Raw pregled – Holla holla!

Nakon ispraznog Raw-a prošli tjedan, ovaj tjedan se situacija popravila. Dobili smo pokoji zabavan meč i nekoliko zanimljivih segmenata što je učinilo ovaj Raw prilično dobrim.

Započet ću s nekako glavnom točkom večeri, a to je konfrontacija između AJ Stylesa (s Clubom) i Johna Cena. Cena je na početku imao promo koji smo već možda čuli na stotine puta do sada, ali to ne znači da je bilo loše. Izjavio je kako je stvorio istu atmosferu sa Stylesom kao što ju je stvorio s Rockom prije par godina, no onda je AJ odlučio taj trenutak uništiti. On je htio znati zašto. Styles je rekao kako je ovo bio plan od početka te kako se htio prvo rukovati s njime, a onda ga udariti u facu. Styles je čak spomenuo ono o čemu društvene mreže bruje svaki puta kada Cena pobijedi u meču, a to je kako Cena pokopava hrvače poput njega. Bila je to fantastična rečenica koju nisam očekivao da ću čuti. I uopće je nisu pokušali ublažiti, nego su koristili taj izraz ‘bury’. S druge strane, Cena je na svoj način odbrusio Stylesu, a to je bilo tako što je spomenuo njegov dosadašnji neuspjeh u WWE-u. Došao je na Royal Rumbleu, ali ništa nije napravio. Imao je dvije prilike za WWE titulu i izgubio je. Cena je rekao da ako ne može pobijediti Reignsa, zašto onda Styles očekuje da može pobijediti njega. Još jedna izvrsna rečenica. Cena je time pokazao da, iako je Reigns prvak, on je još uvijek glavni. Styles je zatim napao Cenu s Clubom, ali ga je New Day spasio. To je postavilo meč za kasnije. Fantastičan segment sve u svemu, nemam nikakve zamjerke ni na što što su spomenuli. Styles izgleda bolje pronalazi sebe u ulozi negativca što je dobro, bolje je zvučao na mikrofonu nego inače.

Six man tag team meč između New Daya protiv Cluba počeo je i prije nego je zvono zazvonilo. Club je napao New Day i pretukao Woodsa koji je morao otići u backstage te nije nastupio u meču. Što se tiče meča, bio je solidan i kratak, prikazao je dominaciju Cluba i oni su na kraju pobijedili. Na dobar način su prikazali agresivnost Cluba i s lakoćom su uzeli pobjedu. Kraj je bio veoma bazičan, Cena je došao i podijelio pokoji AA što je završilo show. Navikli smo se gledati ovakve krajeve kada je u pitanju Cena, ali nemam nikakvih problema s time, no isto tako nije ništa posebno.

MITB učesnici otvorili su show u pomalo čudnim pozicijama, a to je stajanje na ljestvama i međusobni razgovor. Bio je to segment koji do sada još nismo vidjeli, ali bio je zabavan. Svatko je imao nešto za reći i svi su bili zabavni, pogotovo Jericho. Nakon zabavne konfrontacije izbio je brawl nakon kojega je Stephanie najavila neke mečeve za ostatak showa. Solidan segment s nekoliko zabavnih trenutaka.

Što se tiče mečeva, Cesaro je dobio Jericha u veoma zabavnom meču. Bilo je tu nekih sporijih trenutaka od strane Jericha, ali ništa što bi oduzelo kvaliteti meča previše. Cesarova pobjeda je bila očekivana, iako bih volio da i Jericho uzme koju pobjedu do PPV-a. Del Rio je dobio Zayna u kratkom i solidnom meču. Mislio sam da će Zayn ovo dobiti, ali i dobro je što je Del Rio dobio, opet zbog ujednačenja momentuma svih učesnika. U zadnjem meču, Ambrose je dobio Owensa u vrlo solidnoj borbi. Mislim da je ovdje rezultat trebao ići u korist Owensa, ali ako uzme jednu pobjedu do PPV-a, bit će dobro. Nakon njihovog meča, Ambrose se krenuo penjati na ljestve, ali ga je Owens srušio. Segment koji je vratio heat na Owensa nakon poraza, solidno odrađeno.

Teddy Long se vratio! Pojavio se tijekom početnog segmenta, htio je nešto reći ali se skroz zbunio (neki kažu kako to nije bilo planirano, ali ja mislim da je) tako da ga nisam baš skužio. Htio je ponovno voditi SmackDown pošto će on ići uživo uskoro, ali mu to Steph nije dopustila i istjerala ga iz zgrade. Zanimljiv početak priče koja bi mogla biti zabavna. Nisam očekivao njegov povratak.

Od ostalih dobrih stvari, pohvalio bih dva sjajna promo videa o Reignsu i Rollinsu. Videa su bila slična, ali su gledala iz dvije različite perspektive. Prvi je gledao iz perspektive Rollinsa, a drugi iz perspektive Reignsa. Kao i uvijek, WWE je odradio izvrstan posao što se tiče videa. Ovo je bilo jedno sto puta bolje nego onaj smiješni segment njih dvojice s Raw-a od prije dva tjedna. Nakon ovih videa, došao sam do zaključka da se taj segment nije trebao ni dogoditi jer je Rollins u njemu prikazan kao kukavica, a u videu kao čovjek koji želi stupiti u ring i uzeti titulu Reignsu.

Rusev je pobijedio Swaggera odbrojavanjem nakon što ga je gurnuo u Titusa koji je sjedio za komentatorskim stolom. Nakon meča, Titus i Swagger su potjerali Ruseva. Stvar koju smo već vidjeli milijun puta u zadnja tri tjedna. Titus ni na koji način ne zaslužuje priliku za titulu jer nije ništa napravio za to. To što je potjerao Ruseva iz ringa deset puta ne znači ništa. Trebao bi imati koji meč za promjenu.

Enzo i Cass su imali meč protiv Vaudevillainsa. Revanš s Paybacka i onoga famoznog meča gdje se Enzo ozlijedio. Ovaj puta su Vaudevillainsi pokušali napraviti istu stvar, ali nisu uspjeli. Cass ih je za to kaznio šakama i nekim ludim potezima. Ovo je više bio segment nego meč, ali je bio solidan i ispričao je svoju priču. Stephanie je kasnije najavila kako će New Day braniti titule protiv Enze i Cassa, Vaudevillainsa te Gallowsa i Andersona na MITB-u. Taj meč bi trebao biti vrlo zabavan, sva četiri tima u njemu su dobra.

Žene su imale segmente, Becky i Natalya su pokušale otvoriti Dani oči i dokazati joj kakva je Charlotte, no nisu uspjele pa su Dana i Charlotte prebile njih dvije. Nije mi se ovo svidjelo zato što su Charlotte i Dana zajedno užasne. Ne mogu ih podnijeti. Becky treba osvojiti titulu i onda ući u rivalstvo sa Sashom. To je ono što ovoj diviziji treba, a ovo sve s Charlotte i Natalyom se odužilo i postalo ustajalo i traljavo.

Breeze i Truth su kao trebali imati meč ali nešto se u međuvremenu dogodilo, Goldust i Fandango su ušli u ring, tukli su se, Teddy Long je izašao, ali su ga zaštitari odveli. Nemojte me pitati što se ovdje dogodilo, zaista ne znam. Bilo je nešto uglavnom.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Holla holla!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*