Raw pregled – Ambrose donosi titulu na Raw

The Authority otvara show i Steph govori da Ambrose samo zna krasti i on zapravo nije WWE Superstar. Stephanie govori da bi se trebali riješiti Ambrosea, no Triple H govori da neće. Triple H poziv Ambrosea da preda titulu Rollinsu. Ambrose ne izlazi van i to ljuti Triple H-a koji se kreće derati, no onda izlazi Roman Reigns. Reigns govori da se Ambrose neće vratiti ako ne dobije meč za WWE Titulu na Money in the Banku i to u Ladder meču! Reigns govori da je sinoć Ambrose dobio Rollinsa, no to Rollins uznemiruje i on govori da je on još uvijek prvak. Reigns ga naziva najgorim WWE prvakom ikada. Rollins govori da Ambrose ima revanš u Ladder meču i onda se kreće derati na sve i govori kako mu ne treba ničija pomoć, a zatim odlazi. Triple H zatim govori o Money in the Bank meču i kako je Reigns u njemu, ali možda poslije Raw-a i neće biti. Ako izgubi na Raw-u, neće biti u Money in the Bank Ladder meču. Dosta dobar segment. Seth je sa svojim promom bio zvijezda ovog segmenta. Fantastičan je bio i drago mi je da je odlučio osamostaliti se i nadam se da će dopustiti Ambroseu i Rollinsu dati čist meč na Money in the Banku. Uz to je još i stipulacija Ladder meč, trebalo bi biti odlično. Od Ambrosea nema traga, vjerujem kako će se pojaviti do kraja Raw-a. Ovo s Reignsom ako izgubi je dobro.

 

King Barrett vs Roman Reigns – **3/4

Barrett je izašao kao Reignsov protivnik. Dobar meč, dobili su poprilično puno vremena, možda čak i više nego što su trebali, ali u redu. Krenuli su sporo, vrlo sporo i mislio sam da meč neće ispasti baš previše dobar, no kraj je bio zabavan i nekoliko dobrih poteza. Reigns očekivano dobiva. Eh, Barrett. Opet gubi. Postat će dosadniji nego Stardust ako ovako nastave. Imali smo kratak backstage segment poslije gdje su Triple H i Steph dali Reignsu sljedećeg protivnika, Henrya. Triple H je pjevao Henryevu pjesmu i učinio ovaj segment odličnim.

 

Ryback vs The Miz (Intercontinental Championship) – NR

Ryback izlazi i govori d je ponosan biti Intercontinental prvakom i da će s radošću prihvatiti bilo koji izazov. Kratak, ali dobar promo Rybacka. Dobro je pa nije ništa duljio nego je samo rekao da je spreman za izazove i to je to. Miz je izašao kao njegov protivnik i ovaj meč je trebao biti za titulu, no Big Show je napravio svoj povratak i razbio Miza te se meč nije dogodio. Show je uzeo mikrofon i rekao kako je on taj koji će ga pobijediti i otišao. Pa, ovo je bilo kul. Dobro je što nismo imali meča jer bi bio dosadan. Big Show kao protivnik je odlično za Rybacka jer će dobiti dosta momentuma kad ga pobijedi. Zavada bi trebala biti solidna, kao i meč. Drago mi je da je Big Show sad #1 contender za titulu bez da je pobijedio prvaka u non-title meču. WWE izgleda to više ne radi i to me raduje. Prvaci mnogo manje gube ove godine nego što su prošle.

 

Kevin Owens dolazi u ring. Dobra reakcija za Owensa, drago mi je da ga počinju prepoznavati i potpuno su uklopio u WWE u ova dva tjedna te dobiva čak i pozitivne reakcije. Owens govori da što god je odlučio napraviti, on je to i napravio. Owens zatim govori da ima Cena koji naviju za Cenu te ga je njegov sin pitao je li John Cena u redu. Owens govori da on nije kriv nego je Cena bio tretiran kao superheroj u zadnjih deset godina i zato njegovom sinu nije on heroj nego John Cena. Owens govori da će pobijediti Cenu na MITB-u i pobrinut će se da njegov Cena pogleda to i poziva svu djecu da pogledaju taj meč. No, Cena dolazi u ring. Cena govori Owensu da zašuti i kako cijeli Internet govori o Owensu. Cena priznaje da je poražen i govori da je mislio dati Owensu US titulu jer ga je pošteno pobijedio, no nakon što je ovo rekao u ovom segmentu, Cena kaže da Owens nije pravi čovjek i da ne zaslužuje niti jednu titulu. Cena govori da je on takav kakav je te svi oni koji navijaju za njega vjeruju u njega. Također se obratio nekom djetetu koji je imao znak da se bori protiv raka. Cena je naravno dobio pljesak za to. Cena je zatim rekao kako Owensa ne obilježava ‘Fight Owens Fight’ fraza nego ‘Never give up!’ te kako će ga pobijediti na Money in the Banku. Izgledalo je kao da će se potući, ali je ipak Owens otišao. Owensov promo je bio fantastičan. Najbolji dosada na glavnom rosteru. Od Cene se ovakav promo očekivao jer je izgubio i mora se opravdati. Tako to uvijek bude. No, obojica su bili odlični na mikrofonu i imali su super promoe, stoga je ovo bio odličan segment. Ovo će na kraju ispasti kao najbolja zavada godine što je sasvim u redu. No, vidjet ćemo. Ima još vremena do Money in the Banka.

 

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler – *3/4

Prije meča, New Day je imao odličan promo kako su oni još uvijek prvaci te je Kofi rekao kako će on postati Mr. Money in the Bank te kako će onda sva trojica postati isto to. Ova trojica su tako fantastični. Ovaj promo je bio tako fantastičan. Lana je bila na stageu i gledala Zigglera. Meč je bio kratak, no vrlo brzo i zato je ispao solidan na kraju. Ziggler pobjeđuje. Poslije meča, New Day je napao Zigglera no Prime Time Playersi su ga spasili i imamo Six Man Tag. Kul segment.

 

Prime Time Players & Dolph Ziggler vs The New Day – **1/2

Ovo je bio jako zabavan meč za vrijeme dobiveno. Prime Time Playersi su odlični i bolji su mi sada nego što su bili prošle godine prije nego su se raspali. Titus O’Neil je pinnao Woodsa što znači da se oni sljedeći izazivači za Tag Team titule. U potpunosti sam ok s time. Ovim mečom su pokazali da će ova dva tima imati vrlo dobar meč na PPV-u.

 

Roman Reigns vs Mark Henry – *

Drugi meč za Reignsa nakon što je pobijedio Barretta. I dalje stipulacija vrijedi da ako izgubi, neće biti u MITB meču. Meč je bio ok, no kratako tako da ništa posebno na kraju. Reigns pobjeđuje odbrojvanjem i ostaje u MITB meču. očekivano. Izgled da žele zaštiti Henrya koji je Reignsu poslije meča dao World’s Strongest Slam. Zanimljivo, izgleda da je Henry sad negativac. Poslije meča u backstageu, Triple H i Stephanie su stavili Reignsa u još jedan meč protiv Bray Wyatta. Onaj tko je Reignsov obožavatelj sigurno uživa u ovome Raw-u. Ja baš i nisam previše, ali dobro mi je ovo.

 

Prikazali su nekakvu sa snimanja nekakve reklame. New Day, Big Show, Macho Mandow i AxelMania su se pojavili. Kul. Ne znam puno čemu je ovo služilo, no bilo je u redu i zabavno.

 

Nikki Bella (c) vs Paige (Divas Championship) – *3/4

Imali smo backstage segment ranije u showu gdje je Paige tražila meč za Divas titulu jer je osvojila Battle Royal i zaslužuje jedan na jedan meč. Nikki je to prihvatila i dobili smo ovaj meč. Kul segment. Meč je bio u redu, no nisu dobila previše vremena. Nikki Bella, ustvari Brie Bella je pobijedila Paige tako što su se zamijenile nakon što je Brie došla ispod ringa te su napravile tu magiju blizanaca što su prije radile.. To je u redu bilo. Ja ih raspoznajem s lakoćom, kako god. Izgleda da se ovo nastavlja i imat ćemo ovaj meč i na Money in the Banku. To je dobro.

 

Sheamus vs Randy Orton – **1/2

Nakon dva tjedna odsutnosti, Orton je opet na našim ekranima. Meč je bio dobar. Krenuli su sporo kao i Reigns/Barrett, no završnica je bila u redu. Orton pobjeđuje diskvalifikacijom nakon što ga je Sheamus udario stolicom. Poslije meča, Sheamus je dao dva Brogue Kicka meča. Svidio mi se kraj. Niti jednom niti drugom ne treba poraz trenutno pred taj MITB meč stoga je diskvalifikacija dobar završetak jer Orton je zaštićen, a Sheamus je poslije meča ispao vrlo opasnom prijetnjom za taj MITB meč.

 

Imali smo intervju Ruseva koji je rekao kako više nema ništa te kako je ovaj puta onaj taj koji je razoren, no kako će se vratiti. U redu kratki intervju Ruseva. Ne piše ništa koliko će izbivati iz ringa stoga ne znam koliko je ozljeda ozbiljna, ali nadam se da neće dugo izbivati.

 

Bo Dallas vs Neville – *1/2

Naravno, imamo i jedan revanš sa sinoćnjeg eventa. Bo Dallas je imao kratki promo prije meča gdje je rekao kako je htio pomoći Nevilleu, ali sada ga želi ozlijediti. Meč je bio kratak i ništa posebno, no priča koja pokazala agresivnost Dallasa zbog tog što je Neville odbio njegovu pomoć je bila dobra odrađena. Neville je pobijedio s Red Arrow. I on je u MITB meču i to je super. Nadam se nekom njegovom kul spotu.

 

Bray Wyatt vs Roman Reigns – **3/4

Ista stipulacija kao i za dva prethodna Reignsova meča. Rollins, Kane i J&J su se pojavili tijekom meča na stageu. Dobar meč sa dosta dobrim završnim minutama. Authority je pokušala pomoći Wyattu da pobijedi, no n krju su nn eki način ispali i krivi za njegov poraz. Reigns nakon tri meča ipak ostaje u MITB meču. Ne znam kamo idu s Wyattom, nisu ga niti u MITB meč stavili. Nadm se da će naći nešto za njega brzo. Poslije meča Authority je pokušao napasti Reignsa, no evo Ambrosea po prvi put u showu! Ambrose i Reigns razbijaju Authority i Ambrose još uvijek ne predajte titulu Rollinsu! Odličan završetak. Kakva reakcija za Ambrosea.

 

Dosta dobar Raw. 7.25/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Ambrose donosi titulu na Raw"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*