RAW Pregled – Goldberg se vraća?

RAW je otvorila Sasha Banks koja je izazvala Charlotte na HIAC meč. Charlotte je izašla ali ju je prekinuo Rusev zajedno sa Lanom te je rekao kako nikoga nije briga za Women’s revoluciju. Charlotte mu je otela mikrofon te prihvatila Sashin izazov. Rusev je ponovo uzeo mikrofon i htio reći nešto ali ga je Sasha prekinula te mu otela mikrofon. Nakon toga su njih dvije napale Lanu a potom i izbacile Ruseva iz ringa.

Rusev i Charlotte su kasnije izgubili od Reignsa i Sashe Banks. Okej meč gdje su pozitivci očekivano dobili. Nemam problema sa ovim.

Paul Heyman najavio je kako će se Goldberg sljedeće sedmice vratiti te ga izazvao na meč sa Lesnarom. Glasine o povratku Goldberga su se ispostavile kao istinite. Jedva čekam njegov povratak.

Seth Rollins pobijedio je Chris Jericha u zabavnom meču. Kevin Owens htio ga je spasiti ali nije uspio te je Rollins ovdje dobio malo momentuma pred nadolazeći meč sa Owensom na HIAC.

Od mid card mečeva imamo dosadni meč Braun Strowmana i Splash braće gdje je veliko znojno čudovište opet naravno pobijedilo, R-Truth i Titus O’Neila, tag team meč gdje su Neville i Sami Zayn pobijedili Bo Dallasa i Curtis Axela. Kao i meč koji je trajao svega 5-6 minuta, a radi se o Kingston/Cesaro meču u kojem su se nesuglasice između Cesara i Sheamusa nastavile.

 

Be the first to comment on "RAW Pregled – Goldberg se vraća?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*