PWG From Out of Nowhere pregled

From Out of Nowhere je prvi ovogodišnji PWG događaj, održan 27. februara. Za ovaj show, kao glavni meč je bio najavljen dvoboj izmedu PWG prvaka, Rodericka Stronga i Trevora Leea za World titulu. Naravno, tu je bilo još dosta mečeva, među kojima su i dva tag team meča, jedan izmedu Beaver Boysa i Best Friendsa, i drugi izmedu Monster Mafie i Young Bucksa, onda Ricochet protiv Matta Sydala, Chris Hero protiv Drewa Gulaka…

1. Biff Busick vs Mike Bailey – Singles match – ***1/2

Ovaj meč je bio zaista dobar, veoma zabavan za gledati. Mikea gledam prvi put i vidim da se njegov stil borbe zasniva na stiff kickovima, ali i da pored toga može uraditi razne flying poteze. U meču je bilo predobrih poteza i spotova. Ja bih izdvojio Baileyov Shooting Star Knee Drop, Busickov Deadlift Half Nelson Superplex. Takode, Mike je uradio još jedan potez koji je izgledao predivno, ali kojem ne znam ime. Meni je najviše licio na Standing Phoenix Splash. Publika je, kao i uvijek, bila odlicna i podigla je atmosferu na viši nivo.

2. Cedric Alexander vs Tommaso Ciampa – Singles match – ***

Solidan meč sa primjesama komedije. Nekoliko dobrih spotova i jedan prebrutalan za kraj meča i pobjedu Cedrica.

3.Beaver Boys vs Best Friends – Tag Team match – **

Ovo je bio komičan meč, kakvih često bude u PWGu, samo je ovo bio jedan od lošijih. Većina meča je bila zezanje. Ustvari, ja bih ovo nazvao glupiranjem. Previše su radili to što su radili a premalo se rvali. Meč je postao zabavan tek na kraju, odnosno u finishing stretchu. Bilo bi bolje da su dobili manje vremena. Mnogo manje.

4. ACH vs AR Fox – Singles match – ***

Moram priznati da me ovaj meč malo razočarao. Očekivao sam da će meč između AR Foxa i ACHa biti mnogo brži i tečniji. Ipak, bilo je zabavnih spotova, odnosno poteza. Recimo, Lo Mein Rain i Tope Con Hillo su zaista izgledali dobro. Takođe, od ACHa smo vidjeli nekakav omaž Stone Coldu. Radio je Lou Thesz Press u kombinaciji sa Elbow Dropom i nakon toga, Stunner. Sve u svemu, solidan do dobar meč.

5. Chris Hero vs Drew Gulak – Singles match – ***1/4

Dobar meč. Prva polovina meča je bila strašno spora i dosadna, ne zbog catch dijela rvanja, nego zato što je Hero izgledao kao da se jedva kreće, jednostavno se vukao po ringu. To je dosta usporilo i umrtvilo meč. Druga polovina je bila dobra. Stiff udarci, Elbowi, kontre. Iako je Hero ovako debeo, ipak može biti zabavan u ringu. Udarci mu izgledaju veoma dobro.

6. Matt Sydal vs Ricochet – Singles match – ***3/4

Ovaj meč me najviše interesovao i najviše sam očekivao od njega. Obožavam high-flying mečeve a i Sydal i Ricochet znaju uraditi fantastične flying poteze. Takvih je bilo puno u meču. Tempo je bio brz, dobre kontre, sjajni potezi, odlična atmosfera u završnici i sve u svemu, vrlo, vrlo dobar meč. Možda sam očekivao malčice više od ovoga, ali sam, svejedno, zadovljan.

7. The Monster Mafia vs The Young Bucks – Tag Team match – ***3/4

Nisu dužili na početku, već su odmah počeli sa akcijom. To mi se svidjelo. Oba tima su imala sjajan timski rad. Takođe, ovaj meč je imao određenu dozu komedije i to je odlično odrađeno. Akcija tokom čitavog meča je bila fluidna i meč je bio prezabavan za gledati. Dosta odličnih spotova, atraktivni skokovi i, još jednom, fantastična atmosfera na kraju meča i predivan Meltzer Driver za kraj meča. Još jedan vrlo dobar meč.

8. Roderick Strong vs Trevor Lee – Singles match for World Championship – ***1/2

Dobar i zabavan meč. Dosta je stiff udaraca bilo ovdje. Dobre kontre i dosta dobrih poteza. Sjajan Roderickov završni potez, kojim je i završio meč, tojest odbranio titulu.

 

 

Vrlo dobar show. Moglo bi se reći da je ovo klasičan PWG show. Nije bilo meča za tag team titule, doduše, ali to nema nikakve veze. Po meni, najbolji mečevi su bili Sydal-Ricochet i Monster Mafia-Young Bucks. Ne mogu se odlučiti koji je bio bolji.

8/10

Be the first to comment on "PWG From Out of Nowhere pregled"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*