PWG Don’t Sweat The Technique recenzija

Biff Busick vs Brian Cage – **3/4

Dobar početni meč. Bio bi još bolji da su održali početni tempo u meču. Početak je bio vrlo brz, izgubili su brzinu u sreini i na kraju je bila jedna pogreška kod Cagea. Svidjela mi se mješavina snagatorkih poteza od strane Cagea i Highflying poteza od strane Busicka koji je bio zabavan tijekom cijelog meča. Cage na kraju pobjeđuje nakon što mu je Busick napravio German Suplex, no on taj potez nije prodao, odmah se podigao te dao Busicku fantastičan Lariat kojeg je ovaj odlično prodao.

 

Mike Bailey vs Trevor Lee – ***3/4

Kakav meč! Ova dvojica su zasjali u ringu zajedno! Kao i u prethodnom meču, mješavina snagatorskih i highflying poteza. Trevor Lee je ušao u meč vrlo brzo i agresivno, no Mike Bailey, koji je bio fantastičan tokom cijelog meča, je uspio nalaziti svakakve kontre. Njegov Poisoned Frankensteiner na Apron je bio najbolji potez meča, no to je jedan potez od njegovih nekoliko fantastičnih u ovome meču. Trebor Lee ostvaruje pobjedu sa Small Package Driverom.

 

Candice LeRae & Joey Ryan vs Beaver Boys – ***

Vrlo zabavan Tag Team meč. U početku su krenuli s komedijom, no brzo su stali i krenuli su raditi regularan meč. Završnih nekoliko minuta su bile super. Candice mi je u ringu odlična i uvijek se zabavim gledajući nju. Nekoliko impresivnih diveova od svih. Candice ostvaruje pobjedu s Avalanche Ballsplex. Haha, to je kul potez inače, a još ovdje s užadi i kako je na kraju ispalo…odličan završetak.

 

Tommy End vs Chris Hero – ***3/4

Ovaj meč je bio sve ono što možete očekivati od Herovog meča. 15+ minuta uzastopnih i nezaustavljivih stiff udaraca. Od koljena, kickova pa sve do brutalnih udaraca laktom. Svidio mi se no-sell pojedinih poteza kao što je bio onaj Endov Diamond Cutter. Nekoliko odličnih near fallova pri kraju, pogotovo onaj kad je Hero udario Gotch-Style Piledriver. Reakcije publike na taj kick-out je također bila fantastična. Hero na kraju pobjeđuje s Jumping Tombstone Piledriverom.

 

ACH vs Tommaso Ciampa – **1/2

Iako zasada najslabiji meč na showu, svejedno vrlo solidan meč. Krenuli su poprilično brzo, no malo su izgubili taj tempo do kraja, ali je svejedno ispalo u redu. Nekoliko dobrih poteza s obje strane, no nije mi se svidjela komedija ACH-a ili štoveć je pokušao izigravati u određenim trenutcima. ACH dobiva sa Stunner-450 Splash kombinacijom.

 

Monster Mafia vs Chris Sabin & Matt Sydal – ***1/4

Još jedan jako zabavan Tag Team meč, nešto bolji nego onaj prvi na showu. Početak je bio u redu, sredina malo dosadna ispunjena dominacijom Monster Mafije, no završnica je bila super. Nekoliko jako lijepih timskih poteza s obje strane i tim Sydala i Sabina mi se jako svidio. Sydal nastavlja biti jako zabavan. On i Sabin pobjeđuju fantastičnom Necbbreaker/Shooting Star Press kombinacijom.

 

Andrew Everett vs Ricochet – ***3/4

Još jedan užasno lud spotfest s puno izvrsnih highflying poteza i nekoliko jako lijepih izmjena. Izmjena s Poisoned Frankensteinerima pri kraji i kako se Everett dočekao na noge i onda udario isti potez je bila fantastična. U uzbudljivom završetku gdje je Everett čak izveo Double Moonsault i promašio što je izgledalo vrlo bolno, Ricochet je uspio pobijediti s Benadryller.

 

Roderick Strong (c) vs Zack Sabre Jr.  (PWG World Championship Match) – ****1/2

Apsolutno odličan meč i zasigurno najbolji meč večeri, ali i kandidat za meč godine. Početak je bio dosta dobar s dosta dobrim mat & chain wrestlingom. Dominacija Stronga tokom većeg dijela sredine meča je bila pomalo dosadna, no bilo je nekoliko zanimljivih pokušaja povratka Sabrea na koje je Strong imao uvijek dobre kontre. Sabre je tijekom meča izveo nekoliko odličnih submissiona, no što je još bolje, Strong je na svaku od njih imao kontru i to vrlo brzo. Završnica je bila fantastična s odličnom atmosferom, puno odličnih poteza i par uzbudljivih near fallova. Izvrsno, sve skupa.

 

Odličan PWG show. 8.25/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "PWG Don’t Sweat The Technique recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*