Raw pregled – Dvostruka dužnost

Kao što je i najavljeno prije par dana, Sting je otvorio Raw. On je govorio o Triple Hu i kako ga poštuje bez obzira na sve. Zatim je rekao kako Seth Rollins ne zaslužuje dobiti kip jer nije ni upola dobar kao Triple H. Spomenuo je kako je WWE titula jedina World titula koju nije osvojio, no i ta praznina će se popuniti na Night of Championsu kada pobijedi Rollinsa. Ovo je bio samo kratak promo Stinga da bi nam razjasnio svoj povratak prošli tjedan. Promo mu je bio dobar i nije odugovlačio. Bolje nego standardi Raw segment od 15-20 minuta. U backstageu, Rollins je gledao Stinga na monitoru. Uzrujan je o onome što je Sting rekao jer misli da je bolje od bilo koga. Steph je izjavila kako se slaže sa Stingom. Solidan segment.

 

Dolph Ziggler vs Rusev – **1/2

Meč je bio solidan, otprilike iste kvalitete kao onaj na SummerSlamu. Prvi dio meča je bila čista dominacija Ruseva, Ziggler je pokušao napraviti nekoliko povrataka, ali nije uspio. Kada je napravio i lupio Zig-Zag za pobjedu, Summer Rae se uplela i izazvala diskvalfikaciju. Lana se također umiješala te su ona i Ziggler uspjeli pretući Summer i Ruseva. Još jedan njihov meč koji ima nedefiniran kraj. Vjerojatno ćemo vidjeti Mixed Tag na Night of Championsu jer nema smisla da gledao i treći njihov meč. Poslije meča u backstageu, Ziggler i Lana su imali intervju. Nakon njega, Ziggler je otišao u svoju svlačionicu i nakon nekoliko trenutaka smo mogli vidjeti kako i Summer ulazi. Ajoj, što će sad biti problema majko sveta. Kasnije na showu, Summer Rae je izletjela iz Zigglerove sobe kao avion, a Ziggler je bio gol. Pri kraju showa smo saznali kako Lana misli da je Ziggler vara sa Summer pa ga je otpilila. Zapleti i raspleti.

 

Becky Lynch vs Alicia Fox (Beat the Clock Challenge) – *1/2

WWE je održao Beat the Clock Challenge s Team PCB i pobjednik će ići na Nikki Bellu na Night of Championsu za Divas titulu. Nikki Bella je imala kratak promo prije meča gdje je postavila odbrojavanje do onoga dana kada će postati najdužom prvakinjom. Barem je bilo kratko. Meč je također bio kratak i Becky Lynch je za 3:21 uspjela ostvariti pobjedu nad Aliciom s Armbarom što znači da će sljedeći član PCBa koji se bude borio morati u kraćem vremenskom roku pobijediti svog protivnika. Eh, kad bi Becky ostala na vrhu i pobijedila. Kad bi.

 

Ryback (c) vs Big Show (Intercontinental Championship) – *3/4

Joj, pa i nisam se baš obradovao kada je WWE najavio ovaj meč. Zaozbiljno, maknite Big Showa od IC titule, stavi ga u bilo što drugo što nije povezano s titulom ili Main Eventom. Meč je bio standardan Ryback/Show meč s dosadnim početkom i nezanimljivom akcijom. Kraj je bio donekle u redu i izveli su nekoliko dobrih poteza. Miz je bio na komentatorskom mjestu te je omeo Big Showa što je omogućilo Rybacku da ostvari pobjedu. Dobro, Ryback ga je pobijedio bez ikakve dvojbe, sad možete lijepo i njega i Miza maknuti od IC titule i staviti nekoga boljega, recimo Owensa. Ne bih se bunio na tu ideju.

 

Charlotte vs Brie Bella (Beat the Clock Challenge) – *

Ovo je drugi po redu od tri meča za prvi ikada ženski Beat the Clock u WWEu. Nakon što je Becky za 3:21 ostvarila pobjedu nad Aliciom, Charlotte je, ako želi Divas titulu, morala biti još brža i bolja pa pobijediti Brie u kraćem roku. To je i napravila te je za 1:40 ostvarila pobjedu s Natural Selection. Naravno, očekivano će Charlotte biti ta koja će prva ići na Divas titulu od NXT cura. Još ostaje Paige nakon nje, ali prilično sam siguran da neće njoj dati još jedan meč.

 

Kevin Owens vs Cesaro – ***

Vrlo dobar meč očekivano i daleko najbolji meč na ovom Raw-u. Mislio sam da će zadržati njihov revanš za Night of Champions, ali ipak nisu. Owens je većinu meča radio na rebrima Cesara što je na kraju došlo i u igru kada Cesaro od bolova nije mogao puno toga napraviti i Owens je ostvario još jednu pobjedu nad njime. Iznenađen sam malo pobjedom Owensa, mislio sam da će je Cesaro vratiti pa ćemo imati još jedan njihov meč. No, mislim da je sada ovo gotovo. I dobro. Neka sada obojica krenu drugim putem. Owensu sam predložio IC titulu, a Cesaro bi mogao prijeći na US titulu kada se ova situacija s Rollinsom i Cenom riješi.

 

Dean Ambrose vs Braun Strowman – *

Prije meča, Wyatt obitelj je imala promo u kojemu je i novi član, Braun Strowman, progovorio i rekao kako ovo nije početak nego kraj. Sve je to u redu, no bolje neka on šuti. Ne zato što je loš ili nešto, nego volio bih da postoji član koji samo šuti i razbija ljude oko sebe. Možda progovori jednu riječ dvije, ali to je otprilike to. Imaju Braya koji je odličan na mikrofonu, a i Harper je vrlo dobar. Meč nije bio ništa posebno, dominacija Strowmana s Ambroseovim pokušajima povratka u meč. Nakon što je Braun tijekom meča udario Reignsa, on se umiješao u meč i izazvao diskvalifikaciju. Vidjeli smo brawl ova dva tima, točnije – Strowman se sam borio protiv Reignsa i Ambrose i završilo ja kao prošli tjedan, Strowman je uspio prebiti obojicu. Ovo je bio prilično dobar segment poslije meča koji je nastavio pokazivati beskrajnu dominaciju Strowmana. Shieldu će uskoro trebati novi član, baš me zanima tko bi to mogao biti.

 

Paige vs Sasha Banks (Beat the Clock Challenge) – *

Ovo je posljednji meč Beat the Clock izazova u kojem je Paige morala pobijediti u kraćem roku od Charlotte ako želi Divas titulu. Charlotte je postavila rekord na 1:40 i Paige nažalost nije uspjela dovršiti posao te je tako Charlotte prošla dalje i postala novim izazivačom za Divas titulu. Očekivano, kao što rekoh. Nije da mi je žao jer je i ona dobra, ali više bi mi bilo drago da je Becky ili Sasha ostvarila pobjedu.

 

Dudley Boyz vs New Day – **1/4

Prije meča, New Day je imao promo kako ispod ringa postoji još jedan stol te oni neće dopustiti Dudleyzima da i njega unište. Izvukli su ga i stavili kod komentatorskog stola. PTP su bili na svome uobičajenom mjestu. Meč je bio prilično solidan. Dudleyzi su još jednom bili dobri u ringu. Većinom dominacija New Daya nad Devonom, no onda je Bubba Ray dobio hot tag, porazbacao sve i ostvario pobjedu. Pobijedili su prvake što znači da će uskoro dobiti meč za titulu. PTP su također u redu za svoj revanš, stoga bismo mogli vidjeti #1 Contender’s meč za titulu ili ćemo jednostavno vidjeti Three Way meč. Poslije meča, Dudleyzi su pokušali slomiti stol, ali je New Day pobjegao.

https://www.youtube.com/watch?v=HlVLpotsdCg

 

Seth Rollins je došao u ring i rekao kako je on dobar isto koliko i Triple H, a jednog dana će možda biti i bolji. Zatim je pozvao Stinga van da mu vrati njegov kip. Stephanie je izašla i rekla mu da ne spominje Triple Ha. Rollins je opet pozvao Stinga, no izašao je John Cena. Cena je zatražio svoj revanš na Night of Championsu za US titulu. Rollins je rekao da to ne dolazi u obzir, no Stephanie je pristala što je dodatno razljutilo Rollinsa. John Cena je otišao natrag prema backstageu, no Sting je izašao van onda i njih dvojica su sa stage gledali Rollinsa koji će imati dva meča na Night of Championsu. Očekivao sam da će ovako ispasti i to je dobro. Izgleda polako grade Rollinsov prelazak u pozitivca što bi se moglo dogoditi uskoro. Solidan segment za završiti show, volio bih da je Sting imao veću ulogu jer tko zna kada će se sad pojaviti na Rawu.

 

Ovo nije bio ništa posebno Raw. Bilo je nekoliko u redu mečeva, s tim da je Owens/Cesaro bio dobar. Ništa se posebno toliko nije desilo osim one stvari sa Zigglerom i Lanom te je najavljen revanš Cene i Rollinsa. Nije loš Raw, ali isto tako nije niti previše dobar. 5.75/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Dvostruka dužnost"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*