Raw pregled – Kip u komadićima

Seth Rollins je otvorio Raw i govorio je o tome kako je on poseban. Rollins je zatim govorio o svojim mečevima na Night of Championsu protiv Cene i Stinga i kako će on pobijediti obojicu zato što će Night of Champions biti njegova večer, a onda i vratiti svoj kip natrag kojeg je ukrao Sting. Sting se pojavio na ekranu i imao je Rollinsov kip pokraj sebe. Sting je pozvao Rollinsa da ga nađe i onda obrisao prašinu s kipa. Sheamus je onda prekinuo Rollinsa i samo ga podsjetio da ima kovčeg kojeg može unovčiti bilo kada, pa i na Night of Championsu. Ovo je bio solidan segment. Rollinsov promo se malo odužio, ali je bio solidan. Konfrontacija sa Stingom je bila dobra. Sheamusova pojava je bila u redu kako bi se pokazalo da bi se Rollins trebao još više brinuti o Night of Championsu.

 

Seth Rollins je tražio Triple Ha u backstageu da riješi ovu situaciju s njim. Triple H ga je stavio u dva meča za Raw kako bi se pripremio za Night of Champions. U prvom meču će ići na Rybacka, a u drugom će imati meč sa New Dayom protiv Cene i Prime Time Playersa. Oba meča zvuče solidno, moglo bi biti dobro. Ok segment. Sviđa mi se kako Rollins kreće biti skeptičan u vezi Authority i njihovih planova.

 

Sasha Banks vs Paige – **

Ovo je bilo u redu, ali sigurno ne zakon kako je publika vikala na kraju meča. Očekivao sam možda i malo bolje od ove dvije s obzirom na vrijeme koje su dobile. Većinom dosadna akcija u početku meča, malo se poboljšalo na kraju, ali ništa posebno. Naomi je omela Paige i Sasha Banks je ostvarila pobjedu. Drago mi je što Sasha Banks pobijedila, nadam se kako će uskoro u lov na titulu.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs The Ascension – *

Ovo je bilo upravo što je i trebalo biti, kratka pobjeda za Ambrosea i Reignsa prije njihovog meča protiv Wyatta na Night of Championsu. Većinom dominacija njih i na kraju laka pobjeda. Upravo kako je i trebalo biti. Poslije meča, Wyattsi su imali promo na ekranu kako će uništiti njih dvojicu na Night of Championsu i poslali mu upozorenje.

 

Seth Rollins vs Ryback – **3/4

Ryback je prije meča imao promo u backstageu. Kevin Owens ga je prekinuo i poželio mu sreću. Zanimljiva konfrontacija što nastavlja onaj promo Owensa sa SmackDowna. Nadam se da će Owens uskoro uzeti titulu od Rybacka. Svidio mi se ovaj meč,  najbolji meč na showu zajedno s Main Eventom. U početku vrlo sporo s Rollinsovim izlaženjem iz ringa, ali akcija u završnim minutama je bila jako dobrih s nekoliko kul kontri. Sting se pojavio na ekranu, omeo Rollinsa te je Ryback ostvario pobjedu sa Small Package. Ja sam mislio da će Owens se pojaviti i koštati Rybacka meča, ali i ovo je u redu. Poslije meča, Sting je stavio masku na Rollinsov kip. Dobar segment, Sting mi je zabavan u ovim backstage segmentima.

 

Rollins, New Day, Dudley Boyz i E&C su imali backstage segment . KOJE MORATE POGLEDATI. Ovo je bilo tako genijalno. Edge i Christian su vuijek zabavni, Dudleyzi također, a New Day nastavlja biti sve bolje i bolji. Pogledajte ovo, dobro ćete se nasmijati. Dudleyzi su najavili kako će New Day ići na Prime Time Playerse idući tjedan i pobjednik ide na Dudleyze na NoC.

 

Summer Rae je došla u ring i govorila o situaciji koja se događa s njom i Zigglerom te kako Rusev nije zaslužio ništa od toga. Rusev je došao u ring, a Summer mu se pokušavala ispričati te je krenula plakati. Rusev je prihvatio njenu ispriku, a zatim govorio o Lani i kako je ne bi prevario kao Ziggler. Zigggler ga je prekinuo i rekao kako ne vjeruje Rusevu. Njih dvojica su izmjenjivali riječi i zatim mu udario Superkick. Ovo je bio solidan segment. Summer mi je bila malo bolja nego inače, ali malo mora poraditi na glumi, pogotovo ovaj dio kad plače jer to ne izgleda previše dobro.

 

Randy Orton vs Sheamus – **1/2

Orton je razgovarao s Ambroseom i Reignsom prije meča u backstageu. Iako mi se ovo nimalo nije dalo gledati nakon tisuću mečeva koje su imali dosada, ovo je bio još jedan solidan meč ove dvojica, baš kao onaj na Battlegroundu i SummerSlamu. Veoma spor početak kao i u svakom njihovom meču, no završne minute su bile donekle zabavne s dobrim potezima. Orton je uzeo pobjedu ovaj puta. Poslije meča, Wyattsi su napali i razbili Ortona zbog toga što je prije meča razgovarao s Ambroseom i Reignsom. Ovo je definitivno zanimljivo, sviđa mi se jako način na koji su izveli. Ovo također postavlja podlogu za potencijalnu Orton-Wyatt zavadu za budućnost.

 

Dudley Boyz vs Los Matadores – *

Baš kao i Ambreigns/Ascension meč gdje su oni ostvarili kratku, laku i dominantnu pobjedu nad Ascensionima, tako su i Dudley Boyzi ostvarili kratku i laku pobjedu ovdje protiv Los Matadoresa kako bi dobili još malo na momentumu. Poslije meča, jedan od Matadoresa je napao El Torita jer mu je očito on bio kriv za poraz, no Dudleyzi su napali Matadora, izvukli stol i napravili mu Powerbomb kroz njega. Dobar meč/segment za Dudley Boyze.

 

Cesaro vs The Miz – *1/2

Ovo je napravljeno na Raw pre-showu kada su Cesaro i Miz segment gdje je Miz ponudio Cesaru pomoć, a ovaj odbio. Ovo je bio zabavan meč za ove četiri minute, ali ništa posebno sve u svemu. Big Show je došao do ringa i pokušao uloviti Miza kako bi mu se osvetio za ono što ga je koštao pobjede na prošlom Rawu. Miz je pobjegao kroz publiku, a Show je onda nokautirao Cesara. Ne zanima me previše ova stvar sa Showom i mizom iako je ovo bilo u redu, no trebaju koristiti Cesara za nešto bolje.

 

 

Team Bella je izašao van. Nikki je govorila o tome kako će uskoro postati najduža Divas prvakinja u povijesti WWEa i zbog toga će organizirati veliku zabavu idući tjedan. Team PCB je je prekinuo. Charlotte je rekla kako će se meč njih dvije ipak dogoditi na idućem Raw-u i ona će pobijediti Nikki Bellu i tako je zaustaviti da sruši rekord. PCB je zatim napao Belle i one su pobjegle. Ovo je bio vrlo solidan segment koji je dobro postavio meč za idući Raw između Charlotte i Nikki. Sviđa mi se što je meč prebačen za Raw što dodaje na na nepredvidljivosti hoće li Nikki postati najduža prvakinja iako ne vjerujem da će Charlotte osvojiti titulu na Raw-u. Volio bih da se Sasha Banks umiješa u taj meč ili nešto tako.

 

John Cena & Prime Time Players vs New Day & Seth Rollins – **3/4

Drago mi je što su Tag Team prvaci u Main Eventu Rawa i što su nešto pokrenuli u vezi te divizije otkako su se Dudleyzi pojavili. Meč je bio zabavan. Početak je bio spor s dominacijom Big Ea nad Ceni, ali je New Day i to uspio napraviti zabavnim s Big Eovim plesanjem na Woodsovo sviranje trombonom. Cena je ostvario pobjedu za svojim tim s AA na Kofiju. Solidan meč, zabavna završnica. Poslije meča, Sting se pojavio na ekranu i bacio Rollinsov kip u kamion za smeće koji ga je smrvio. Sting se zatim odvezao s tim kamionom. Odlična završnica, jako mi se svidio segment.

 

Bilo je jako zabavnih stvari na ovom Raw-u. New Day nastavlja biti pre zabavan. Imali smo odličan backstage segment s Edgeom i Christianom. Sting je bio super u svojim backstage segmentima i onaj zadnji segment mi je bio super. Bilo je i stvari koji nisu bile toliko dobre, ali ovo je bio vrlo solidan Raw i puno bolji nego prošli. 6.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Kip u komadićima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*