Raw pregled – Nova/stara izazivačica za žensku titulu

Još jedna Raw epizoda je iza nas. Meni je bila prilično solidna. Bilo je dosta dobrih stvari, manje fillera nego prošli tjedan i nekoliko jako loših stvari. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Show smo otvorili sa Roman Reignsom. Ušao je u ring i rekao kako prihvaća izazov za Ambulance meč. Kao i uobičajeno, dobio je veliku količinu negativnih reakcija i zvižduka. Njegov promo prekinulo je ambulantsko vozilo koje je ulazio u dvoranu. Roman im je prišao i otvorio ih. Unutra nije bilo nikoga, ali zato iza je. Braun je napao Roman i brutalno ga isprebijao.

Priča između njih dvojice mi je sve bolja i bolja. Nakon za mene lošeg početka, sada sam zainteresiran za njihov Ambulance meč koji će se dogoditi na Great Balls of Fire PPV-u.

Na ovoj epizodi smo imali čast vidjeti Universal prvaka. Prvo je njegov menađer Paul Heyman imao svoj klasični promo i onda je najavio ulazak Brocka. Lesnara je pri ulasku napao Samoa Joe. Počeo ga je gušiti. Lesnarovo lice je bilo cijelo crveno. Predobar segment. Još je samo jedan Raw prije PPV-a. Lesnar nije najavljen, ali nadam se da će se pojaviti idući tjedan i da će se njih dvojica još jednom susresti. Sve ovo što su dosad napravili je bilo odlično.

Seth Rollins je imao meč protiv Curt Hawkinsa. Kratki filler meč gdje smo malo vidjeli Rollinsa u akciji. On je očekivano odnio pobjedu. Nakon meča se na ekranu pojavio Bray Wyatt. Imao je kratki promo gdje nije rekao ništa novo. Velika je vjerojatnost da će njih dvojica imati meč na Great Balls of Fire. Eh sad, poraz nikome neće dobro doći. Mislim da će biti neki prljav završetak.

Main event showa je bio ženski Gauntlet meč za prvu izazivačicu. Svidjelo mi se što su prije meča izvlačile brojeve koji govore koja kad ulazi. Prve u ring su ušle Bayley i Nia Jax. Malo duže je ovo potrajalo i Nia je čisto pobijedila. Eh moja Bayley. Sljedeća je na redu bila Mickie James. Nia je na brzinu pobijedila. Dana Brooke je bila još kraće u ringu. Onda je na redu bila Emma koja je najkraće bila u ringu. Zadnja i jedina koja je ostala je bila Sasha Banks. Meč između nje i Nia je bio najduži u ovome Gauntlet meču. Sasha je uzela pobjedu tako što je natjerala Niu da tapka. Poslije meča je došla Alexa i dobila je udarac od Sashe.

Ja sam ljubitelj Gauntlet mečeva i jako sam radovao ovome, ali ostao sam razočaran. Wrestling kvaliteta je bila na nuli. Nia je bila jedina svjetla točka. Jedino mi se svidjelo to što je Nia bila prikazana jakom. Pobijedila je četiri cure i to u dosta kratkom roku. Njeno tapkanje u meču protiv Sashe je bilo nepotrebno. Sasha kao nova izazivačica? Nisam siguran, vidjet ćemo što će ispasti. Ona za mene više nije relevantna od onoga feuda sa Charlotte. Definitivno ću navijati za Alexu na Great Balls of Fire PPV-u.

Miz je imao svoj Miz TV show, a gost mu je bila obitelj Ball. Za one koji ne prate NBA, Lonzo Ball je mlada nada NBA košarke i nedavno je bio drugi pick na NBA Draftu. Njegovo tata, LaVar Ball je stekao veliku medijsku pozornost svojim ludim izjavama. Kao što je na primjer ta da je njegov sin bolji od Michaela Jordan i da bi ga bez problema pobijedio 1v1. Ja kao fan NBA kad sam čuo da će oni biti gosti jako sam se razveselio i jedva sam čekao da vidim što su spremili. Segment je ispao jako loš. LaVar je izgledao kao da ima rak na mozgu. Ništa posebno se nije razvilo ovdje. LaVar je samo blebetao gluposti, a Lonzo i njegov mlađi brat LaMelo su samo sjedili i šutjeli. Na kraju segmenta je došao Ambrose. Nije ni on nešto popravio segment.

Nakon Miz TV-a je uslijedio 6 Man Tag Team meč. Ambrose, Slater i Rhyno protiv Miza, Axela i Bo Dallas. Malo duži filler meč gdje je pobjedu odnio Bo Dallas. Vjerojatno su ovime htjeli dati malo kredibiliteta Dallasu koji je većinu vremena na Rawu bio jobber. Treba tako nešto napraviti i sa Axelom.

Neville je imao meč protiv Lincea Dorada. Čak sam i zaboravio na njega, a jako je dobar wrestler. Sa strane je meč pratio Tozawa. Neville je očekivano pobijedio. Nakon meča je Tozawa krenuo se tući sa Nevilleom, ali ih je prekinio Titus koji je najavio meč za titulu između njih dvojice na Great Balls of Fire PPV-u. Nisu me još zainteresirali za njihov meč. Malo mi i Titus smeta u priči.

Opet su Enzo i Cass napravili odličan segment. Došli su u ring i Enzo je pun emocija rekao da će Cass uvijek biti dio njegove obitelji. Cassa su pogodile te riječi i tražio je Enza za oprost. Publika je to negodovala, ali Enzo mu je ipak oprostio. Kad su krenuli prema backstageu, Cass je napao Enza. Pokazalo se da ga je Cass opet prevario.

Odlično je Cass odradio lažni face turn. Ja sam u jednom trenutku i pomislio da će ponovo biti tim. Ovime su još više izgradili Cassov heel karakter. Nadam se da Enzo neće postati jobber.

Na showu smo imali još jedan 6 Man Tag Team meč. Ovdje smo imali dvije priče u jednom meču. U jednom timu su bili Hardy Boyzi i Balor, a u drugom Sheamus, Cesaro i Samson. Prilično solidan meč. Trajao je oko 17 minuta što je prilično dobra minutaža. Balor je imao najbolju izvedbu. On je vukao cijeli meč. Na kraju je i on odnio pobjedu. Najviše mi je ovdje smetalo to što nije bilo nikakvih interakcija na relaciji Balor/Samson i Shemus&Cesaro/Hardy Boyzi.

Goldust i R-Truth su trebali imati dugo najavljivani meč, ali prije samoga meča Goldust je napao R-Trutha i ozlijedio ga. Bezveze. Jedino su ovime prikazali novi heel karakter Goldusta. Uopće me ne zanima priča između njih dvojice. Bolje da su ostali tim.

 

Be the first to comment on "Raw pregled – Nova/stara izazivačica za žensku titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*