Raw pregled – Sting i Orton protiv Authority

Raw otvara Authority kao i prošli puta. Makar nije Triple H s njima pa ga ne moramo stalno slušati kako zagovara svoje članove Authority. Rollins je rekao kako je ovo što je Orton učinio izdaja. Bojao sam se da će zanemariti onu njegovu izdaju sa Shieldom, ali onda je kasnije usporedio i rekao da je to sa Shieldom ništa ako usporedimo s ovime. Ostatak Rollinsovog promoa je bio solidan i rekao je kako je ovo sve odvratno te kako ih je Orton napravio kretenima. Big Show je uzeo mikrofon i rekao kako je on kriv za sve ovo, ali kako će on zgaziti Ortona. Solidan promo Showa. Noble i Kane su također imali kratak promo ispričavajući se zbog toga što su povjerovali Ortonu iako ih je Rollins upozoravao na početku. Rollins prihvaća Ortonov izazov, ali samo ako se ta borba održi večeras. Orton prekida Rollinsa. Orton odmah na početku ruši pravila PG-a. Orton prihvaća izazov. Orton je imao dobar promo rekavši da se Rollins i ekipa moraju dobro pobrinuti da ga unište da ne uspije doći do WM, jer ako se to dogodi, onda za njih neće biti dobro. Kul segment koji postavlja meč između njih dvojice za večeras. Baš me zanima što misle napraviti s tim mečom večeras. Mislim da bi meču na WM mogla ići stipulacija što bi bilo dobro. Tijekom showa smo u backstageu imali prepirke Authority gdje je Rollins čak Noblea i ošamario pa su ga ova dvojica otpilili.

 

Nikki Bella vs AJ Lee – **1/4

Ove cure su dobile blizu 10 minuta i njihov meč je čak išao i kroz reklame što je rijetko kod Divas mečeva. Solidno su iskoristile vrijeme, ok meč. Završnica je bila zabavna. Bilo je očekivao da će se Paige i Brie potući pokraj ringa. Nikki je to iskoristila dok AJ nije gledala i ostvarila pobjedu. Već sam mislio kako bi mogli izgubiti meč iako je prvak, ali nije što je dobro.

 

Ryback vs The Miz – *1/2

Revanš sa SmackDowna. Razlika je samo što je Mizdow ovaj puta bio pokraj ringa i uživao gledajući kako Ryback razbija Miza. Mizdow je poslije meča pokušao pomoći Mizu da se ustane, ali Miz mu je dao Skull Crushing Finale. Kul segment. Ovo je početak potpunog kraja za njih dvojicu i uskoro će Mizdow se okrenuti na Mizu.

 

John Cena & Rusev Conract Signing

Potpisivanje ugovora Cene i Ruseva je sljedeće. Cena ima dosta dobar promo govoreći kako Rusev dokle god ima US Titulu predstavlja sve njih. Rusev dolazi u odijelu bez Lane, ali s nekim drugim čovjekom. Lane nema zbog onoga što se dogodilo prošli tjedan s njima te izgleda da su se njih dvoje posvađali. Taj neki koji je došao s Rusevom govori kako se Rusev neće boriti. Publika je jako željela Lanu. Taj čovjek je nešto govorio, a onda je Rusev krenuo čitati pismo, a mislim da je onaj čovjek rekao da će Cena dobiti meč samo ako Rusev ovo pročita. Rusev je potpisao ugovor i prevrnuo stol na Cenu, a onda brzo pobjegao. Kul. Svidio mi se segment. Bilo je dobro što smo imali potpisivanje ugovora nakon onoga što se dogodilo prošli tjedan jer je Lana bila ta koja je pristala na meč, ne i Rusev. Zasada mi se sviđa ta priča s Lanom, vidjet ćemo kada će se pojaviti i hoće li možda čak i na neki način koštati Ruseva meča sa Cenom.

 

Cesaro & Tyson Kidd vs New Day – *1/2

Kratak meč brzo tempa. Već sam se pobojao da će Cesaro i Kidd izgubiti, ali hvala Bogu, nisu. Malo mi se kraj nije svidio, tj. način na koji je Cesaro pobijedio. Onaj Uppercut odostraga je izgledao kao da ga nije ni okrznuo. Ostalo je bilo u redu. Poslije meča, Los Matadoresi razbijaju New Day, a onda i El Torito Cesara. Svidjelo mi se to, makar nekakva priča u vezi Tag Team titule, iako su i ove godine i New Day i Matadoresi u zadnji čas ubačeni u taj meč za tag titule.

 

Brock Lesnar promo intervju

Prikazan Lesnarov intervju u obliku promoa. Još jednom, odličan promo Lesnara. Već kada se ne pojavljuje toliko na showovima, ovo je način da bude uvijek prisutan a nekada je i ovako bolje. Ovako slično su puštali i dok je bio u zavadi s Cenom tijekom ljeta, a evo i sada. Lesnar je stvarno bad-ass u ovakvim videima.

 

Big Show vs Erick Rowan – NR

Show napada Rowana prije meča i po tko zna koji puta ga ostavlja na podu. Jadan Rowan. Ovo je bilo nepotrebno. Znamo da je Show ljut zbog cijele ove situacije s Authority, ali ne mora Rowan nastradati zbog toga. Publiku nije bilo briga, a nije ni mene.

 

“Battle Royal”

Kane dovodi nekoliko hrvača koji će biti u Andree The Giant Battle Royalu i govori da će im pokazati što će se dogoditi na WM te kako će on pobijediti u tome meču. No, Kane prekida Henry koji se stavlja u meč. Ovo nije niti bio meč nego su Henry i Kane izbacili sve, a onda i međusobno stupili u tuču. No, Axel se prikrao iza leđa i pokušao izbaciti Henrya koji je u tom trenutku izbacio Kanea, ali je Henry i njega izbacio. Kul način da se izgradi ovaj meč. Bilo bi kul da je Axel na kraju izbacio Henrya, ali pokušavaju izgraditi Henrya kao mogućeg pobjednika ovoga meča, što je ok.

 

Paul Heyman/Roman Reigns segment

Heymanov promo je bio standardno dosta dobar. Nije rekao ništa novo, ali rekao je to isto na različite načine. Roman Reigns je došao u ring i rekao Heymanu da se izmakne iz kamere kako se može obratiti Brock Lesnaru. Reignsov promo je bio čak i solidan. Svidjelo mi se što je govorio i kako je govorio. Bio je samopouzdan u sebe. Nadam se da ćemo ih na idućem Raw-u napokon vidjeti licem u lice i možda neki brawl ili tako nešto. Bit će zanimljivo u svakom slučaju. Uglavnom, dosta solidan segment sve skupa. Poslije reklama u backstageu Heyman je u intervjuu rekao da će Reigns imati Lesnara idući tjedan na Raw-u licem u lice.

 

Dean Ambrose, Daniel Bryan & Dolph Ziggler vs Bad News Barrett, Stardust & Luke Harper – ***

Ovo je revanš sa SmackDowna vjerovatno kako bi se pokazalo mogu li ova trojica sada raditi zajedno nakon onog segmenta poslije meča kad su vrijeđali jedno drugoga. R-Truth je bio na svojoj normalnoj poziciji, ali mi već polako postaje dosadan ondje. Ovaj meč je prošao kroz dvoje reklame, stoga mislim da su jedne bile nepotrebne. Još jedan jako zabavan meč kao i na SD-u. Poslije meča imali smo jedan jako zabavan brawl svih sudionika u tome meču. Titula je na kraju završila u rukama Zigglera i Bryana koji su se krenuli tući, ali Barrett  je dao Bullhammere svima i napokon povratio tu titulu, Ajde, hvala Bogu. Napokon je dobro predstavljen nakon svih tih silnih poraza. Uglavnom, jako zabavan meč s jako zabavnim segmentom poslije meča. Jedva čekam ovaj meč.

 

Vrlo kul promo Wyatta na ekranu. Ovaj puta smo imali nekakvu kul, zastršujuću instrumentalnu glazbu uz to pa je to dodalo ugođaj ovome promou. Nadam se da će idući tjedan napraviti još nešto kul s njima dvojicom, a ne samo Wyattov promo jer je to ipak zadnji show pred WM. Ne vjerujem da će se Taker pojaviti na idućem Raw-u, ali bilo bi dobro da se u nekom smislu pojavi kao i prošli tjedan.

 

Randy Orton vs Seth Rollins – NR

Meč se nije niti dogodio. Rollins je sam izašao na rampu i rekao da je Ortonu trebali tri tjedna da napravi Authority kretenima, ali da je Rollinsu trebalo tri sata da napraviti Ortona kretenom. Orton je uzeo stolicu, a cijela Authority je izašla. Authority je okružila ring i taman kad su htjeli napasti Ortona, svijetla se gase i evo STINGA! Orton i Sting razbijaju Authority i tako show završava. Odličan segment. Kao što smo i izvijestili Sting je bio u gradu pa ga se očekivalo za ovaj Raw. Dobro odrađen segment i jako dobar kraj showa.

 

Dobar Raw. Kao i inače, mečevi nisu bili jača strana, ali priča se standardno dobro razvijaju kao i u prošlim Raw-ovima. 6.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Sting i Orton protiv Authority"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*