Raw pregled – Novi talk show

Započeli smo 2017. sa osrednjim Raw-om. Nije bio ni dobar ni loš. Stvari je bilo puno. Neke smo već sto puta vidjeli, ali dobro. Više o svemu u nastavku.

Uvodni segment je bio dosadan. Kome ne bi bio ako jedno te isto  gledaš svaki ponedjeljak. Foley je Owensu i Jerichu saopštio da će Owens imati svoj talk show koji će se zvati Kevin Owens show, a gost će mu biti Goldberg. Poslije je došla Stephanie i najavila US title meč između Jericha i Reignsa i meč između Rollinsa i Owensa. Tko izgubi u tome meču neće smjeti prisustvovati meču za US titulu. Taj meč za US titulu je dobio jednu nasumičnu stipulaciju, ako Jericho pobijedi diskvalifikacijom ili odbrojavanjem, Reigns će izgubiti titulu.

Nakon toga smo imali meč između Rollinsa i Owensa. Kao što sam rekao, gubitnik neće moći prisustvovati meču. Meč je bio solidan, bilo je dosta dobrih poteza, ali onda je uslijedio glup kraj. Owens je udario zvonom Rollinsa i izgubio je diskvalifikacija. Ništa novo, milijun puta viđeno.

Očekivao sam puno od meča između Cesara i Andersona, a nisam dobio ništa. Anderson je pobijedio uz pomoć Gallowsa. Imao sam osjećaj tijekom meč kao da ne žele ispucati sve svoje poteze. Tako da je meč ispao nikakav. Pobjednik mi se svidio jer je ovo postavilo temelj za novo rivalstvo. Clubu trebaju dati titule i vratiti im stećeni kredibilitet. Drugačije ne može.

Najavljeni Last Man Standing meč nije podbacio. Bio je vrlo dobar. Jako mi se svidjelo kako je Zayn taktički ušao u meč. Znao je da je Strowman fizički jači, pa je strpljivo čekao i onda je poslije koristio oružje poput štapa i stolice. Brawl po cijeloj dvorani je bio odličan, kraj isto. Omjer pobjeda im je 1-1 i veselim se nastavku priče.

New Day je došao u ringu i pričao o tome da je 2016. bila dobra godina za njih. Onda je došao Titus i želio je postati njihov novi član.  Onda su se Woods i on posvađali i dobili smo meč između njih dvojice. Ovime su htjeli publiku zabaviti. Mislim da nisu uspjeli.

Meč između njih dvojice je u najveću ruku bio prosječan, ništa posebno. New Day trebaju staviti u nekakvu priču, a ne da gube vrijeme sa Titusom.

Meč Cedric vs Gulak nije bio ništa posebno. Isto to smo vidjeli na 205 Live showu samo što je umjesto Gulaka bio Nese. Alicia se svađa sa strane sa Neseom i tako je omela Cedrica i on je izgubio. Dosadno. Cedric je na CWC imao odlične mečeve, a sad ovdje gubi vrijeme sa Aliciom.

TJ Perkins je pobjedio napokon. Nije to morao biti Kendrick koji za razliku od drugih iz Cruiserweight divizije imao nekakav kredibilitet, ali dobro.Važno je da Gulak pobjeđuje Cedrica. Strašno.

Najavljeni tag team meč se pretvorio u handicap meč jer je Enzo ozlijeđen. Jedino dobro što se tu dogodilo je to da je Rusev odnio pobjedu. Izgubio je dosta kredbiliteta nakon što je izgubio titulu od Reignsa. Cassu ovdje pobjeda nije bila potrebna.

Bayley i Nia Jax su imale meč gdje pobjednik dobija meč protiv Charllote na RR za titulu. Meč je bio dosadan sve do trenutka kad se pojavila Sasha. Dobila je odličnu reakciju od publike. Njen dolazak je omeo Niu i Bayley je to iskoristila i pobijedila. To je bilo dobro odrađeno, jer je Nia ostala zaštićena u ovom porazu.

Prvi meča u ovoj godini za titulu je bio između Reignsa i Jericha. Ovo je bila odlična prilika da Jericho osvoji titulu, ali nije bitna ona nego je bitan onaj koji ju nosi. Jako žalosno. Ono kad je Jericho bacio titulu Reignsu u ruke i odglumio da ga je udario je bilo odlično. Pomislio sam da će sudac diskvalificirati Reignsa zbog toga, ali ništa od toga. Opet je Reigns sve preživio i Codebreaker i Walls of Jericho. Svima se već povraća od tog.

Najsvjetlija točka Raw-a je bio main event. Uživao sam u svakom trenutku. Sve je bilo jednostavno osmišljeno i ispalo je jako dobro. Na početku je Jericho najavio kako će se pojaviti u RR meču, što Owensu nije najbolje sjelo. Onda ih je prekinuo Goldberg. I imao svoj standardan promo i unosio se obojici u lice. Poslije je došao Heyman koji je veličao Brock Lesnara, pa je došao Reigns i uneo se Goldbergu u lice i na kraju došao Strowman i rekao kako će on pobijediti u RR meču. Za kraj Goldberg i Reigns su u isto vrijemo udarili Spear Strowmanu. Jedino što mi je ovdje zasmetalo je to što je Reigns došao bez titule. Još jedan primjer omalovažavanja titule.

Be the first to comment on "Raw pregled – Novi talk show"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*