Raw pregled – Na putu prema WrestleManiji

Kakva razlika između ove publike i one s Fastlanea. Odmah se na početku vidi. Randy Orton otvara show. Dobra odluka započeti show s povratnikom. Publika je apsolutno zagrijana za Ortona što je odlična stvar. Orton je rekao da ne želi puno pričati nego da želi Rollinsa odmah. Dobro je. Nema potrebe objašnjavati se nešto i raditi dugačke promoe. Odmah je postavio cilj na Fastlaneu i to je Rollins. Authority izlazi van bez Authority. Steph je uzela ulogu govornika. Dosta dobra konfrontacija Randy Ortona i Stephanie. Randy Orton je izrazito zabavan ovdje. Show je uzeo mikrofon i dobio jako velike negativne reakcije. Nije rekao ništa posebno. Triple H cijelo vrijeme nije ništa, samo je imao ljutu facu i gledao u Ortona. Očito je ljut zbog Stinga. To je ok. Authority odlazi, ali Orton ih zaustavlja i govori kako će se sastati s njima u backstageu. Dobar segment. Nije bio pre dugačak, a opet je rečeno više nego što bi se reklo nekim dužim segmentom.

 

Bad News Barrett vs Dolph Ziggler (Non-Title meč) – ***

Bad News Barrett dolazi i govori kako Ambrose nije prvak iako je ukrao titulu i tako, ali Ziggler ga prekida i dolazi za meč. R-Truth je bio na komentatorskoj poziciji. Izgleda da će i on dobiti priliku za titulu jer je dobio Barretta na SmackDownu. Iako se neki možda neće slagati s ovime, ali bolje je da je Truth dobio taj meč jer je pobijedio prvaka i nema razloga da ne dobije taj meč, iako više nije bitan. Ziggler i Barrett imali su jako zabavan meč. Ziggler dobiva Barretta. Izgleda da ciljaju na 4-Way meč na WrestleManiji što je odlično. Ambrose izlazi van s titulom, dolazi u ring i malo prkosi Ambroseu, a onda se namjerno sudara sa Zigglerom od rame. Dobar segment. Izgleda da ćemo stvarno imati taj 4-Way meč na WM. To je dobro. Ne želim oš jedan me  Ambrosea i Barretta a i ovako će meč biti bolji. Ambrose još uvijek ima titulu kod sebe. Bit će zanimljivo vidjeti što će s tim dalje.

 

Backstage segment s Authority i Ortonom. Ovaj puta je i Rollins bio ovdje stoga smo u istoj prostoriji imali Rollinsa i Ortona. Steph je na početku otpilila Rollinsu i postavila se kao pravi McMahon, haha. HHH još uvijek ima smiješnu facu na licu. Stoga, Steph preuzima ulogu šefa i ovdje. Dosta dobar segment. Orton pristaje na povratak u Authority. Imamo tag team meč između Rollinsa i Ortona, protiv Bryana i Reignsa. Dobar main event. Sto posto sam siguran da se Orton zapravo neće vratiti u Authority, ali bit će zanimljivo vidjet kako će ih prevariti.

 

Prime Time Players vs The Ascension – *1/2

Očekivano je bilo da ćemo imati ovaj meč nakon onoga na prošlom Raw-u. Meč je bio kratak, ali bio je ok za vrijeme dobiveno. Prime Time Playersi dobivaju što je ja mislim prvi poraz sa Ascensione na glavnom rosteru. Poslije meča Ascensioni su razbili PTP što znači da ćemo uskoro imati još jedan meč ova dva tima. Mislim da nemaju nekakve planove za Ascensione na glavnom rosteru.

 

Roman Reigns/Daniel Bryan/Paul Heyman segment

Roman Reigns dolazi uz očekivano miješane reakcije. Reigns je imao kratak promo gdje je objasnio svoj put od Royal Rumblea do Fastlanea. Ništa posebno. Prekinuo ga je Daniel Bryan. Bryan je glasnogovornik fanova koji ne voli Reignsa. Odličan promo. Nije odličan zato što se meni sad ne sviđa Reigns pa mi je drago kad netko govori protiv njega. Bryan je ovo odradio na odličan način govoreći da on sumnja u Roman Reignsa i njegove sposobnosti. No, onda je rekao kako je Reigns na Fastlaneu imao više srca nego on, ali da mu je drago što će se upariti s njim u main eventu na ovom Raw-u. Ovo je i rekao u ekskluzivnom videu na wwe.com poslije Fastlanea, ali sada je eto i rekao na Raw-u. To je kao neka vrsta oproštaja od pokušaja da bude u tome meču na WM. Ok odrađeno. No, nije gotovo! Paul Heyman izlazi van! Heyman je imao dobar promo govoreći kako je Reigna zaista dobar i da je njegov novac uvijek na njemu protiv bilo koga osim jednog čovjeka…Brock Lesnara! Heyman je kao i inače dobro predstavio Lesnara Reignsu. Reigns je imao dobar promo. Zatražio je od Heymana još više motivacije kako ne može pobijediti Brock Lesnara te da će dobiti Lesnara. Mislio sam da će Lesnar biti ovdje jer sam vidio da je bio lokalno najavljen, ali ipak nije. Dobar segment.

 

Tyson Kidd & Cesaro vs The Usos (WWE Tag Team Championship) – ***

Ovo je revanš sa sinoćnjeg Fastlanea. Još jedan užasno zabavan meč ova dva tima. Jako lijepa akcija od početka do kraja bez prestanka. Nema dosadnih dijelova kad su u pitanju ova dva tima. Kraj je bio super, haha. Ženske su se potukle i Natalya srušila Usoa za DQ nakon što je Natalya srušila Kiddove noge s užadi koji je tako pokušao napraviti pin. Naomi je onda srušila Natalyu i izgleda da je Natalya ozlijedila gležanj. Izgleda da se ova zavada nastavlja i da će Naomi i Natalya dobiti malo pozornosti što je dobro. Volio bih da imaju meč na WM s još jednim timom za titule. Kidd i Cesaro su pre dobri zajedno. Jedan od najzabavnijih timova u zadnje vrijeme, zaista.

 

The Miz/Damien Mizdow Backstage Segment 

Miz govori svoje planove za budućnost. Spomenuo je da još mora osvojiti Andre The Giant Battle Royal. Znači, sada je i sto posto sigurno da će se taj meč dogoditi i ove godine. Super. No, čekaj, onda ništa od Miz/Mizdow meča? Mizdow govori svoje planove za budućnost a oni su da ga je kompanija pozvala za vodećeg čovjeka u reklamama i na Mizu se vidi ljubomora. Mislim da će ipak nekako ovo prijeći na ovaj meč između Miza i Mizdowa te nijedan od njih neće biti u Battle Royalu, ali i moguće je da stave ovaj meč na ER.

 

Bray Wyatt promo 

U videu su prikazali segment s Fastlanea. Odličan promo video je bio. Zatim vidimo sanduk i Wyatta pokraj njega. Odličan promo Wyatta još jednom. Još nema povratka Undertakera, ali vjerujem da će biti uskoro, možda već i na idućem Raw-u. Uglavnom, jako dobro zasada. Sve ovo s Wyattovim zagonetnim promoima, segmentom na Fastlaneu i ovime je odlično odrađeno.

 

Stardust vs Jack Swagger – *

Poprilično kratak meč. Goldust se pojavio pri kraju meča i tako omeo Stardusta kojega je Swagger uhvatio u Patriot Lock i ovaj je morao tapkati. Sviđa mi se to. Goldust želi porazima natjerati Stardusta da se vrati natrag u Codya. Zanimljivo.

 

John Cena/Rusev segment

Oh, oporavio se Cena. Više ne hoda kao da se nadrogirao. Solidan promo Cene na početku. Lana i Rusev su ga prekinuli. Solidan promo Lane. Rusev je bio dosta dobar ovdje. Zatim su prikazali Cenu u ringu kako spava nakon svog meča poslije Fastlanea. Dobar promo Cene nakon toga. Govorio je o Americi i ponosio se s njom kao i inače kada se nađe u ovakvoj situaciji. Dosada se u ovoj zavadi nije radilo u Americi i časti amerikanaca, ali u ovom segmentu su započeli s tom pričom. Skroz sam ok s tim jer kad tad su morali početi s tom pričom. Zatim je izazvao Ruseva na još jedan meč na WM. Rusev je uzeo mikrofon i rekao Rusev je upravu kada kaže da je bolji od Cene i da on nema pravo što tražiti. Cena je izgubio na Fastlaneu, iako nije bilo u potpunosti čisto zbog udarca u međunožje, ali sudac to nije vidio. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Cena dokazati da zaslužuje još jedan meč. Rusev odbija Cenu na odličan način. Dobar segment sve skupa.

 

Randy Orton/Seth Rollins Backstage segment

Dobar segment je bio. Orton govorio kako su na istoj stranici, iako neće zaboraviti što mu je Rollins zaboravio.

Prikazan je poseban pogledaj na Stinga i njegovu prošlost. Odličan promo video. Kada se radi i promo videima, tu WWE obavlja fantastičan posao.

 

Paige & Emma vs Bella Twins – NR

Ništa puno od meča, nekih tridesetak sekundi. No, izgleda je važnije bilo ono poslije. Paige je udarila Brie, a Nikki odmah vratila Paige. Predviđam da će se Brie okrenuti od Nikki kako bi nastavila taj nezavršeni storyline od prošle jeseni te ćemo na WM imati Triple Threat između ove tri.

 

#AxelMania; Ryback vs Curtis Axel – NR

Axel, iako ne može dobiti pravdu da dobije taj meč protiv Brock Lesnara, stavlja se u Andre The Giant Memmorial Battle Royal meč. No, dolazi pravda za Curtis Axela! Njegov bivši partner Rybaaack! Ryback ignorira Axelovu prisutnost. Sramote. To je nepoštovanje prema pobjedniku Royal Rumble meča! Ryback sebe stavlja u Battle Royal također. Meč između ove dvojice je bio kratak, još kraći nego prethodni te pobjeda Rybacka.

 

Prikazan promo video o Stewartu i Rollinsu. Kul. Ovo je čak i zanimljivo.

 

Seth Rollins & Randy Orton vs Daniel Bryan & Roman Reigns – **3/4

Još jedan zabavan meč. Nije čak ni toliko dugo trajao kako znaju ovakvi main eventovi Raw-a. Tijekom meča su prikazali replay Ortonovog poteza i imaju kamere na stupovima od ringa. Zato su ti stupovi tako viši nego inače. Kul, sviđa mi se. Ne sviđa mi se što Bryan radi taj headbutt, pogotovo još dok je svježe. Ovaj puta ga je i promašio. Bryan i Reigns dobivaju. Ne znam kamo će sada s Bryanom, ali sve mi više smrdi da ide na Sheamusa. Randy Orton ipak nije ništa napravio. Samo je dao RKO Nobleu. Izgleda da će zadržati ovu priču do idućeg tjedna. Ali, svidjelo mi se kako je Orton samo tako otišao bez ljutnje što je zbunilo i šokiralo Authority.

 

 

Dosta dobar Raw. Show je dobro popratio Fastlane i priče su većinom dobile vremena se donekle razviti. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Na putu prema WrestleManiji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*