RAW pregled – Deja vu

Bit će ovo nešto kraći pregled nego inače, a razlog je vrlo jednostavan – što je prije zaboravim to ću biti sretniji. Glavna tema epizode bilo bi već viđene. Sve što se događalo izgledalo je kao da sam to već vidio. Ili kao nisam, nije imalo apsolutno nikakvog smisla. Krenimo redom:

Seth Rollins ušao je prvi u ring i prozvao HHH-a. Bilo bi odlično da je to napravio prije tri mjeseca, kada ga je bivši šef izdao, nego sada kada je malo koga briga za tu priču. Jasno je meni kako imaju pripremu za WM, no o tome ste trebali misliti u trenu kada ste krenuli putem izdaje. Nedugo nakon došao je Kevin Owens koji je zvučao potpuno identično kao i Seth Rollins dok je prije godinu i pol bio prvak. Čista kopija, jednako (loše) bookiranje. Prvak je došao s nekim poklonima za najboljeg prijatelja Jericha, a svi pokloni su mečevi koje će imati. Prvi od njih je povratak Big Showa.

I kao da sam ovo već gledao. Njegova relevantnost je tu kada je Royal Rumble sezona ispred nas. I ne samo njegova, Mark Henry također je dobio isti tretman. Glavno da ga Braun Strowman nije dobio, a trenutno je zanimljiviji od ova dva velika čovjeka zajedno, no na njega ćemo doći. Nije mi bilo jasno zašto Big Show ima meč, a još mi je manje jasan bio kraj u kojem je napao Owensa i gdje je prvak još jednom ispao kao jadnik.

Ispast će jadnik kada neće uspjeti pomoći Jerichu da osvoji naslov, pošto samo Roman mora izgledati jako, a sve to vodi ka tome da su uspjeli napraviti da raspad najboljih prijatelja izgleda totalno promašeno. O tom meču neću ni trošiti riječi. Nitko nije vjerovao kako Jericho ima ikakve šanse.

Jedino kada nije izgledao kao jednik bilo je u meču sa Zaynom. Taj je meč sastavio Foley, odlučivši zaštiti Zayna koji je htio meč protiv Strowmana, a dobio je meč protiv prvaka koji je samom tom idejom prikazan kao manja opasnost. Strašno, baš kao i kraj u kojem je Zayn čisto izgubio. A ja sam mislio da je Zayn dobio konačni meč u toj zavadi. Očito sam se prevario.

Tag tim divizija dobiva Nikki Bella tretman, dok čekamo da New Day obori rekord ništa se neće dogoditi, samo se kupuje vrijeme. CW divizija imala je mečeve, baš kao i svaki tjedan. A kao i svaki tjedan, imali smo Sasha vs Charlotte – uz najavu Ironman meča. I dok to možda nekima zvuči zabavno, ja zbilja nemam volje gledati još jedan njihov meč, samo sa različitom stipulacijom. Previše mi ih je. Ta divizija su samo njih dvije, iako su Bayley i Alicia Fox imale kratak meč, uz činjenicu da je potonja preko noći postala negativka, bez ikakva razloga.

Na kraju večeri imali smo segment u kojem je Charlotte imala konfrontaciju sa ocem. I bilo je potpuno jasno kako će ga izvrijeđati, iako je u početku izgledala kao umiljato janje. Ta formula mi je postala već naporna, nikoga više ne možete zavarati kada svaki puta priča završi isto.

Za kraj sam ostavio najbolji, ali i najgluplji dio večeri – onaj u kojem je Rusev u hotelskoj sobi na mrtvo ime prebio Enza. I to sa potpunim pravom, htio mu je okrenuti ženu. Ono što je bilo glupo je činjenica kako WWE i dalje tretira Enza kao pozitivca u toj priči, a nije. Trebalo bi nam biti žao što ga je negativac prebio, ali nije – zaslužio je to. Jedini koji u toj priči je ostao čist je Cass koji se nije htio petljati.

Ovaj RAW mi je bio prilično loš.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "RAW pregled – Deja vu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*