Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se u Močvaru 23. prosinca

Ljubitelji Prvih Hrvatskih Kečera nisu morali dugo čekati da ponovno dođu na svoje jer čim je završio prošli event, vrlo skoro je najavljen i novi event. Riječ je o Battle Royale eventu koji će se održati 23. prosinca u Močvari. Evo što stoji u najavi: 

Na programu koji će se održati 23.12. u Močvari osim što za vas po prvi puta u Hrvatskoj organiziramo Battle Royale o kojoj ćemo još malo kasnije pisati, za vas se kao i uvijek organiziraju i druge zanimljive i raznovrsne kečerske borbe među kojima će tu biti svakako već najavljena Stol borba za Hardcore pojas prvaka između Frozena i Steve. Osim Stol borbe, borbe 2 Vs 2, borbe djevojaka, međunarodne borbe i glavne poslastice Battle Royale vrlo je vjerojatno da će se na programu kao i uvijek dogoditi još kojekakve zanimljive situacije, stipulacije ili dodatne borbe. Ukoliko ipak tražite razlog više da u ovaj svoj već itekako pretrpan predblagdanski raspored ugurali još jedan naš kečerski okršaj onda čitajte dalje..

Battle Royale? Ili možda bolje rečeno Borba za opstanak? Ako ste bili na našem zadnjem kečerskom okršaju onda vam je vjerojatno već sve jasno. Ako ipak niste onda samo nastavite čitati dalje..

Kaiser Subanovich je u listopadu nakon svoje borbe ostao u ringu i putem mikrofona se obratio našim gledateljima, na što je dobio velike ovacije. Njegov je govor počeo tako što je spomenuo kako su Prvi Hrvatski Kečeri već 4 godine u Zagrebu i kako on vidi iz svoje perspektive oni i nisu baš ravnopravni prema Purgerima. Stoga je ponudio vodstvu organizacije da mu za sljedeći put ugovore bilo koju vrstu borbe, protiv bilo kojeg Hrvatskog borca i da mu omoguće da se pokuša izboriti za veća prava purgera u organizaciji Prvih Hrvatski Kečera. Kako bi stvar bila zanimljivija on je za uzvrat ponudio svoju karijeru rekavši kako je spreman ako izgubi tu bornu zauvijek napustiti kečersku scenu i u PHK i izvan nje. Stoga ako vam je stalo do Kaisera i prava purgera u PHK ovo je poziv za vas!

KLUB MOČVARA | UPAD 30 | VRATA 20 | START 21

Službeni poster za ovaj događaj!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se u Močvaru 23. prosinca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*