RAW pregled (21/10/2019)

Najbolji način za opisati ovaj RAW je kako na njemu nije bilo ništa kriminalno loše, ali ništa niti toliko dobro da ste ga trebali gledati. A to je prilični problem kada radite tjedni show, kada netko kompletno može preskočiti epizodu bez da izgubi ikakvu nit poveznicu (zato što najčešće istih i nema).

Izdvojit ću dvije stvari koje su bile dobre. Rusevov segment opet je bio zabavan, od onoga razgovora u ringu pa odlaska u restoran kako bi napao Lashleya. Te Ric Flair na mikrofonu pokazuje kolika je razlika između onih koji su morali sami znati govoriti i dostaviti to gledateljima, te današnjih skriptiranih promoa. (Velika napomena: promo ispod kojeg možete vidjeti ima dvije rečenice manje u odnosu na live TV, i to dvije najbolje rečenice koje čine Rica posebnim.)

https://youtu.be/MigbKKS_3IE

McIntyre se vratio, predstavljen kao novi član Flair tima za S. Arabiju, prije nego što je imao meč s Ricochetom. Solidan meč koji je imao problem u tome kako su sve postavili. McIntyre je cijelo vrijeme bio predstavljen kao neka velika opasnost koja će voditi tim Flair do pobjede i kako će uništiti protivnički tim. A onda ništa od toga nije pokazao u samom meču, nego tek napadom nakon meča. Da ne ispadne da je Drew loš u ringu, nije. Problem je što ono o čemu smo slušali nije odgovaralo stilu meča kojeg su radili.

Humberto Carrillo imao je svoj prvi meč na RAWu, i to protiv Seth Rollinsa. Nisam bio siguran da li je ovo put prema programu kojeg žele, ili samo privremena postaja. Izgledalo mi je više kao ovo prvo, a tek to je ono što u ovom trenutku ne trebamo. Nakon groznog programa kojeg su Seth i Rollins imali (Hell in a Cell je sve dobro što je program imao uništio, pokopao i pokvario), zadnje što nam treba je ovaj program za titulu. Carrillo je dobar hrvač, ali do jučer je bio u marginalnom 205. Staviti ga u program za titulu bi bilo suludo. Veliki dio publike nije imao pojma tko je on uopće. Tako da se zbilja nadam da je usputna postaja.

Street Prophets su isto imali debi, te im se priključio KO, što znači kako će vjerojatno imati program sa Stylesom. Ili Shelton Benjamin koji verbalno brani Brock Lesnara, prije nego je došao Cain i porazio ga. Također upitno, pošto do sada niti jednom nisu pokazali kako Shelton ima razloga to govoriti. Pogotovo ne u zadnjih par godina, iako zbilja imaju. 24/7 titula sada ima program u kojem R-Truth ne kuži kako su dva Sighn brata. Sin Cara je imao povratnički poraz protiv Almasa, a AoP su opet imali glupu vinjetu u kojoj samo sjede i pričaju. Treći tjedan za redom, a ni prvi tjedan nije bilo ni dobro ni zabavno.

Potpuno zaboravna epizoda. Premda za razliku od prošle, ne i kriminalno loša.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "RAW pregled (21/10/2019)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*