Raw pregled – Koja je titula bila na liniji?

Nakon ne znam niti ja koliko vremena, John Cena otvara Raw! To je ustvari dobra stvar jer napoon netko drugi osim Authority otvara show! Cena govori o svojem meču protiv Kevina Owensa u nedjelju i kako Owens mora pokazati ono što je i rekao i kako su svi poslije Elimination Chambera pričali o meču njih dvojicu i kako će nas John Cena na Money in the Banku podsjetiti da je on glavni ovdje! No, Cenu prekida Kevin Owens. Owens govori još jednom Ceni da je zavaren ako misli da će ga pobijediti i ako misli da ga ljudi ne žele vidjeti ovdje večeras u ringu kako otvara show, stoga Owens ima drugačiju ideju, a to je NXT Open Challenge! Cena kaže da je to dobra ideja i prihvaća, ali Owens govori da će se njih dvojica boriti u nedjelju, tako da Cena ovaj izazov ne može prihvatiti. No, sada Cena izaziva bilo koga na meč za US Titulu! Owens govori da dopuste onomu tko dođe u ring da bira za koju će se titulu boriti, a zatim Neville izlazi van! Neville govori da bi volio još jednom boriti se protiv Cene, no ovaj puta će se boriti protiv Owensa kako bi naučio poštovanja! Imamo Neville vs Owens za NXT titulu i John Cena je na komentatorskom mjestu! Solidan segment. Oba promoa su bila u redu i svidjela mi se borba izazovima koju je na kraju Owens dobio jer je Neville prihvatio njegov izazov. Dobro je što je prihvatio Owensov izazov jer smo njegov meč s Cenom vidjeli nedavno. Drago mi je da su ova trojica otvorila show, a ne Authority. Malo promjene nikad ne škodi.

 

Kevin Owens (c) vs Neville (NXT Championship) – ***

Vrlo dobar meč, na razini njihovog meča iz NXT-a ranije ove godine. Cena ustvari nije bio dosadan na komentatorskom mjestu što sam se pobojao prije meča. Stalno je pričao o Owensu i njihovom meču te nije skretao s teme što je jako dobro. Owens pobjeđuje čisto s Pop-Up Powerbomb. Dobar build za Owensa prije meča protiv Cene, ova pobjeda mu znači, no stvarno se nadam da Owens neće izgubiti na Money in the Banku. To bi stvarno bilo najlošija odluka u ovom trenutku za njega. Poslije meča, Cena je došao u ring, no Owens je izašao jer želi čekati nedjelju. U redu segment poslije meča.

 

Authority je u backstageu i Rollins je bijesan nakon što je vidio sliku na Instagramu kako se Ambrose zabavlja u gradu s titulom. Rollins želi pomoć od Triple H-a i Steph, no oni govore da je Rollins prošli tjedna rekao kako može sve sam ovo riješiti, stoga mu oni to i dopuštaju na Money in the Banku! Rollins to prihvaća, iako mu nije svejedno! Ovo ja zaista odlična vijest i ja se iskreno nadam da nećemo imati J&J-ovih i Kaneovih uplitanja u meč te će se Ambroseu i Rollinsu dopustiti da odrade odličan meč.

 

Nikki Bella vs Summer Rae – 1/2*

Renee Young je imala prije meča intervju s Nikki koja će se boriti protiv Paige na Money in the Banku. Nikki je rekla kako je Paige naivna te kako ne može iskoristiti priliku koja joj se pruža, ali će joj Nikki zato pružiti još jednu priliku na Money in the Banku. Nikki je dobila u kratkom meču s Rack Attack. Ništa se nije dogodilo s njom i Paige poslije meča. Mogli su napraviti nekakav kratki segment. Kako god, drago mi je da imamo još jedan meč Paige i Nikki na MITB-u i stvarno se nadam da će MITB biti taj dan kad će Paige osvojiti Divs titulu i ja tako postati sretan.

 

Reigns dolazi u ring i govori da je nekada mrzio taj ugovor kad je on bio u posjedu Seth Rollinsa, no sada je u redu i on će osvojiti taj ugovor. Kane izlazi i govori da svi imaju veće šanse za pobjedu nego Reigns. Kane govori kako će osvojiti ugovor, no Reigns izaziva Kanea na meč. No, Ziggler, Kaneov najavljeni protivnik za večeras, izlazi van. Ziggler ismijava Kanea i govori da će osvojiti ugovor. No, van izlazi R-Truth i govori kako će on pobijediti u MITB meču, no Kane govori da Truth uopće nije u tome meču i Truth se ispričava na greški koju je počinio. New Day zatim izlazi van i govore da kad Kofi postane Mr. Money in the Bank, sva trojica će postati isto. Kane stalno pokušva nešto reći, no ovaj puta ga Sheamus prekida! Sheamus isto govori da će osvojiti ugovor i postati WWE prvak. Randy Orton izlazi van za svoj meč protiv Sheamusa. Kul segment. Ranije prije Raw-a je najavljeno kako ćemo imati singles mečeva MITB učesnika: Kane vs Ziggler, Sheamus vs Orton i Reigns vs Kingston. Ja sam mislio da će ta tri meča ovdje spojiti u jedan i d ćemo imati 6-Man Tag, no izgleda da nećemo. Kako god, ovo je bio dobar segment. Jako mi se svidjela ona fora s R-Truthom kada se zabunio. Čak me i nasmijalo. Prekidanje Kane je također bilo dobro.

 

Sheamus vs Randy Orton – *3/4

Ne Sviđa mi se previše što imamo ovaj meč drugi tjedan zaredom. Prošli tjedan smo ga isto imali i meč je završio diskvalifikacijom Sheamusa, stoga ovdje predviđam nekakvu osvetu Ortona ili tako nešto. Meč je bio većinom dosadan, no zadnje minute su bile nešto bolje. Meč još jednom završava diskvalifikacijom, no ovaj puta Ortona koji je zatim poslije meča napravio isto ono što je i njemu Sheamus napravio prošli tjedan te za kraj mu dao RKO. U redu segment poslije meča, sviđa mi se kako su bookirali ovo između Ortona i Sheamusa.

 

Rollins i J&J su u backstageu i njih dvojica žele biti u Rollinsovom kutu na Money in the Banku, no Rollins govori da ne treba njihovu pomoć. No, to Noblea razljućuje i Noble govori da su njih trojica Shield 2.0 i ne može Rollins tek tako okrenuti se protiv njih. Rollins govori da mu je Authority dala pravo da izabere svog protivnika za večeras i on izabire upravo ovu dvojicu. Mercury govori da će njih dvojica razbiti Rollinsa večeras. Odličan segment, haha. J&J su odlični u ovakvim segmentima. Baš me zanima kako će se ovo odigrati između Authority večeras.

 

Dolph Ziggler vs Kane – *3/4

Meč je bio u redu iako ne pretjerano zanimljiv. Lana je sada već uobičajeno gledala Zigglera sa stagea. No, Rusev je došao n stge i pokušao odvesti Lanu natrag, no nažalost je Lana pod utjecajem pala s ruba stagea na pod i uganula nogu. Ziggler je pokušao pomoći Lani, no Kane je to iskoristio i dao Chokeslam Ziggleru za pobjedu. Svidjelo mi se ovo donekle. Izgleda da žele nametnuti Kanea kao ozbiljnog protivnika u MITB meču. Još uvijek se ne slažem s time da je Kane trebao biti u ovome meču, no valjda mi neće previše smetati.

 

Miz TV feat. Ryback & Big Show

Ranije danas, WWE je na web stranici najavio kako će Ryback braniti Intercontinental titulu protiv Rybacka na Money in the Banku. Miz govori da je on sada trebao stajati s IC titulom, no onda se dogodilo to da je Big Show prekinuo njegov meč protiv Rybacka i uništio mu priliku te je Miz ostao opljačkan. Ryback dolazi u ring i govori kako je upravo on opljačkan jer nije dobio priliku prebiti Miza. Miz naziva Rybacka ružnim i govori fanovima da zašute. No, Big Show prekida njih dvojicu i dolazi u ring. Big Show govori da je najviše mrzio Miza od svih njegovih tag team partnera. Rybck zatim govori da se ne boji Big Showa i podiže IC titulu u zrak. Big Show govori da će pobijediti Ryback, upravo kako je i rekao. Miz se pokušao ubaciti, no Big Show je zatim napao obojicu, no Ryback je uspio dati Big Showu Shell Shocked. Solidan segment. Sviđale su mi se tenzije Miza i Rybacka. Mislim da bi ovaj meč Rybacka i Big Showa mogao biti barem solidan. Ja sam mislio da će i Miz biti u tome meču, no ništa od njega. U redu segment uglavnom.

 

Luke Harper & Erick Rowan vs Los Matadores – 3/4*

Vrlo kratak meč i laka pobjeda za Hrpera i Rowana. No, što je zanimljivo, Harper i Rowan su pobijedili potezom kojeg su inače Team 3D radili. Kul. Poslije meča, Harper i Rowan su rekli kako je vrijeme da taj netko plati za svoje grijehe i da bi on trebao biti uplašen. Ako je ovo kojim slučajem program s Team 3D-om, onda sam ja u potpunosti za! Bit će ovo zanimljivo ako se dogodi.

 

Big E vs Titus O’Neil – 1/2*

Nakon kratkog meča, Big E je odnio pobjedu nad Titusom tako što su mu pomogli Woods i Kingston omevši Titus O’Neila. U redu je što je prvak ostvario pobjedu. No, Roman Reigns dolazi za svoj meč protiv Kingstona.

 

Roman Reigns vs Kofi Kingston – **

Ovaj meč je čak bio solidan! Ja sam mislio da će ovo trajati 3 minute i da će Reigns lagano ostvariti pobjedu, no meč je trajao poprilično dugo i naprvili su solidnu akciju. Volio bih d je Kingston malo manje dominirao jer ne bi baš trebao biti toliko velika prijetnja Reignsu, ali ok. Reigns dobiva meč sa Superman Punchom. Malo me iznenadio kraj jer nije bilo Speara.

 

Poslije meča, Reigns je uzeo stolicu i krenuo se smješkati, a zatim čujemo pjesmu Ambrosea koji dolazi kroz publiku! Reigns mu daje stolicu i on sjeda u prvi red, a s sobom je ponio kokice, piće i ostalo. Ovo je odlično! Cijelu večer WWE je postavljao slike Ambosea na Instagramu kako putuje kroz cijeli New Orleans s titulom.

 

Seth Rollins vs J&J Security – *3/4

J&J su ustvari bili dobri ovdje. Ambrose je prosuo kokice po Rollinsu tokom meča. Ovaj meč ustvari nije bio loš kako sam ga jazmišljao. Priča je dobro odrađena i samo hrvanje je bilo u redu. No, iako je Rollins imao pobjedu u rukama, Ambrose je došao do ringa i ubacio titulu unutra što je omelo Rollinsa i J&J SU OSTVARILI POBJEDU! Ovaj je Mark-out nivo pobjeda. J&J su pobijedili WWE World prvaka! Poslije meča, Rollins se veselio što je opet titula u njegovim rukama, no Ambrose je dao Dirty Deeds Rollinsu i ponovno vratio titulu, a zatim se popeo na ljestve i podigao je. Dobr segment poslije meča, no stvarno sam iznenađen pobjedom J&J nad Rollinsom. Ne znam što da mislim o tome.

 

Solidan Raw. Osim Owens/Neville, mečevi nisu bili ništa posebno, no segmenti su bili dobri. Publika je bila grozna također. 6/10

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Koja je titula bila na liniji?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*