RAW Pregled – Ko je ukrao listu?

Po meni najzanimljiviji segment sa sinoćnjeg RAW-a bio je kada je Y2J tražio svoju listu Tačnije mu ju je neko ukrao a on je odbio imati mečeve ili raditi bilo šta dok je ne pronađe. Na kraju se ispostavilo da ju je Braun Strowman ukrao. Y2J ga je zamolio da mu ju je vratio, što je ovaj i učinio rekavši da nigdje ne vidi Sami Zaynovo ime na listi. Chris je i njega nakon toga stavio na listu.

Kevin Owens, Chris Jericho i Seth Rollins su sinoć imali i Triple Threat meč. Pobijednik je bio Seth Rollins koji je pinovao obojicu u isto vrijeme. Nakon meča brawl iz kojeg Owens izlazi kao pobijednik. Dobar meč i drago mi je što je KO dobio malo momentuma pred HIAC iako je bio i pinovan ali okej.

Sami Zayn i Braun Strowman su imali “meč”. Braun je naravno na kraju ostao u ringu i ovdje ispao jak. Žao mi je što Sami Zayna koriste kao jobbera za Strowmana.

Odličan segment sa RAW-a bio je concract signing između Women’s šampionke Sashe Banks i Charlotte. Charlotte je ispala kao pravi heel, što mi se naravno svidjelo. Nije htjela gledati Mick Foleya u oči, baš kao pravi negativac. Na kraju joj je Sasha rekla da će se vidjeti u paklu. Foley ih je cijelo vrijeme htio ubijediti i upozoriti na opasnost HIAC meča, ali su one vjerovale u sebe i nisu se brinule.

Od mid card mečeva imamo Bo Dallasa koji je na prljav način pobijedio Curtis Axela, koji je sada opet pozitivac. Rich Swann/Brian Kendrick gdje je Kendrick izgubio. Sheamus/Cesaro vs. New Day gdje su Cesaro i Sheamus pobijedili.

Be the first to comment on "RAW Pregled – Ko je ukrao listu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*