Raw pregled – Ambrose prisiljava Rollinsa na meč

Triple H i Stephanie McMahon otvaraju show! Drago mi je vidjeti Stephanie, nismo ju vidjeli dugo. Steph pita je li nam nedostajala, jer mi njoj jesmo. Steph zatim govori da je Payback bio uspješan za Authority jer je Rollins još prvak te je tako budućnost WWE-a na odličnom putu. Triple H malo hvali Rollinas također, a zatim predstavljaju Intercontinental titulu koja je stajala u ringu na postolju. Steph govori o Bryanu te kaže kako je ona bila u pravu cijelu vrijeme. Triple H govori da će biti Elimination Chamber meč za IC titulu za dva tjedna. Triple H govori o opasnosti Elimination Chambera, no Sheamus ih prekida. Sheamus govori kako ne treba Chamber meč i govori kako je on uništio Bryanu karijeru te tako zaslužuje titulu bez ikkvog meča. Prikazali su Bryanov i Sheamusov meč sa SmackDowna prošli mjesec. No, Sheamusa prekida Ryback. Zanimljivo. Ryback govori Sheamusu da izgleda glupo. Ryback hvali Bryana, a zatim izaziva Sheamusa na meč. Sheamus i Ryback ulaze u staredown, a Steph ih stavlja u Elimination Chamber meč, dok Triple H ih stavlja u meč odmah. Vrlo dobar segment. Svidjelo mi se postavljanje Elimination Chambera za IC titulu,  i ovoga meča između Rybacka i Sheamusa. Obojica su imali dobre promoe te je konfrontacija ispala dosta dobro.

 

Sheamus vs Ryback – **3/4

Dobar meč s poprilično velikom dozom fizikalnosti, kao i očekivano. Nekoliko dosta dobrih poteza s obje strane. Ryback je odlično prodavao svoju ozljedu rebara tokom cijelog meča koje je Wyatt ozlijedio na Paybacku. Sheamus dobiva u pomalo nečistom završetku nakon što je sudac odmicao Ryback n stranu i Sheamus mu je do Brogue Kick. Ryback nije oštećen porazom ovime, tako da je ovo ispravna odluka. Izgleda da ništa između njega i Wyatta dalje. To je pomalo čudno, mislio sam da će to trajati dugo, no kako god. Svejedno mi je.

 

Authority je u backstageu. Kane govori kako su Rollins i on sad u dobrim odnosima, a Rollins i J&J dolaze sa šampanjcem u ruci i slave. Toči svima šampanjac i govori kako ga Kane najviše zaslužuje jer mu je spasio posao pa ima što slaviti. Fantastičina rečenica Rollinsa. No, u kadar upada Ambrose! Ambrose želi meč za titulu protiv Rollinsa na Elimination Chamberu. Rollins odlazi jer Kane ne da Ambroseu meč. Ambrose ismijava Kane koji ga stavlja u meč s Wyattom, a Ambrose onda uzima Kaneov šampanjac i odlazi. Vrlo dobar segment.

 

Neville vs King Barrett – **

Neville je prije meča imao intervju gdje je rekao kako možda nije najveći te kako uvijek ima onih koji u njega sumnjaju, ali on im uvijek pokaže da su u krivu. Nevillea prekida Bo Dallas. Bo Dallas ne vjeruje ni u što što Neville kaže, ali Neville govori kako ga je već pobijedio i osvojio NXT titulu od njega te ga zatim napada i izbacuje iz ringa, a Barrett dolazi dok Dallas odlazi na komentatorsko mjesto. Barrett je dobro radio na Nevilleovoj ozlijeđenom koljenu što je ovaj odlično prodao. Nevillea je to i koštalo te je Barrett lako ostvario pobjedu. Poslije meča, Dallas je dokrajčio posao. Izgleda da njih dvojica idu u program što mi se jako sviđa i ovo je odličan početak. Njih dvojica su imali par dobrih mečeva u borbi za NXT titulu, tako da je ovo dobro odluk staviti ih zajedno jer se znaju. Drago mi je i da iskorištavaju Dallasa, barem na neko vrijeme. Odlično.

 

Rusev dolazi u ring, a fanovi žele Lanu. Rusev govori kako nema Lane niti će je biti jer on zna sam za sebe govoriti jer priča englesko svršeno. Rusev govori d nije izgubio, nego da je pobijedio Cenu jer ga je onesvijestio u ringu, ali je onda Lana odustala za njega. Rusev želi revanš protiv Cene. No, Lana izlazi uz velike reakcije jer želi objasniti. Lana govori da vjeruje u Ruseva i da je rekla ono jer brine za njega. Rusev ne vjeruje joj i govori da je patetična. Lana govori da je Rusev zaista rekao te riječi na Paybacku. Rusev govori kako ne treba nikoga i tjera Lanu iz ringa. Vrlo dobar segment. Oboje su bili odlični na ringu i Rusevovoa rečenica kako zna engleski savršeno je bila fantastična. Radujem se ovome dalje. Zasad je super krenulo.

 

Dean Ambrose vs Bray Wyatt – ***

Još jedan u nizu vrlo dobrih mečeva između Bray Wyatta i Dean Ambrosea. Njih dvojica zaista imaju prekrasnu kemiju u ringu. Bilo je nekoliko jako lijepih kontri u meču. Jamie Noble i Joey Mercury su došli i omeli Ambrosea što je Wyatt iskoristio i ostvario pobjedu. Sviđa mi se rezultat, Wyatt nije oštećen. Poslije meča, Rollins je došao sa šampanjcem i slavio na stageu. Baš me zanima kamo sada s Wyattom kad je izgleda ovo s Rybackom gotovo. Ne bi ga trebali zanemariti previše, trebaju ga staviti odmah u neku priču, a ne sada da ga prvo slušamo mjesec dana kako ima misteriozne promoe.

 

New Day (c) vs Tyson Kidd & Cesaro (WWE Tag Team Championship) – **

Xavier Woodsu je bilo zabranjeno prisustovati meču nakon onoga što je napravio na Paybacku. Big E i Kofi Kingston su prije meča rekli kako je nepracvda to što će imati meč na Elimination Chamberu protiv pet ostalih timova. Zabavan kratki meč koji je završio diskvalifikacijom nakon što su oba člana New Daya bila u ringu zajedno pre dugo i tukli Kidda. Ova dva tim su ušla u brawl kojem se i Xavier Woods pridružio. No, ostala četiri tima koji će biti u EC meču, Ascensioni, Los Matadroes, Lucha Dragonsi te prime Time Playersi su se također prdružili brawlu te su Young i O’Neil ostali zadnji stajati na kraju. Lucha Dragonsi su napravili nekoliko odličnih diveova. Odličan preview za Tag Team EC meč koji će sasvim sigurno biti odličan.

 

John Cena dolazi za svoj Open Challenge. Cena malo govori o meču s Pybacka a zatim kaže kako su svi Amerikanci ponosni iako svi imaju različita mišljenja te je Ceni čast predstavljati ih. Cena govori o US tituli zatim. Jako mi se sviđa kako Cena stalno govori o prestižnosti US tituli. Cena joj je jako pomogao u ovom kratkom periodu te je titula dobila  u ova dvaa mjeseca više sjaja nego u zadnjih nekoliko godina. Cena zatim izaziva bilo kog na meč, a izlazi KEVIN OWENS! Ovo nisam očekivao. Owens govori kako bi se predstavio, ali Cena već sigurno zna tko je on te zatim malo blati ljude u areni. Cena zatim predstavlja Owensa, a Owens mu zahvaljuje. Owens zatim govori kako je on bio taj koji je ozlijedio Zayna, a ne Cena i u srijedu na Takeoveru on će završiti što je započeo. Cena zatim daje lekciju Owensu kako bez ovih ljudi u areni nema ničega i zatim pokušava dati Owensu savjet, a Owens govori kako mu ne treba savjet jer radi ovo duže nego Cena, Pa, ovaj dio je bio fantastičan. Cena zatim daje upozorenje Owensi i govori kako u Owensovim očima vidi uplašenog dečka. Cena govori Owensu d će g Zayn pobijedi na Takeoveru, ali kako je sada Raw i on želi meč protiv Owensa. Owens ne prihvaća jer ima NXT titulu, a zatim udara Cenu i lupa mu Pop-up Powerbomb, a zatim staje nogom na US titulu. Ovo je bio fantastičn segment. Ovo nije bila samo odlična promocija za Takeover, ovo je bila i odlična promocija za Owensa koji je ovdje bio apsolutno odličan. Imamo meč između ove dvojice na Elimination Chamberu koji neće biti za titulu. To je odlično jer ovako Owens ima šanse da pobijedi Cenu što bi bilo izvrsno za njega. Uglavnom, pogledajte ovo, odličan segment.

 

Dolph Ziggler vs Stardust – 1/2*

Dolph Ziggler dobiva s lakoćom u kratkom meču sa Zig-Zag. Dobra pobjeda za njega nakon poraza od Sheamusa na Paybacku. Poslije meča, Ziggler je imao intervju s Coleom. Ziggler kaže kako je boljelo izgubiti od Sheamusa. Cole nas zatim obaviještava d će Ziggler biti u IC title Chamber meču,  Ziggler govori kako će doći do IC titule. No, Lana izlazi van. Lana dolazi u ring i zatim ljubi Zigglera u usta. No, Ruseva to izgleda ljuti i on izlazi van te prebija Zigglera. Rusev zatim kreće prigovarati Lani koju mu daje šamar. Rusevova reakcije je bila fantstična, no onda mu Ziggler dolazi iza leđa i daje Zig-Zag te on i Lana odlaze zajedno. Ok, ovo je bilo neočekivano, ali baš zbog toga još jedan fantastična stvar na showu. Ovo je stvarno super i baš me zanima kamo ovo vodi.

 

Luke Harper & Erick Rowan vs Fandango & Zack Ryder – 1/2*

Kratak meč i dominantna i laka pobjeda za Rowana i Harpera. To je zasada dobro bookiranje za njih, no malo mi je čudno ih nema u meču za Tag Titule na Chamberu, možda imaju neke druge planove za njih trenutno. Vidjet ćemo, no sasvim sigurno mi je drago što su zajedno opet.

 

Nikki Bella (c) vs Naomi (Divas Championship) – *3/4

Prije meča, Steph je poželjela sreću Nikki i ispričala se Brie što je rekla ono o Bryanu, a zatim govori Nikki da će ići sama do ringa jer sigurno ne bi htjela da se Brie što dogodi. Ovo je poprilično zanimljivo, sigurno idu negdje. Ne bi ovo bezveze bilo. Meč je bio ok, valjda, ali ništa previše posebno. Nikki Bella pobjeđuje diskvalifikacijom kad je Tamina udarila Superkick Nikki. Poslije meča, njih dvije su razbijale Nikki, ali je Paige došla! Paige je razbila i Taminu i Naomi! Ali, to nije sve! Kad je Nikki išla pdoići titulu, ona joj je dala Paige Turner! Odlično! Napokon se Paige vratila! Ona mora osvojiti ovu Divas titulu odmah na Money in the Banku. Nikki je dosadna.

 

Seth Rollins – Architect of a dream

Ovo gore je naziv segmenta koji upravo slijedi. Authority je u ringu i Stephanie predstavlja Seth Rollinsa! Triple H govori kako je vjerovao u Rollins još od NXT-a. Triple H govori da kad vidi Rollinsa, vidi sebe i da se naježio kad je Rollinsa udario pedigree na Paybacku. Kane zatim govori da se nisu baš uvijek slagali, ali mu je drago što je još uvijek prvak. Rollinsa čudi što Kane nema što više za reći,  Kane onda zahvaljuje Rollinsu što mu je spasio posao i predstavlja promo video o Rollinsu. Noble zatim govore d im je bila čast biti zaštitarima Rollinsu. Mercury pokušava nešto reći također, ali ga prekida Ambrose! Ambrose još uvijek želi meč za WWE titulu. Rollins govori da je ovo njegov trenutak te da Ambrose neće dobiti taj meč. Steph se suprostavlja Ambroseu i govori Rollinsu da razbije Ambrosea. Authority se udaljava te Ambrose i Rollins zajedno s J&J ulaze u brawl. Ambrose uspijeva razbiti svu trojicu, a zatim otkriva cigle koje su postvljene pokraj ringa! Isto ono što je Rollins njemu napravio! Ambrose uzim stolicu i prijeti da će napraviti isto to Rollinsu ako mu ovi ne dadnu meč. Steph daje Ambroseu meč za titulu i govori mu da pusti Rollinsa. Ambrose opet razbija cijeli Authority, no oni uspijevaju preuzeti kontrolu te Rollins udra Pedigree Ambroseu. I ovo je bilo super! Jedva čekam njihov meč na Chamberu koji je ovdje postavljen izvrsno! Odličan završetak showa!

 

Možda ćete me nazvati ludim kada pogledate moju ocjenu za večerašnji Raw. No, ovo je bio apsolutno fantastičan Raw! Niti jedn stvar ovdje nije bila loša, sve je imalo smisla i sve je bilo u najmanju ruku dobro! Elimination Chamber izgleda odlično i jedva čekam to! No, ovaj Raw je bio izvrstan i ovo je vjerojatno najbolji Raw kojeg sam pogledao u zadnjih nekoliko godina. 9.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Ambrose prisiljava Rollinsa na meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*