RAW pregled (14/10/2019)

Propuštena prilika. To je bila prva stvar koja mi je pala na pamet nakon što je RAW završio. Čak ih i nije bilo toliko puno koliko bi bile značajne. Ipak, prva takva se protezala kroz čitav show. Propustili su priliku učiniti draft zanimljivim. Već sam govorimo o tome zašto nije zanimljiv u SmackDown pregledu pa se neću ponavljati. Ali kako je ovo bio drugi dio drafta propustili su priliku naučiti iz grešaka koje su napravili te učiniti barem ovaj na RAWu zabavan. No ne, imali smo identičan dosadni princip u kojem je jedino (polu)zabavno bilo gledati one sobe timova dviju TV kuća. Izgledale su tako apsurdno i plastično da je bilo zabavno.

Drugi, i važni dio, propuštenih prilika bio je na samom kraju kada je Seth Rollins odlučio zapaliti kuću lutaka Bray Wyatta. Možda se varam, ali vjerojatno ne, propustili su priliku napraviti fantastičan double turn. Seth Rollins kao face je suhoparan i dosadan. Na njegovu sreću nešto je bolji u ringu nego Baron Corbin, pošto bi u protivnom njegova sudbina bila baš ta. Seth Rollins je tamo oko WM 31 bio prepun karaktera, možda nije bio najbolje bookiran, ali je bio zabavan. Današnji Seth Rollins je blijeda sjena toga. Čak bih išao tako daleko i kazao da je njegov lik beskičmenjak. S druge pak strane, Bray Wyatt je imao naznake kako bi mogao izgledat kao face prije ozljede, i to je davalo puno potencijala. Nakon svega onoga što se dogodilo na Hell in a Cellu mogli su krenuti putem kako je Bray Wyatt osoba koja se bori sa svojim unutarnjim demonima te ih pokušava držati daleko od svih. Zašto? Zato što je Bray Wyatt, u ovoj ili onoj varijanti, previše puta stavljen u važnu poziciju, postao over i bio gurnut pod bus. Za mene je HiaC uništio njegovu novu personu, i to u prvom važnom meču kojeg je imao od povratka. A sve su to mogli izbjeći da naprosto nisu stavili taj HiaC meč.

Ma ne Seth, nisi psihopat… ni najmanje.

Nije bilo sve loše. Ima neke stvari koje ću pohvaliti. Becky i Charlotte su imale zabavan brawl u kojem je samo jedna stvar bila upitna – a to je ono standardno ‘ja ti želim biti prijateljica’ pa je odmah napadne. To smo gledali beskonačno puta. Meč za tag tim titulu je bio dobar tv meč u kojem su Viking Raideri dobili. To mi se svidjelo, pošto nije bilo 50-50 bookinga kao što sam nagađao prošli tjedan. Jedino nije bio potreban promo kojeg su imali nekoliko minuta nakon meča. Točnije, nije bio potreban unaprijed snimljen promo, daj im mikrofon dok su u ringu nek’ tad kažu nešto. I u konačnici, tu je bio onaj potpuno sramotni segment Lane i Lashleya. Koji je izgledao kao početak pornića, ali već sam rekao kako je to jedna od rijetkih priča koja je smislena, kontinuirana i zabavna.

Pod puna epizoda misle ‘epizoda iz koje smo izbacili otprilike pola sata do 45 minuta događanja’

Bilo je još stvari, kao konfrontacija Street Prophetsa i Cluba, ili pak Andradeov meč. To mi je sve spadalo u zaboravnu kategoriju. Ni dobro ni loše. Za kraj sam samo ostavio ženski tag tim meč u kojem je Natalya došla s partnericom Lacey Evans… Nakon što su imale toliko mečeva jedna protiv druge u zadnjih par tjedana, uključujući i last woman stending prošli tjedan. To je bilo naprosto glupo. Tyson Fury vs Braun Strowman odbijam komentirati.

Toliko talenta na showu, a toliko suhoparan show.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "RAW pregled (14/10/2019)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*