Raw pregled – Reignsov spear

Zadnja stanica pred Great Balls of Fire PPV. Ona je bila prosječna, možda čak i najlošija epizoda u zadnjih mjesec dana. Bilo je i dobrih stvari, ali u malim količinama. Također je i puno mečeva najavljeno za Great Balls of Fire PPV. Više o svemu što se događalo na Raw epizodi pročitajte u nastavku.

Samoa Joe i Brock Lesnar su opet bili jedna od najboljih stvari na showu. Imali su intervjue u isto vrijeme, ali svaki u jednoj prostoriji. Ušli su žešću raspravu i Joe je skinuo mikrofon i otišao da traži Lesnara. Kad ga je našao, Kurt Angle i zaštitari su ga držali i odveli da ga ne napadne.

Segment je bio jako dobar. Najviše mi se svidjelo to što je pričao Lesnar, a ne Heyman. Ne viđamo to često, gotovo nikad. Ovaj feud je kao što sam već milijun puta rekao fantastičan. Dajte još samo da Joe pobjedi Lesnara i imate feud godine.

U main eventu showa su se sastali Braun Strowman i Apolo Crews. Prije meča Strowman je imao dobar promo gdje je rekao da ako se Roman pojavi u nedjelju da će otići kao i prošli tjedan u ambulantskim kolima. Meč između Crewsa i Brauna je trajao četiri minute. Strowman ga je doslovno uništio. Brutalan squash. Također pohvaljujem odličnu Braunovu kontru na moonsault. Poslije meča Titus napada Strowmana, ali ne prolazi dobro.

Strowman hvata onda Crewsa i stavlja ga u ambulantsko vozilo. Strowman je lupio par puta od vozilo da krene, ali ono ništa. Kad je otišao vidjeti zašto ne kreće iz vozila je iskočio Roman Reigns i izbio je brawl. Reigns je izašao kao pobjednik u tom brawlu. Napravio je Strowmanu brutalni spear kroz stol.

U ovih par tjedana otkad se vratio Strowman su odlično nastavili bookirati bookirati feud između njih dvojice. Stvarno su me zainteresirali za meč.

U backstageu je Kurt naletio na Cesara i Sheamusa i rekao mi da će na Great Balls of Fire PPV-u braniti titulu protiv Hardy Boyza u 30 minutnom Iron Man meču. Usput je i Cesaro zatražio meč protiv Balora na ovom showu. Kurt Angle mu je odobrio taj meč.

Meč kao što sam i očekivao je bio dobar. Brz tempo i puno dobrih poteza i kontri. Za komentatorski stolom su bili braća Hardy. Za vrijeme meča se umiješao Elias Samson i pokušavao koštati Balora meča. Nakon nekog vremena su ga napali braća Hardy pa se tu i Sheamus onda umiješao. Na kraju ipak nije došlo do diskvalifikacije kako sam mislio da će doći i Balor je uzeo pobjedu. Drago mi je da je pobijedio Balor. Na Great Balls of Fire PPV-u će imati meč protiv Samsona. Očekujem i tu još jednu pobjedu.

Rollins je imao opet meč protiv Curta Hawkinsa. Ovdje meč bio još kraći. Rollins ga je pobjedi u desetak sekundi. Poslije meča je imao kratki promo gdje je rekao kako će u nedjelju pokazati svima da Bray nije Bog.

Dobili smo i video gdje se Bray Wyatt nalazi u pustinji. Nije rekao ništa novo. Ovi njegovi promoi su postali suviše dosadni. On i Rollins imaju meč u nedjelju, a priče skoro pa ni nema. Jako loše.

Miz je kao i prošli tjedan imao svoj Miz TV. Većinom se osvrtao na Ball porodicu i na Ambrosea. Nije mi se nešto to dopalo. Nije rekao ništa konkretno. Onda je krenuo ulaziti u ring Ambrose, ali ga je prekinuo Slater koji je rekao da je zadnji pinovao Miza i da želi title meč. Onda je došao Kurt Angle i rekao da će Slater večeras dobiti priliku za titulu, a Ambrose u nedjelju.

Meč između Slatera i Ambrose je bio solidan ako uzmemo Slaterove mogućnosti. Na kraju je Miz odnio pobjedu i zadržao titulu. Poslije meča Bo i Curtis su napali Slatera. Došao je Ambrose da mu pomogne, ali uzalud. Istukli su i njega uz pomoć Miza.

Svidjelo mi se ovdje to što je Miz ispao jači od Ambrosea jer je Ambrose u većinu ovoga feudu ispadao jači. U nedjelju očekujem još jedan dobar meč od njih dvojice.

Žene su ovoga puta imale Tag Team meč . Bayley i Sasha protiv Niae Jax i Alexe. Prosječan meč gdje je Sasha uzela pobjedu nad Alexom. Sviđa mi se to što je Sasha odnijela pobjedu, dobro će joj doći za nedjeljni meč, ali mi se ona i dalje ne čini relevantna. Nia i Alexa su jedine svijetle točke u ženskoj Raw diviziji.

Za nedjelju je najavljen meč između Big Cassa i Enza. Enzo je došao u ring i imao jedan dobar dugački promo. Neke stvari je ponavljao, ali ok. Njegov promo je iz backstagea pratio Cass. Rekao je da nije rekao ništa novo. Samo je pričao i pričao. Onda je naletio Enzo i napao Cassa. Solidan brawl. Baš me zanima kako će izgledati njihov meč.

Od Cruiserweight divizije smo na showu vidjeli dva meča. Prvi je bio između Cedrica i Dara. Cedric je pobjedio u dvije minute. Kraj ringa je bila Alicia Fox. Dajte maknite ju molim vas. I nju i cijelu ovu priču. Ubacite i Dara i Cedrica u neku drugu. Oba dvojica su fantastični wrestleri. Ne mogu ih gledati u ovoj priči.

Drugi meč je bio između Nevillea i Mustafe Ali. Nije ni on nešto dugo trajao. Oko 6 minuta. Njih dvojica kad dobiju dobru minutažu naprave jako dobar meč, a ovako ništa. Neville je očekivano pobijedio Mustafu.

Meni je dužnost da vam pokažem video, ali ne bih vam preporučio da ga gledate. Riječ je o Goldustu i R-Truthu. Bezveze stvar.

Be the first to comment on "Raw pregled – Reignsov spear"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*