Raw pregled – Slučajna pobjeda

  • 5/10
    Raw 8.11.2016. - ocjena - 5/10
5/10
Sending
User Review
5.33/10 (3 votes)

Ovotjedni Raw emitirao se iz Glasgowa, Škotske i bio je to još jedan Raw. Nije bio loš, nije bio dobar, bio je jedan sasvim prosječan show.

Na početku showa saznali smo i tko će popuniti zadnje mjesto u Raw Survivor Series timu, a to je naravno bio Seth Rollins. To se Owensu naravno nije svidjelo, ali što je tu je. Zatim su se svi krenuli tući i Strowman je jednostavno odlučio porazbacati sve po ringu iako će mu ti isti ljudi biti partneri na PPV-u. I zatim je Stephanie najavila kako ćemo u main eventu vidjeti 5-Way meč između njih! To meni nije imalo apsolutno nikakve logike, opet ističem, zašto one koji su u timu stavljati u međusobne mečeve, što pojačava mogućnost međusobnih nesuglasica na samom PPV-u? To je onda uništavanje tima, doslovno.

5-Way meč je bio zabavan s nekoliko dobrih spotova te zajedničkim radom Reignsa i Rollinsa, a i završetak mi je bio prilično dobar – Owens je pobijedio nakon što mu je Reigns udario Superman Punch, a ovaj je samo pao na Jericha za pobjedu. Zanima me što će se iduće desiti između njih dvojice.

Žene su također imale segment u kojem su se pokušale grupirati i ujediniti, ali je isto bilo dosta nesuglasica međusobno, no publika je samo željela Bayley i za nju su samo navijali. Solidan segment uglavnom, iako je malo išao zbrda-zdola zbog nezainteresiranosti publike. Alicia Fox bit će peti član njihova tima. Upravo zbog ovoga se Alicia Fox trebala koji puta pojaviti na TV-u da barem znamo kako postoji, a ovako je došla kao grom iz vedra neba.

Nakon toga je uslijedio Tag Team meč između cura u kojem su se Bayley, Sasha i Alicia borile protiv Charlotte, Dane i Nie Jax. Bayley je pinnala Charlotte za pobjedu. Prosječan meč, uglavnom. Činjenica da je Bayley pobijedila trenutnu prvakinju govori to da će ona biti sljedeći izazivač. Vidjet ćemo kako će to odigrati, Bayley onda treba odigrati značajnu ulogu u SS meču i dokazati da je Charlotte bila u krivu kad je rekla da je ova slaba točka njihovog tima.

Sami Zayn i Rusev borili su se za pravo borbe protiv Zigglera za IC titulu na Survivor Seriesu. Zayn je pobijedio s Helluva Kickom u solidnom meču. Drago mi je da će Zayn ići na Zigglera, zanimljiv meč će biti, a i volio bih da Zayn ovime na neki način prijeđe na SmackDown, i više nego potreban je ondje.

Timovi su također imali segment u kojem su se većinom svađali oko toga tko će biti kapetan njihova tima. Naravno, to nije vodilo nikamo nego su pokušali biti smiješni, ali kod mene to nije prošlo. Njihov tim mi ne izgleda baš dobro, ponajprije zato što imamo Trutha i Goldusta, koji su presmiješni, zatim Gallowsa i Andersona koji su još smješniji sa svojim bookingom u zadnje vrijeme, a uz njih imamo imamo Enzu i Cassa za koje me čak i nije toliko briga u zadnje vrijeme. Ostaje nam New Day, koji je tu daleko najbolje bookirani tim, i Sheamus i Cesaro koji praktički još uvijek nisu tim. Tako da mi prilično slabo izgleda ova kombinacija.

Goldust i R-Truth odlučili su staviti svoju poziciju u Survivor Series timu protiv Shining Starsa i izgubili su. Ovo je još gore, Shining Starsi su užasni i nemam ih želju gledati u Survivor Series meču.

New Day je imao meč protiv Cluba i naravno, izgubili su. Njihov booking je toliko konfuzan da to nije normalno. Sad odjednom ih dobiju bez problema, a kad su imali meč za titule, pobijediti New Day bila je fantazija, nešto neostvarivo.

Rich Swann i Sin Cara pobijedili su Briana Kendricka i Noama Dara. Jako mi je drago vidjeti Dara napokon u WWE-u, dobio je odličnu reakciju u svome rodnom gradu. No, koja glupa odluka staviti njega koji je toliko popularan u tim s čovjekom koji bi trebao biti najveći negativac divizije, Brianom Kendrickom. Barem je ono što se dogodilo poslije meča, kada je Dar udario Kendricka, popravilo dojam. Nadam se da će se Dar redovito pojavljivati na Raw-u.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Slučajna pobjeda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*