Raw pregled – MITB kvalifikacijski mečevi

Ovotjedni Raw nam je donio 2-3 zabavna meča i sve ostalo je bio jedan čisti filler. Nakon razočaravajućeg Backlasha nisam siguran je li ovo bio najbolji pravac u kojem su mogli ići. Money in the Bank je za nešto više od mjesec dana i bolje im je da taj PPV bude solidan. Sad smo već došli do toga da tražimo samo prolaznost PPV-ova, ne nužno i visoku kvalitetu.

Idemo odmah krenuti s kvalifikacijskim mečevima. Prvi kvalifikacijski meč je bio onaj između Owensa i Strowmana koji je stvoren prosječnim početnim segmentom gdje se Owens pobunio protiv Anglea i protiv meča na Backlashu. Mislim da su ovaj meč napravili samo zbog onog dijela gdje Owens radi bumpove kao lud van ringa kada ga Strowman ruši Lariatima i ostalim kerefekama. Mislim, to izgleda vrlo zabavno, ali to već provlače mjesec dana kroz one tag team mečeve i sad opet to rade ovdje. Stalno ponavljaju jedne te iste sekvence. Vinceu je to valjda zanimljivo pa eto, zato smo i dobili ovaj meč. Strowman je očekivano dobio, Owens je očekivano izgubio. Solidan meč, nekako i najbolje po meni što ova dvojica mogu zajedno.

U main eventu smo vidjeli Triple Threat između Balora, Reignsa i Zayna. Vrlo zabavan meč, bilo je jako zanimljivih dijelova, pogotovo onaj dio kada su se Zayn i Balor udružili protiv Reignsa i dio gdje su se borili u publici. Svidio mi se i izbor pobjednika, najbolji mogući odabir od ove trojice, premda bi i Zayn bio solidna odluka. Ali mislim da bi on mogao raditi nešto s Owensom na Money in the Banku. Ono što mi se ne sviđa je način na koji je Reigns zaštićen od poraza, a to je napada Mahala pri kraju meča. Mislim, koga interesira taj feud? Pa njihov meč će biti gori od bilo čega što je Mahal do sada radio. Užas. Mislim da gore odluke od ove nije moglo biti. Reigns s jedne loše stvari prelazi na drugu koja je još gora od prethodne. Tako ga sigurno neće izgraditi, a što je najgore, Mahala će publika u tome feudu favorizirati. Možda tek tada shvate što li rade s njime.

Najbolji meč na showu, nećete vjerovati, imale su cure. Ruby, Ember i Sasha pružile su jedan izrazito zanimljiv meč vrijedan gledanja. Drago mi je da su dobile vremena jer su pokazale da mogu. Mislim da se Ruby u zadnjih nekoliko tjedana stvarno pokazala dobrom u mečevima, ovdje je imala stvarno kvalitetno izdanje. Sve tri cure su zapravo bile na nivou, ali Ruby u zadnje vrijeme iskače, pokazuje kvalitetu koju je imala u NXT-u. Svidjele su mi se stvari između Bayley i Sashe, solidno za nastavak tog programa. I završetak je bio brutalno odrađen, jednim udarcem je Ember ubila dvije muhe i uzela pobjedu. Drago mi je za nju, za sada nemam primjedbe na njen booking na glavnom rosteru. Idemo vidjeti što će dalje napraviti.

I to je bilo to od dobrog. Idemo sada na prosječne ili one ne baš tako dobre stvari. U prosječnom meču s Corbin i Revival pobijedili Josea, Titusa i Crewsa. Ono, nije kao da su nešto posebno postigli ovime mečom, meč se dogodio i to je to.

Mahal i Gable su imali kratak meč koji nije bio ništa posebno. I jako mi je žao što je Gable ovdje izgubio, bilo bi dobro da je uzeo još jednu pobjedu pošto Mahal ovime nije mnogo postigao. Volio bih Gablea vidjeti u MITB meču, ali nakon ovoga mislim da ipak nećemo. Preslabo je građen za to.

McIntyre i Ziggler pobijedili su Slatera i Rhyna. Solidna pobjeda za njih, ali nisam primijetio baš da su ovdje imali pretjeranog heata, što postaje zabrinjavajuće. Prošlo je par tjedana otkako su ih spojili, a i dalje se nisu maknuli s početne točke. To je loše.

Roode i Elias opet su imali (treći po redu, čini mi se). I opet nije bio baš dobar. Ne pašu si jednostavno, mečevi budu vrlo usporeni i akcija nije dovoljno razvijena. Najgora trilogija godine, žao mi je. Da su bili malo bolji, Nakamura/Styles bi bila najgora trilogija, ali eto, to mjesto je pripalo ovoj dvojici.

Rollins je obranio IC titulu protiv Rawleyja u dosadnom meču. Rawley je grozan i bila je loša odluka staviti ga u ovaj meč. Bolje da su nam dali Gablea ovdje pa da on i Rollins naprave kvalitetan meč. Ovo stvarno nije bilo previše dobro. Ali razumije, nisu htjeli da se Rollins ubije ovdje pošto su stvarno zadnja dva tjedna za njega vrlo naporna, imao je izvrsne mečeve i zaslužio je odmor. Njegova vladavina je za sada izvrsna.

Woken Warriorsi pobijedili su Dallasa i Axela. Vrlo beznačajan meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – MITB kvalifikacijski mečevi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*