Prvi Hrvatski Kečeri ovog listopada u Močvari!

Nakon okrunjenja prvog ikada Hardcore prvaka prošli puta u Savskoj, Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se na svoj već sada možemo reći domaći teren i to već idući mjesec. 21.10. je datum koji trebate zabilježiti u svoj kalendarima jer tada će PHK dečki održati svoj sljedeći event pod nazivom Bodyslam Challenge! Posebnost tog eventa je upravo meč po kojemu je ovaj event i nazvan – Bodyslam Challenge u kojem će se naći Debelo Đubre. Evo što stoji u opisu događaja:

Ove jeseni kečeri su za vas pripremili borbu za pojas nacionalnog prvaka, te po prvi puta u Močvari i borbu za Hardcore pojas. Osim toga tu će se naći i nekoliko tradicionalnih okršaja jedan na jedan i borba dva na dva, te okršaj sa svim i svačim poput borbe sa stolovima, stolicama i drugim rekvizitima. No posebno valja napomenuti da nam kečeri ovoga puta predstavljaju i jednu sasvim novu stvar. Otvoreni izazovi za sve prisutne – Debelo Đubre Bodyslam challenge. Kroz ovaj program za vas će u ringu krv, znoj i suze prolijevati Frozen Fire, Kaiser Subanovich, Posljednji Brat Grimm i brojni drugi borci, od kojih će se pojedini po prvi put pojaviti u Močvari.

To je za sada sve što znamo o ovome događaju, neke od mečeva saznat ćemo do eventa. Najnovije informacije o istome možete pratiti na njihovoj fb stranici, fb događaju te na našem ProHrvanje fb profilu.

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri ovog listopada u Močvari!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com