Raw pregled – No DQ meč

Samo dva tjedna nas još dijele od najvećeg pro-wrestling događaja u svijetu, WrestleManije. Raw je ovaj tjedan dostavio jednu prosječnu epizodu. Kao i prošli tjedan, samo su se nastavljali na već stvorene priče za WM,a ovaj tjedan je bilo dosta filler stvari koje nisu donijele progress u priči. Također nismo dobili ni jedan dobar meč.

Show su otvorili Paul Heyman i Brock Lesnar. Paul Heyman je u svom klasičnom promo-u pljuvao po Romanu i hvalio svoga klijenta. Rekao je da Roman večeras nije tu zbog dobivenih batina od Lesnara prošli tjedan. Ubrzo se pojavio Roman, uzeo stolicu i izbio je brawl između njega i Lesnara. Prebijali su se sa stolicom i metalnim stepenicama. Kao pobjednik je izašao Lesnar.

Heymanov promo kao i obično nije bio nešto posebno. Na početku su njegovi promo-i bili odlični, ali s vremenom dosade s obzirom da stalno ponavlja jedno te isto. Brawl je bio jako dobro odrađeni. Lesnarovo udaranje sa stepenicama i bacanje Romana na njih je izgledalo brutalno. Kao što je kolega u analizi napisao, Roman je cijelo vrijeme u ovoj priči prikazivan kao underdog. Puno bolja solucija bi bila da su ih ravnomjerno prikazani kao dvije zvijeri jer nema smisla da čovjek koji je pobijedio skoro svakoga u kompaniji i koji će uskoro biti u četvrtom main eventu WrestleManije zaredom biti prikazan kao underdog. Nadam se da će idući tjedan Roman izaći kao pobjednik u brawlu/segmentu s obzirom da je Lesnar puno dominantniji u ovoj priči. Stavljanje neke extreme stipulacije u meču ne bi bilo loše.

U main eventu su se sastali Kane i John Cena u No DQ meču. U 15- minutnom meču pobjedu je odnio John Cena tako što je uradio Kane-u AA kroz stol. Poslije meča je uzeo mikrofon u ruke i ljutito prozvao Undertakera. Ljut je bio jer ni ovaj tjedan Undertaker nije dao nikakav odgovor na Cenin izazov za WrestleMania meč. Dao mu je još tjedan dana šanse da se oglasi u vezi meča.

Meč nije bio ništa posebno. Da nije bilo bilo No DQ stipulacije, ispalo bi još gore. Bilo je par dobrih spotova sa stolovima i ogradom. Najviše mi se svidio Cena koji je kopirao Undertakerove stvari u meču. Kopirao je Undertakerov sit up i chokeslam. Kane-a su sustigle godine i nema ga više smisla gurati na main scenu. Promo je bio jako dobar. Djelovao je jako uvjerljivo. Nisam siguran što žele sa ovom pričom, ali smatram da je ovaj meč već trebao biti služben.

Miz je imao svoj Miz TV, a gosti su mu bili Seth Rollins i Finn Balor. Prije nego što su došli njih dvojica, Miz je napao na Axela i Dallasa. Rekao je da mu ne pomažu kad najviše treba. Onda su došli Seth i Balor i podgrijavali vatru između Miza i Miztouragea. Isto kao što je i Miz radio njima dvojici prije dva tjedna. Dallas i Axel su se naljutili i krenuli na Miza, ali nisu njega napali nego Balora i Setha. Ovo je bio samo trik da se prevare Mizovi protivnici i da dobiju batina. Izbio je brawl, pa su se umiješali i Good Brothers. Odvukli su Dallasa i Axela. Na kraju su zadnji ostali sastajati Seth i Balor. Za idući tjedan je najavljen njihov međusobni meč.

Svidio mi se ovaj segment. Prikazali su ponovno Miza kao najlukavijeg i najpamatnijeg lika u kompaniji. Ja sam bio povjerovao da će se Miztourage raspasti i bio sam jako sretan jer mislim da je Mizu bolje bez njih. Oni su jobberi, a on uz njih slično izgleda. Kako bilo da bilo u ovome segmentu su sva trojica prikazani ravnomjerno što je jako dobro

Nia Jax i Mickie James su imale singles meč. Malo duži meč gdje je Nia očekivano uzela pobjedu. Poslije meča je došla Alexa i udarila Nia-u, ali je i brzo pobjegla nakon toga. Nadam se da će idući tjedan napraviti nešto da nas malo više zainteresiraju za meč.

Crusierweighti su se nakon dugog vremena pojavili na Rawu. U Tag Team meču Cedric i Mustafa Ali su pobijedili TJP-a i Gulaka. Meč nije bio dugačak tako da nismo vidjeli nešto puno u njemu. Svidjelo mi se da su ih stavili na Raw da prikažu publici Mustafu i Cedrica koji će pružiti jedan fantastičan meč na WrestleManiji.

Asuka je u par sekundi pobijedila lokalnu wrestlerku. Ovo je služilo samo da ju vidimo ovaj tjedan.

Nakon kratke prepirke u backstageu je izbio brawl između Bayley i Sashe Banks. Sasha je prva napala Bayley i onda su došli zaštitari i razdvojili ih. Ovo je bilo jako dobro odrađeno. Isto kao i cijela ova priča između njih dvije. Obje su najavljene za Ženski Battle Royal na WrestleManija, ali ja bi jako volio vidjeti njihov međusobni meč, pa makar to bilo i na Kickoffu.

Sheamus i Braun se trebali imati meč, ali prije toga je Sheamus tražio Brauna da mu otkrije ime svoga partnera. Braun je rekao da će mu reći ako ga pobjedi. Onda je uslijedio meč. Meč je bio prosječan i Braun je odnio pobjedu. Ovdje isto kao i u Cena/Undertaker feudu je već trebalo biti sve službeno. Previše odugovlače sa ne otkrivanjem Braunova partnera. Mislim da je velika vjerojatnost da će to biti Elias.

U ring su došli Ronda i Kurt i krenuli pričati o njihovom WM meču. Ubrzo ih je prekinula grupa Absolution. Paige ju je tražila da se pridruži Absolutionu, ali je Ronda to brzo odbila. Mandy i Deville su onda krenule na nju, ali uzalud. Ronda se obranila i izašla kao pobjednik u ovome segmentu. Ovo je bilo dosta filler. Nije ničemu služilo.

Nakon što su se potukli za vrijeme Miz TV-a, Miztourage i Good Brothers su imali meč kasnije na showu. U jednom ništavnom meču pobjedu su odnijeli Good Brothers. Ovo također nije ničemu služilo nego samo da se popuni vrijeme showa.

Elias je u još jednom kratkom meču na showu pobijedio Rhyna. Mislim da Eliasa spremaju za Raw Tag Team titule, pa mu je ova pobjeda dobro došla

 

WWE Raw i WWE SmackDown od subote na RTL-u !!!

RTL će emitirati RAW i Smackdown

 

 

Be the first to comment on "Raw pregled – No DQ meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*