Raw pregled – Ambrose dodan u meč za WWE titulu

Randy Orton otavar Rw i publika je zagrijana, što sam mogao i očekivati jer smo ipak u Kanadi. Orton govori kako ime ‘Payback’ baš pristaje onome što će se dogoditi na tom PPV-u, a to je da će osvojiti WWE-u i osvetiti se Rollinsu i nitko ne može o tome ništa učiniti. Reigns ka prekida, no publika viče ‘RKO’! Imali smo konfrontaciju Reignsa i Ortona gdje je Orton usporedio svoje i Reignsove statistike, no Reigns govori kad je zadnji puta provjerio, on je pobijedio Ortona i nije ga briga ako treba slomiti Ortona da dođe do titule. New Day prekida njih dvojice što je pomalo čudno. Svidjelo mi se kako je Orton plesao na njihovu glazbu. New Day se malo našalio na račun Ortona i Reignsa što je bilo zanimljivo, a zatim su pozvali njih dvojicu d plješću zajedno s njima, no ovi neće. Zatim je izazivaju na Handicap meč. Ovo je bilo jako dobro. Pravo je osvježenje da imamo nekog drugog u početnom segmentu, a New Day je bio super ovdje. Odlično su odradili svoj posao. Konfrontacija ortona i Reignsa je bila zanimljiva. Uglavnom, dosta dobro i poprilično osvježvajuće.

 

New Day vs Roman Reigns & Randy Orton – **3/4

Ovo mi je bilo super. Ne zbog samog hrvanja koja je bilo prosječno nego zbog toga što je ovo odlično bookirano bilo. Ne vidimo često Tag Team prvake da se suprostave Main Event zvijezdama. Ne vidimo često da Tag Team prvaci dobiju vremena na mikrofonu i izazovu Main event zvijezde, pa na kraju i pobjede bez obzira na to što je Reigns slučajno dao Spear Ortonu i ovi su to iskoristili. Odnosi Reignsa i Orton su odlično odrađeni i ovaj Spear je super zbog toga, dok New Day s ovim pobjedom dobiva toliko toga da nijedni Tag Team prvaci u zadnje vrijeme nisu ostvarili ovako veliku pobjedu. U jednoj rečenici, New Day je pobijedio i Reigns i Orton nisu oštećeni. Što tražiti više? Fantastično, svaka čast. Poslije meča, imamo Reigns vs Orton nakon što je to Kane najvio izašavši na stage.

 

Ryback je izašao van za intervju s Renee. Mrzim što mu viču ‘Goldberg’ i dobro im je odbrusio. Ryback govori kako se suočavao sa strahom cijeli život  da je WWE to što on radi i ako Wyatt želi njegovu pozornost, ima je. Zatim govori da ga je probudio i da ga se ne boji te vrijeme za razgovor je gotovo. Wyatt ga prekida i govori da sve stvari koje on voli će nestati, kao i sam on na kraju. Solidan segment. Obojica su imali ok promoe. Nadam se da ćemo vidjeti nešto bolje od ovoga. Start je solidan, no mogu i bolje. Vidjet ćemo dalje kako će se razvijati.

 

Tyson Kidd & Cesaro vs The Ascension – *3/4

Zabavan kratki meč i pobjeda za Kidda i Cesara. Cesarova serija Uppercutova je fantastična. Publika je zagrijana za njih i stvarno mi se sviđa što su sada pozitivci. Ova pobjeda im je dobro došla jer su njih dvojica još uvijek izazivači za Tag Team titule jer je meč za titule na SmackDownu završio diskvalifikacijom. Izgleda da od Ascensiona nema ništa. Barem ne u skorijoj budućnosti.

 

Dean Ambrose vs Seth Rollins – ***3/4

Ranije u showu, u backstageu smo imali segment Kanea i Rollinsa. Kane je najavio da ćemo imati još jedan Ambrose/Rollins meč jer onaj nije bio pravedan te će u ovom meču J&J-u biti zabranjen pristup da budu oko ringa. Odlično! Vrlo dobar segment. Sviđa mi se da imamo još jedan meč ove dvojice. Prije meča, Kane je izašao na stage i govori da ako Ambrose pobijedi Rollinsa, bit će dodan u meč za WWE titulu! Woho! Napokon se kreću brinuti o Ambroseu! Drago mi je za njega! Rollins je naravno prigovarao na ovakvu odluku, ali Ambrose mu je otrgnuo mikrofon iz ruku i rekao kako je ovo odlična ideja! Meč je bio stvarno izvrstan! Puno bolji nego onaj meč sa SmackDowna! Publika je također pridonijela meču jer je bila odlična, ali njih dvojica su odradili fantastičan posao! Drago mi je što su dobili 15 minuta i eto, još jednom imamo odličan meč ove dvojice. I da, Ambrose napokon pobjeđuje Rollinsa! Drago mi je zbog toga i drago mi je da je meč imao neke važnosti jer je sada Ambrose u tome meču za WWE titulu! Stvarno super. J&J su se na kraju ipak upleli u meč, no ispalo je da su koštali Rollinsa meča. Sve skupa, odlično. Poslije meča u backstageu imali smo segment gdje je Rollins bio uzrujan, ali Kane je rekao kako je ovo sve samo zbog toga da učini Rollins boljim prvakom.

 

Rusev vs Fandango – NR

Lana je imala backstage intervju kojeg je prekinuo Fandango i rekao joj nešto te otišao. Rusev je zatim došao i čak sam razumio što je rekao na ruskom! Rekao je Saxtonu ‘Što joj govoriš?’ Dobar je taj ruski. Lana je naravno dobila velike reakcije od publike, a Rusev je pobijedio Fandanga u vrlo kratkom vremenu. Lana i Rusev su tijekom meč imali interakcije i Rusev ju je otjerao. Sviđa mi se ovo između njih dvoje.

 

Stardust vs R-Truth  – 1/2*

Ne znam baš zašto se ovaj meč dogodio. Bio je dosadan, Stardust je ostvario pobjedu. Publika je povremeno vikala Cody i to je to. Ništa posebno za vidjeti ovdje. Stardust je ostvario pobjedu nakon što je Truth otvorio vreću koju je Stardust donio, a u njoj su bili plastični pauci. Tijekom meča, nešto se u publici dogodilo i vikali su ‘Holy shit!’

 

John Cen je izašao i publika je chantala ‘John Cena sucks!’, ‘Oleee!’ i tako to. Stvarno su odlični večeras. Cena izgovara riječi ‘I Quit!’ što izaziva reakcije kod publike, no onda kaže kako bi to svi u publici zaista to voljeli čuti, ali kako svi znaju da on nikad ne odustaje. Publika viče ‘Sami Zayn!’ što je očekivao jer smo u Kanadi. Cena zatim pita publiku što bi oni rekli kada bi ih netko pitao je li odustaju! Zatim govori kako je ponosan što je prvak i kako će ponosno reći za dva tjedna ‘The champ is here!’ Cena izaziv bilo koga i Bret Hart prekida John Cenu! Naravno, neće se on hrvati, ali da, ovo je to što sam htio! Hart nije puno govorio jer ga je Heath Slater prekinuo jer on još uvijek nije dobio meč za titulu! Slater želi meč, no Bret Hart udara Slatera predstavlja Zayna! Da! Predivno! Fantastično! Odličan segment!

 

John Cena vs Sami Zayn (United States Championship) – ***

Kakve reakcije za Zayna! Jedan od najboljih trenutaka ove godine! Meč je bio vrlo dobar i vjerujem da bi bio još bolji da Zayn nije ozlijedio rame. Saznao sam za tu vijesti prije meča i piše da je ozlijedio rame tijekom ulaska no nisam ništa primijetio. Kako god, meč je stvarno bio zabavan. Drago mi je da je Zayn napravio kick-out na A-A, no na kraju Cena ipak svejedno pobjeđuje. Nema veze, Zayn je ispao jako u porazu što je dobro prije NXT Takeovera, no što me više brine je ta ozljeda. Je li to što ozbiljno ili nije, ne znam, ali nadam se da nije.

 

Nikki Bella i Brie Bella su ulazile za svoj meč, no na ulazu su ih napale Naomi, a zajedno s njom i Tamina koja se vratila nakon što je imala operaciju zbog ozljede. Naomi je na kraju rekla kako je dominiranje Bella Divas divizijom gotovo. Svidio mi se segment, dobro odrađen povratak Tamine.

 

King Bad News Barrett & Sheamus vs Neville & Dolph Ziggler – **1/2

Barrett je imao promo prije meča o svojoj King of the Ring pobjedi. Nadam se da će nešto napraviti s ovime, a ne samo promoe imati. Očekivano zabavan meč iako nisu dobili nešto previše vremena, ali bilo je solidno. Neville je očekivano bio zvijezda u meču i publika je uživala u njemu. Drago mi je da je Barrett ostvario pobjedu, bilo bi glupo da krene gubiti ponovno sada kada je King of the Ring. Odličan Bullhammer za kraj meča.

 

Randy Orton vs Roman Reigns – *3/4

Seth je bio na komentatorskoj poziciji. Drago mi je da ovaj meč nije bio dugačak jer mi se nisu sviđali previše mečevi ove dvojice. Iovako je svejedno bio poprilično spor i više su pričali nego hrvali. Članovi Authroity su se umiješali u meč i on je završio u ‘No contestu’. Authortiy je razbijala Ortona, no Reigns je napravio onaj lijepi Dive na nje van ringa. Ambrose je spasio Ortona i Reignsa i Authority je pobjegla. Reigns je dao Spear Rollinsu, zatim je Orton dao Reignsu RKO, a Ambrose onda Randyu Dirty Deeds. Dosta dobar završetak showa. Sviđa mi se što je Ambrose zadnji ostao stjti jer je on najnoviji u tome meču. Drago mi je što su ga stavili na tu poziciju, definitivno zaslužuje to nakon nekoliko mjeseci upitnog bookinga.

 

Vjerojatno najbolji Raw ove godine zasada, a i bit će jedan od boljih do kraja! Bilo je nekoliko dosta dobrih mečeva s odličnim Ambrose/Rollins mečom, imali smo i Zayna, Harta i ostale. Odlično! 8/10

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled – Ambrose dodan u meč za WWE titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*