Raw pregled (16/3/2020) – Uživo iz Performance Centera

Ne pamtim kad smo zadnji puta recenzirali Raw, ali evo napokon to opet radimo. Nisam dugo gledao taj show jer me jednostavno ne zanima i današnji produkt WWE-a me ne tjera da to radim, ali ovaj show se odvio u drugačijim uvjetima, točnije pred praznom dvoranom Performance Centera. Pa idemo vidjeti što se točno izdogađalo.

Show su otvorili Phillips, Saxton i Lawler. Lawler je očito bio previše uzbuđen zbog Stone Colda pa je stalno spominjao kako ćemo i njega vidjeti na ovom showu. Sva sreća pa ih je Edge vrlo brzo prekinuo.

Edge je imao apsolutno fantastičan promo kojim je opravdao moju tezu kako je ovo s njim i Ortonom daleko najbolja stvar koju WWE u ovom trenutku radi i koju je WWE napravio u dosta dugo vremena. Čak je i vibra tijekom čitavog promoa bila nekako drugačija, baš zbog prazne dvorane i nikoga u njoj. Edge je čitavo vrijeme gledao u kameru, izgledalo je vrlo stvarno i vrlo uvjerljivo i to je ono što mi se najviše svidjelo. Sjajan promo. Govorio je o ljubomori koju Orton ima prema Edgeu zbog toga što je Edge morao raditi da bi došao u poziciju u kojoj je, a Ortonu je sve bilo servirano i svejedno je Edge bolji nego on. Zatim ga je izazvao na Last Man Standing. Meni je ovo bilo super. Jako mi se sviđa stipulacija koju su odabrali i mogli bismo dobiti meč koji će biti mnogo bolji nego bismo očekivali. Jako sam uzbuđen za ovo.

Nakon ovoga smo dobili snimku muškom Royal Rumble meča od prije nešto više od mjesec dana koji je osvojio Drew McIntyre koji će tako ići na Brocka Lesnara na WrestleManiji. Ne znam točno poantu ovog ponovnog prikazivanja jer nema neke posebne svrhe osim da se okrade sat vremena jer očito nisu imali što pametnije staviti. Ali, dobro, bolje i da smo ovo ponovno gledali nego da smo umjesto toga imali neka tri glupa filler meča. Ovaj je meč čak bio i zabavan i lijepo je bilo opet vidjeti sjajan trenutak u kojem je Drew uzeo pobjedu. Ako su ikako morali ukrasti vrijeme, ovo je bio dobar način da to naprave.

Nakon ovoga na redu je bilo potpisivanje ugovora Stylesa i Undertakera za njihov meč na WrestleManiji. Undertaker je čak u ring ušao vrlo brzo, trebalo mu je sve skupa nekih 20-ak sekundi jer je bio nabrijan za borbu zato što na stolu nije bilo ugovora, pa je taj stol odmah pri dolasku okrenuo naopačke. Styles i Club pojavili su se na ekranu, Styles je malo govorio o tome kako Undertaker tijekom svake WrestleMania sezone krade spotlight i svu pažnju usmjerava na sebe. Styles je zatim potpisao ugovor i naredio Gallowsu i Andersonu da ga odnesu Undertakeru u ring. Oni su to jedva napravili, ali ih je Undertaker nasamario, prebio i onda potpisao ugovor. Dalo bi se reći da je ovo bilo klasično potpisivanje ugovora u kojem su ipak izbjegli kontakt Takera i Stylesa te nam to sačuvali za neki drugi puta. Ne mogu reći da je bilo loše, bilo je čak i zabavno, svidjelo mi se ta Takerova nabrijanost i to kako je stalno koracao gore-dolje po ringu jer je bio nervozan. Brawl je bio solidan. Sve skupa, imam čak i malo interesa za ovaj meč, ponajprije jer je Styles imao kul promo prošli tjedan, a ovaj segment na svu sreću nije umanjio moj interes za meč.

Pokušao sam pratiti ovaj meč Reya i Andradea, ali mi Asuka nije dala. Kakvo je ono bilo urlikanje. Izgleda da Vince sve Japance vidi kao neke pomahnitale luđake koji valjda izgledaju kul kad sedam minuta bez prestanka viču na japanskom i prave grozne grimase. Ovo jednostavno nije bilo dobro. Odvukli su svu pažnju s meča tako da su stvarno napravili glupost.

Lynch je imala kratak promo vezan za Shaynu i WrestleManiju. Ništa pretjerano posebno, ali ni ništa loše. Nemam toliko toga reći o ovome.

Stone Cold segment je bio baš onakav kakav sam i mislio da će biti – vrlo beskoristan i zapravo je bio dosta cringe od onoga trenutka kada se Saxton proderao s komentatorskog mjesta. Sve skupa, trajalo je puno predugo ili mi se barem tako činilo, a dobili smo jedno veliko ništa. Malo se segment popravio onog trenutka kada je došla Becky Lynch, tako da je to bilo kul, ali sve skupa, ništavan segment.

Imao je ovaj show par zanimljivih stvari i segmenata, tako da je ovo bilo jedno solidno iskustvo. Ako imate dva sata viška (ili zapravo sat vremena ako ste već prethodno gledali Royal Rumble meč) onda si pogledajte ovo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Raw pregled (16/3/2020) – Uživo iz Performance Centera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*