Prvi Hrvatski Kečeri – Pregled konačnog obračuna

Nisam znao što očekivati od prvog odlaska na događaj Prvih Hrvatskih Kečera. Nikada nisam volio Močvaru kao lokaciju i sama ideja odlaska tamo u meni je budila nelagodu. Nešto što se nije promijenilo niti nakon današnjeg dana.

Krenut ću sa činjenicama – bilo je zabavno, nije mi žao što sam otišao, tih stotinjak ljudi stvorilo je atmosferu u kojoj sam u par navrata jedva dolazio do zraka od smijeha. Ali u istom trenu vidio sam poteze zbog kojih sam mislio kako će netko opako stradati, a ja ne želim biti tamo kada se to dogodi. Ovaj drugi dio obratiti ću u zasebnom članku, tamo ću dati svoje mišljenje što PHK može napraviti kako bi stvari bile bolje, a ne koštaju ih ni kune. Nadam se kako će i oni cijeniti moj kritički osvrt i poslušati nešto od navedenog.

U prvom meču Frozen Fire stavio je svoju titulu na liniju, nekome tko se usudi suprotstaviti i dokazati kako je veća ljudina od njega. Na opće oduševljenje prisutnih došao je Ućo, nakon verbalne konfrontacije u kojoj je tu Ućo zbog nekoga drugoga (???), imali smo meč u kojem Stevo (koji uopće nije tu) dobiva priliku za titulu ako Ućo dobije ovaj meč. I dobio je, nakon što je strastveni poljubac Suzane omeo prvaka – Frozen Fire je igrao prljavo, a na kraju je na isti način izgubio. Zašto Ućo nije imao meč za naslov nije mi posve jasno, niti pretjerano smisleno, ali nema veze. Zabavilo me, usprkos barem dva neoprezna poteza unutar samog meča.

Nakon njih imali smo meč u kojem je Hans Grosse dobio Double I. Bio je to pomalo čudno strukturiran meč u kojem je Double I dobar dio meča dominirao i praktički iz ničega izgubio tu prednost. Upravo Double I ima sve moje pohvale u ovom meču, izgledao je kao neki ulični borac, malen i žilav, al’ da će vam popiti krv poput vampira ako ga krivo pogledate. Svidjelo se kako je ostao mrtav hladan na jedan od najsmješnijih komentara iz publike i nastavio kao da ga se to ne tiče. Nakon meča netko je napao pobjednika, rekao bih vam tko, ali nisam siguran pošto još ne poznajem likove, a nije bio predstavljen i spomenut.

Zadnji meč je bio daleko najbolji i neću ni malo zamjeriti što su ljestve bile problematične i skore se raspale prilikom korištenja. Genesis je prvi ušao u ring i odradio jedan sasvim solidan promo, no Grimm je ukrao show. Njegova pojava je sjajna, Joker stil maska na licu, zelena kosa koja ide uz majicu. Imao je tu neku mistiku uz sebe. Jedan sa stolicom, drugi sa palicom prepunom bodljikave žice… Imali su sjajnu dinamiku, cijelo vrijeme me držali zainteresiranim za to što rade, u i oko ringa, ipak je ovo bio hardcore meč. U konačnici, nakon završnog poteza na stolicu, Grimm je uzeo pobjedu, no pohvale idu obojci.

Na kraju smo saznali kako ćemo na idućem showu gledati meč u kojem Frozen Fire brani titulu protiv Steve, Genesisa (što mi nije imalo smisla pošto je upravo izgubio meč) i Grimma. I bit će to TLC tip meča – stolovi, stolice i ljestve nas čekaju.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri – Pregled konačnog obračuna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*