Raw pregled – Prvo pa muško

Zadnji Raw u godini je iza nas, ove godine je baš pao na drugi najveći kršćanski blagdan, Božić. Raw nije bio tako velik, ali nije bio ni jako loš. Može se reći da je bio osrednji.

Show smo otvorili sa najavljenim povratkom John Cene. Cenu je brzo prekinuo Elias. Elias je došao svirati i pjevati,a kasnije je napao Cenu. Odmah nakon toga je uslijedio meč. Meč je dobio dobru minutažu gdje je Elias dominirao 90% meča, ali je na kraju ipak Cena sa AA uzeo pobjedu.

Cijeli ovaj uvod u show mi je bio ok, ništa više. Nisam očekivao da će Cenu dočekati Elias, ali on je odradio ovo vrlo dobro. Ovo je vjerojatno najveći segment koji je odradio u svojoj karijeri. U meču je izgledao dobro, odlično je prikazivao agresivnost i taj koncept meča da on dominira cijelim mečom mi se svidjela. Što se tiče Cene, siguran sam kako nije vraćen da bude u feudu sa Eliasom, tako da ne znam što je sljedeće s njim. Treba ga ubaciti u priču, po mogućnosti sa Balorom.

U main eventu je The Bar branio titulu protiv Rollinsa i Jordana. Meč je postavio u backstageu postavio Kurt Angle. Meč je bio vrlo dobar. Tempo je bio brz i akcija nije ni u jednom trenutku stala. Na kraju se dogodilo veliko iznenađenje. Jordan je odnio pin i tako sa Rollinsom osvojio Raw Tag Team titule.

Jako sam ostao iznenađen nakon meča. Nisam mogao vjerovati da je Bar izgubio titule. Nisam sigurano jel to dobra ili loša odluka. Sve ovisi kako će Rollins i Jordan biti korišteni kao prvaci. Ima tu dosta ruta kojima se može ići. Svima pada napamet povratak ljutoga Ambrosea, ali zato ima vremena jer prema informacijama njega ne ćemo vidjeti još dugo. Može se ispričati priča da se svi okrenu prema Jordanu jer je dobio priliku za titulu zbog oca,a ne zbog toga što je on zaslužio. Što je i istina.

Osim Tag Team titule, na Rawu je branjena i IC titula. Napokon smo dobili meča između Joea i Romana. Meč je završio diskvalifikacijom jer je Roman i nakon upozorenja sudca nastavio lupati Joea. Joe je na taj način pobijedio, ali je titula ostala kod Romana. Poslije meča Roman je nastavio tući Joea. Brutalno ga je isprebijao sa metalnim stepenicama i stolicom.

Meč je bio dobar desetominutni sprint, ali kraj mi je malo narušio dojam meča. Post meč angle je bio jako dobro odrađen. Stavljeno je još više začina na ovaj feud. Jedva čekam njihov meč na PPV-u i očekujem da ćemo dobiti neku extreme stipulaciju jer smo vidjeli već dosta obični Joe/Roman mečeva.

Također smo imali i dva Cruiserweight meča. Prvi je bio između Itamija i Kendricka gdje je u jednom filler meču Itami uzeo pobjedu. Drugi meč je bio 6-Man Tag Team meč. Enzo,Gulak i Daivari protiv Cedrica, Mustafe Ali i Tozawe. U meču su se smjela koristiti božićna “oružja”, borovi i pokloni. Pobjedu je odnio Cedricov tim. Taj drugi meč mi je čak i bio zabavan. Bio je u božićnom duhu i ispucali su par lijepih spotova u kratko vrijeme. Također je najavljeno da će Enzo idući tjedan braniti titulu protiv Cedrica.

Squash mečeva je bilo čak tri na showu. Prvo je Kane squasho Slatera, a kasnije udario Chokeslam Rhynou. Onda je Balor na brzinu riješio Hawkinsa i tako nastavio njegov streak. Zadnji squash je obavio Braun Strowman. On je prebio čak dvojicu, Dallasa i Axela.

Strowmanu i Kaneu su dobro došli squashevi zbog njihovog meča na Royal Rumbleu, a za Balora ne znam. Vjerojatno samo da se pojavi na Rawu.

Absolution je opet bio u meču protiv Mickie,Sashe i Bayley. Meč je bio loš. Paige je pinovala Bayley dok su Sasha i Mickie stajale kraj ringa i gledale to. What? Od ostalih cura, Alexa je imala promo o Royal Rumbleu gdje ju je prekinula Asuka, rekla da će pobijediti i napala. Uredu segment, nije bilo ništa posebno dobro, ali ni loše.

Bray Wyatt je ulazio u ringu, a pritom ga je Matt Hardy napao. Sa ovim storylineom idu polako, ali dobro za sada. Veselim se nastavku.

 

Be the first to comment on "Raw pregled – Prvo pa muško"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*