Raw pregled – Izbila je tuča

Već duže vrijeme nisam baš detaljno pratio Raw, ali otprilike sam znao što se događa. Tako da ako nešto krivo navedem, nemojte mi zamjeriti. Ova epizoda je bila polu-solidna. Nije bila nešto posebno, ali se moglo pratiti i bilo je nekih dobrih stvari. Mečeva je bilo dosta, ali većina nije imala nikakvu svrhu. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Show smo otvorili povratkom Universal prvaka Brocka Lesnara. Universal titula, to postoji? Na svu sreću da i krajnje je vrijeme da se nešto počelo događati oko nje. Na početku je Heyman imao svoj klasični promo gdje je uzdizao Brocka. Malo je po mome mišljenju promo bio dug. Onda je došao Joe  i izbila je tuča, ubrzo su došli i zaštitari, ali oni po običaju ih nisu uspjeli zaustaviti. Nakon što zaštitari nisu uspjeli Kurt je pozvao pola rostera da ih rastavi. Oni su to djelomično i učinili.

Ovaj segment mi je bio odličan. Oba dvojica su prikazani jako. Baš onako kako bi i trebali biti. Čim su se vidjeli krenuli su se tući.  Bojao sam se da će Joea bookirati kao i feudu sa Nakamura gdje je imao dosta respecta prema njemu. U ova dva tjedna su već i previše dobro izgradili ovaj feud.

Plus odličan promo Joea

Bray Wyatt i Seth Rollins su imali konfortaciju u ringu. Bilo je zanimljivo. Ne znam što možemo očekivati od ovoga rivalstva jer svako Wyattovo rivalstvo završi loše. I pomalo mi idu na živce njegovi promoi jer on te riječi ne pretvara u djela. Kad je zadnji put izašao jači iz nekoga feuda? Ne sjećam se.

Ambrose i Samson su imali meč u koji se upleo Miz i koštao Ambrosea pobjede. Prosječan meč od kojeg je Miz najviše profitirao jer oštetio Ambrosea. Sa Samsonovim gimmickom nisu uspjeli napraviti ništa u NXT-u pa ne vjerujem ni da će na main rosteru.

Iste večeri je i Miz imao meč protiv Ryhna i Slatera, a njegov partner je trebao biti nepoznat. Ispostavilo se da je to medo koji je bio i na prošlom Rawu. Usred meča Miz ga je napao izvan ringa, prebio ga i vratio se nazad. Dok je on bio u ringu, medo se vratio i napravio prvo DDT na Slateru, pa onda na Mizu. Ambrose je bio taj “drugi” medo.  Prvi je bio neki nepoznati lik.

Priča mi je jako dobra između njih dvojice, ali mislim da treba sad izbaciti medu iz priče jer će priča izgubiti na realnosti. Ovo što su dosad napravili s njim je bilo dobro, ali treba znati kad treba stat. Također su nastavili i priču između Marsye i Miza, tj. pokazivala je da je i dalje ljuta njega zbog onog sata. To mi je uredu. Nadam se da će njih dvojica završiti feud sa nekim odličnim mečem jer sve ovo dosad je odlično

Main event showa je bio meč za titulu između Hardy Boyza i Cesara & Sheamusa. Ovaj meč je bio i jedini meč na showu koji je bio bitan koji je bio prilično solidan. Dao bi mu *** ocjenu. Meč je bio  Two Out of Three Falls. Ne znam koji je razlog da stave tu stipulaciju, ali uredu. Prvi su poveli Cesaro & Sheamus. Sheamus je pinvu Jeffa. Ubrzo su vratili tako što je Matt pinovo Cesara. Pinovi su se dogodili dosta brzo. Meč je završio sa  double countout tako što su se timovi potukli izvan ringa.

Nisam očekivao takav kraj pošto je stipulacija bila Two Out of Three Falls. Ovo se vjerojatno nastavlja i trebali bi onda dobiti još veću stipulaciju. Možda Falls Count Anywhere. Hardy Boyzi bez Broken gimmicka su običan tim, nisu ništa posebno.

Cruiserweghti i dalje ne dobivaju dobru minutažu na showu. Šteta. Prvo je Cedric pobijedio Dara u deset sekundi jer je Dara omela Alicia Fox preko telefona. Maknite ju iz priče molim vas. Šteti Daru i Cedricu koji imaju velikog potencijala.

Drugi cruiserweight meč na showu su trebali imati Rich Swann i Neville, ali je Neville napao Swanna prije meča i prebio ga.  Njegova dominacija se nastavlja i stvarno jako dobro to bookiraju. Sljedeći je vjerojatno Tozawa za kojeg mislim da nema šanse. Vjerojatno će dati i Cedricu title run dok ne izgrade nekog relevantnog.

Kalisto i Titusov klijent Apolo su imali meč. Kratak meč, pobjedu je uzeo Apolo. Ne sviđa mi se ova priča, sad su još i Tozawa upleli u sve to. Sumnjam da će na dobro izaći. Kalista loše koriste.

Šest žena je sudjelovalo na Rawu u konfortaciji. Emma, Dana, Mickie, Alexa, Nia i Sasha. Sasha čim je ušla je napala Alexu. Onda je na to postavljeno six man tag team meč. Pozitivke protiv negativki. Usred meča je Alexa samo napustila ring. Odlično odrađeno. Bilo je baš heelovski od nje. Meč je završio tako što je Sasha pinovala Emmu. Najvjerojatnije će ona biti sljedeća izazivačica.

U cijelom segment je Alexa bila najjača. Fantastična je. Ne znam šta da više kaže o njoj. Emma i Mickie ne rade ništa. Dajte ubacite ih u neku priču, bilo što. Vidjeli smo na SmackDownu koliko Mickie može biti dobra.  Sasha je za mene upropoštana onim feudom sa Charlotte. Izašla je iz njega kao zadnja jadnica na svijetu.

Cass je drugi tjedan za redom napadnut od Revivala. Niko to ne zna osim nas gledatelja jer smo ih vidjeli kako bježe. Cass je ozlijeđen ušao u meč protiv Cluba. Club je to iskoristio i pobijedio njega i Enza. Club je htio poslije meča napraviti još jedan Magic killer na Enzu, ali pojavio se Big Show i Club je pobjegao. Pomogao je Enzu da ustane. Cass je to sve promatrao i malo postaje biti ljubomoran na Big Showa.

Priča između Revivala i Enza & Cassa mi je ok za sad. Volio bi da Enzo i Cass izađu kao pobjednici iz feuda jer su potpuni underdogovi u ovoj priči. Ne sviđa mi se što Cluba neće iz ove priče vjerojatno profitirati. Jako loše su bookirani. Ono kad su pobjegli od Big Showa je tako jadno izgledalo. Njih su dvojica bila, a on sam.

 

 

 

Be the first to comment on "Raw pregled – Izbila je tuča"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*