Raw pregled – Dan nezavisnosti

Dan je nezavisnosti, stoga to znači kako je ovo bila još jedna prilično filler epizoda, iako je u njoj bilo i dosta dobrih stvari. Onaj tko je gledao uživo, mogao je epizodu pratiti zajedno sa mnom ovdje.

Daleko najbolji dio showa bio je New Day/Wyatts segment. Ranije u showu, WWE je prikazao fantastičan promo video za Wyatte, a kasnije se New Day došao oglasiti na cijelu tu situaciju, no opet su bili prekinuti od strane Wyatta na ekranu. Wyattove riječi toliko su doprle do Woodsa da se i on napokon oglasio na cijelu situaciju i dodatno uplašio svoje kolege rekavši da New Day možda neće preživjeti cijelu ovu situaciju s Wyattima. Ako će se New Day zaista raspasti kako glasine kažu, onda je ovo fantastičan način kako to napraviti. Cijela ova priča je odlično bookirana i zasad je to najbolja priča u WWE-u u ovom trenutku. Stvari idu baš onako kako bi trebale ići, rade izvrsnu stvar s Woodsom – od lika koji je najviše poticao zabavu u svom timu došao je na lika koji se najviše boji posljedica ovog rivalstva s Wyattima. Odlično. Nisam mislio da će ovako dobro bookirati cijelu ovu stvar.

 

Drugi najbolji dio bio je Cena/Club segment. Cenin promo nije bio ništa posebno, ali barem nije toliko odužio i odmah je pozvao Club da izađu. No, promo Stylesa, Andersona i Gallowsa je bio fantastičan. Govorili su kako će, koji god dan, praznik ili blagdan bio, prebijati Cenu. To su odlučili napraviti i ovdje, te su ušli u ring i krenuli tući Cenu, ali su se iznenada pojavili Enzo i Cass i spasili ga. Kasnije je najavljeno kako ćemo na Battlegroundu imati Six Man Tag između Cluba te Cene, Enze i Cassa. Jako dobro postavljen meč, iako sam malo iznenađen što nećemo dobiti Styles/Cena meč na PPV-u. Vjerojatno čuvaju taj meč za SummerSlam što je u redu. No, segment je zaista bio zabavan i Styles nastavlja biti odličan na mikrofonu otkako je u ulozi negativca.

 

Ambrose je pobijedio Miza u solidnom meču, a Rollins Zigglera u zabavnoj borbi. Ne znam baš koliko je ovaj poraz Mizu išao u korist jer je izgubio i na SmackDownu od Ambrosea. Interakcije između Ambrosea i Rollinsa su jako dobro odrađene, kao i onaj segment nakon mečeve gdje je Rollins ponovno pokušao izbaciti Reignsa iz meča, ali mu je Ambrose udario Dirty Deeds na stol. Iako nema Reignsa, Ambrose i Rollins rade dobar posao s buildom za njihov Triple Threat. Također je dobro što ne izbacuju Reignsa iz cijele te priče nego ga redovito spominju.

 

I žene su dobile segment ovaj tjedan. Charlotte je došla u ring s Danom Brooke i govorila o ljubomori koju Sasha Banks ima prema njoj. No, Sasha Banks je onda izašla i napomenula kako je Charlotte nikada nije pobijedila, a niti neće jer će joj ova uskoro uzeti titulu. Brawl je nastupio i Banks je imala Charlotte u Banks Statementu, ali ju je Dana Brooke spasila. Solidan segment koji je postavio dodatnu podlogu za njihov meč koji će se dogoditi možda već na Battlegroundu. Prilično je sigurno da Sasha osvaja titulu.

 

Becky je pobijedila Summer Rae u kratkom meču. Bio je jedan spot gdje je Summer pogrešno izvela Suplex i bacila Becky na glavu što nije izgledalo baš dobro, ali na svu sreću nema posljedica. Becky će imati meč protiv Natalya što bi trebalo biti dobro.

 

Rusev je pobijedio Titusa u bezveznom meču, ali je barem ušutkao Amerikance svojim govorom nakon meča. Titus se sada treba maknuti i vratiti na WWE Superstars jer tamo mu je i mjesto. Želim nekog boljeg vidjeti u lovu za US titulu.

 

Vickie se pojavila i htjela je voditi SmackDown, ali bila je previše glasna i zaštitari su je odveli. Ne kužim ta pojavljivanja bivših General Managera kada vjerojatno nitko od njih neće voditi show. Ali bilo je dobro vidjeti i čuti Vickie. Čak smo vidjeli Dolph/Vickie segment u backstageu. Dobra stara vremena. Ali ju je Dolph otpilio.

 

R-Truth i Goldust pobijedili su Vaudevillainse u kratkom meču. Eh, mislim da je bilo bolje za Vaudevillainse da su ostali u NXT-u jer sam bio 97% siguran kako će ih WWE upropastiti na glavnom rosteru zato što kod njih takav gimmick ne funkcionira i oni ga ne znaju dobro koristiti. I da, Breeze i Fandango su bili kraj ringa i gledali meč. Molim vas recite mi da se sve to ne nastavlja. Molim vas.

 

Po meni najgori dio večeri je bio taj ‘Tim USA vs Tim World’ meč. Ne kažem da nije bilo dobrih stvari tijekom meča, kao na primjer interakcije između Owensa i Zayna koje su koštale i jednog i drugog eliminacije, ali sve ostalo je bilo tako dosadno, glupo i nelogično. I naravno, znao sam da će ići tim ‘overcame the odds’ tipom meča gdje SAD gubi i na kraju se vrati i pobijedi. Dosadno i bezveze. Bilo bio zapravo odlično i zanimljivo da su recimo dali pobjedu Owensu i da je SAD izgubio. Tada bi Owens pokupio ogroman heat i zapravo bi imali odličnog negativca. Ovako je bilo baš predvidljivo i bezveze. Ryder je bio među preživjelima, ovo je njegova godina.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Dan nezavisnosti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*