Raw pregled – Brock Lesnar razbijač

Brock Lesnar zajedno s Heymanom otvara ovotjedni Raw. Heyman hvali Lesnara i govori da je napravio što god je htio. Prekinuo je Undertakerov niz, prebio je Cenu, a onda i Reignsa. No, Rollins je onda provocirao Lesnara čak tri puta i zbog toga će Rollins platiti na Battlegroundu jer Lesnar sprema osvetu. No, neće samo platiti tada…platit će i večeras na ovom Raw-u i Rollins će putovati u Suplex City odmah večeras te Rollins mora biti oprezan! Kratak segment u kojem se ništa posebno nije dogodilo osim Heymanovog promoa gdje je rekao da Lesnar večeras traži osvetu protiv Rollinsa. To bi trebalo biti zanimljivo i mislim da će ovaj puta Lesnar razbiti Authority što će biti super za gledati.

 

Big Show vs Ryback – **

The Miz je sjedio pokraj ringa u stolici s mikrofonom u ruci i tokom cijelog meča prkosio Mizu i Big Showu dok su se ovi tukli. Meč je bio poprilično solidan sa zabavnom akcijom u nekim trenutcima. Meč je završio diskvalifikacijom kada je Miz uletio u meč i izazvao diskvalifikaciju. No, poslije meča, stvari su se okrenule te su Ryback i Big Show prebili Miza, a onda je Ryback prebio i Big Showa. Solidan segment poslije meča.

 

Paige vs Brie Bella – *1/4

Ništa posebno meč, vrlo kratko. Paige se jedno vrijeme uspjela boriti s  Nikki i Aliciom van ringa, no onda su ih njih dvije omele i Paige je ostvarila pobjedu s Facebusterom. Poslije meča, Nikki Bella je dala Rack Attack Paige. Ovo je već ustajalo i netko iz NXT-a nužno treba napraviti svoj debi ovdje da malo izmiješa stvari jer ovo postaje opako dosadno i Belle više nisu zanimljive kada se ne zna je li su pozitivke ili negativke.

 

Roman Reigns vs Sheamus – **

Meč je bio u redu, no puno više mi se svidio njihov prvi meč s Raw-a prije nekoliko tjedana. Ovaj meč je trajao kraće i akcija nije bila toliko dobra kao ona iz njihovog prvog meča. Roman Reigns je imao pobjedu u rukama, no Wyatt je izašao van i krenuo prema ringu, ali mu je Reigns dao Superman Punch. No, Wyatt se onda pojavio na ekranu i rekao ‘Anyone, but you!’ i onda su svi nestali. Zanimljivo, ne znam kako su uspjeli tako svi nestati odjednom u tako brzom vremenu. Ovo je bilo vrlo dobro uglavnom. Shemaus je dobio odbrojavanjem, no poslije meča Randy Orton je došao u ring i dao Sheamusu RKO! Izgleda da se njihova zavada nastavlja i da će imati meč na Battlegroundu. Stipulacija je potrebna tome meču ako ga budu imali.

 

Rusev i Summer Rae su došli u ring. Nakon što se Summer ispričala na SD-u, Rusev se sada ispričava zato što je trošio vrijeme na Lanu. Publika želi Lanu, no Rusev ima kaže da imaju Summer. Rusev ljubi Summer u ruku, no prekidaju ih Ziggler i Lana. Ziggler govori da Rusev mora priznati da mu je Lana bila najbolja, no ona je otišla od njega. Ziggler je poljubio Lanu, no onda je Rusev štakama brutalno prebio Zigglera te su Zigglera morali odnijeti na nosilima. Rusevovo razbijanje Zigglera je bilo dobro, no svejedno, ova priča mi je postala loša. Bilo je dobro na početku, ali sad je postalo glupo i previše su toga promijenili, izmijenili da bi bilo dobro. Ne smiju Lanu uništiti ovdje. Nisam očekivao da se Rusev oporavio od ozljede gležnja i bio sam iznenađen kad je napao Zigglera i skinuo onu stvar s noge. Barem ćemo sada vidjeti mečeve Zigglera i Ruseva.

 

Dean Ambrose vs Bo Dallas – *1/4

Dallas je imao nekakav promo prije meča kojega baš i nisam razumio, no nije bitno. Ambrose je došao i pobijedio Bo Dallasa s Dirty Deeds u poprilično kratkom meču. Izgleda da opet ne znaju kamo s Ambroseom i onda ga stavljaju u ovakve nebitne, kratke mečeve. Nadam se da neće ostati bez meča na Battlegroundu. Nekakav meč protiv Authority bi mu dobro došao jer se još uvijek nije njima osvetio.

 

King Barrett vs R-Truth – *3/4

Nakon što su ova dvojica imali već puno, puno mečeva u zadnjih mjesec dana u kojima je većinom R-Truth pobjeđivao i tako se proglasio kraljem, Barrett je odlučio tražiti osvetu protiv R-Trutha i to je uspio u ovome meču napokon pobjedivši R-Trutha i tako postavši pravim kraljem. Meč nije bio ništa posebno. Napokon pobjeda za Barretta što mi je jako drago. To su sada tri pobjede zaredom za njega na Raw-u.

 

Seth Rollins zajedno s J&J izlazi van s palicama jer je odlučio pozvati Brock Lesnara u ring. J&J su došli u autu kojeg su parkirali na stageu. Rollins govori kako je već prebio Lesnara i to će učiniti i na Battlegroundu. No, pošto je Heyman rekao ranije da je Rollins provocirao Lesnara, Rollins je tu u ringu i izaziva Lesnara na borbu odmah i naziva Lesnara Heymanovom kujom. Lesnar i Heyman izlaze van. Lesnar kreće prema ringu, no onda se vraća natrag i  neki čovjek mu donosi kutiju, a on vadi DVIJE SJEKIRE! Lesnar je krenuo razbijati auto njima i potpuno ga uništio! J&J su napali Lesnara palicama, no i njih je razbio! Zatim je krenuo napasti Rollinsa u ringu, no ovaj je pobjegao kroz publike i Lesnar se vratio u ring te podigao titulu. Izvanredan segment. Znao sam čim su doveli auto na stage da će ga Lesnar razbiti! Izvrsno razbijanje auta. Odličan segment.

 

Lucha Dragons vs New Day – **1/2

Tag Team prvaci Prime Time Playersi su bili na komentatorskom mjestu. Zabavan meč, najbolji na showu zasada. Solidna akcija i nekoliko dobrih poteza Lucha Dragonsa. New Day napokon pobjeđuje jedan meč, čini mi se da već tri tjedan nisu meča pobijedili. Dobra pobjeda za njih prije Battlegrounda, no zanima me kada će dati push Lucha Dragonsima koji to zaslužuju i dati im Tag Team titule a ne ih ovako bookirati da gube. Ili to, ili neka ih razdvoje i dadnu push Kalistu.

 

John Cena vs Cesaro  (United States Championship) – ***

Cena je nažalost uzeo mikrofon i govorio malo o Open Challengeu i onda izazvao bilo koga na meč. No, Owens ga je prekinuo i rekao da mu je dosta da Cena stalno dolazi u taj ring i govori isto. No, Owens sada treba US titulu i želi taj meč odmah! No, Cesaro ih prekida i on želi meč za titulu jer prošli tjedan nije dobio pošten meč za titulu! Cesaro govori Owensu da izađe iz ringa i ovaj odlazi i imamo još jedan Cesaro vs Cena meč. Ja sam na trenutak ovdje pomislio da ćemo imati Triple Threat ovdje između njih trojice, ali onda je Owens otišao na glup način. Zašto bi ga Cesaro prisilio da ode ako on želi meč prvi? Malo nelogično. Što se tiče samoga meča, ovo je valjda bio najduži Main Event Raw-a IKAD! Dobili su čak trideset minuta što rijetko viđamo da netko dobije i na PPV-u. U teoriji, ovo meč  bi bio izvanredan. Čak i u praksi, ovaj je meč mogao biti izvanredan. Ali ne. Kickouti na finishere su ovdje bili pomalo suvišni. Cena još uvijek ne znam napraviti pravi Dropkick iako mu je ovaj bolji od onoga od prošle godine. Cena ne zna iz Sit-Out Powerbomba napravit Pin i sav se zapleo da je sve izgledalo užasno. Cesaro je imao izvrsne kontre u određenim dijelovima. Taj čovjek iz jednog poteza može izvesti potpuno drugi potez, a da ne izgleda grozno ili tako nešto. No, ovaj meč se totalno produžio i neki dijelovi su bili dosadno. Da su dobili najviše dvadeset minuta bez Kickouta na finishere s malo živahnosti u sredini, ovo bi mogao biti super. Još jedan stvar mi smeta, a to je da je Cena pobijedio i to je ubilo moje nade u Triple Threat Owens, Cesara i Cene što je mogao biti super meč samo da su ubacili Cesara u meč za Battleground. I onda je još Owens poslije meča utrčao u ring kako bi udario Cenu, no Cena je i njemu dao AA. Ozbiljno, zašto? Zašto su ovako bookirali Owensa nakon što je izgubio NXT titulu. Trebalo je biti potpuno suprotno. Owens je trebao biti bijesan, trebao je prebiti Cenu stolicama, baciti ga kroz stol ili tako nešto, a ne da ge Cena još prebija nakon što je imao 30-minutni meč.

 

Ovo nije bio dobar Raw. Ovo je bio filler Raw. Imaju pet tjedana između MTB-a i Battlegrounda stoga sam i očekivao da će biti barem jedan Raw gdje neće raditi apsolutno ništa. Mečevi nisu bili previše dobri, Main Event je mogao biti izvrstan, no nije. Jedino što mi se jako svidjelo je naravno Lesnarovo razbijanje auta što je bio odličan segment. 4.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Brock Lesnar razbijač"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*