pobjedu. Pobjednik je ispravan i jedva čekam Orton/Rollins meča, no jedna stvar mi se ne sviđa, a to je potnecijalna zavada Reignsa i Big Showa. Oh, dajte sad. Pa dva mjeseca smo trpjeli njihove mečeve ove godine i sad još neka imaju 10 mečeva. Nadam se da neće biti tako, ali već ako moraju imati meč, neka dobiju stipulaciju na Extreme Rulesu, nek se ubiju i samo tako će biti dobro. Segment poslije meča je bio dobar i drago mi je da napokon Rollins stoji kao pravi prvak na kraju showa, ne kao prošli tjedan kad je stalno bježao.

 

Solidan Raw. Smetalo mi je malo to što je bilo puno mečeva pa neki mečevi nisu dobili vremena koliko su trebali. Ostalo je bilo u redu. Također nije bilo Ambrosea, Bryana i Zigglera pa mi je bilo malo čudno bez njih, ali bilo je ok. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Tko će se boriti s Rollinsom na Extreme Rulesu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*