Prvi Hrvatski Kečeri ovog listopada u Močvari!

Nakon okrunjenja prvog ikada Hardcore prvaka prošli puta u Savskoj, Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se na svoj već sada možemo reći domaći teren i to već idući mjesec. 21.10. je datum koji trebate zabilježiti u svoj kalendarima jer tada će PHK dečki održati svoj sljedeći event pod nazivom Bodyslam Challenge! Posebnost tog eventa je upravo meč po kojemu je ovaj event i nazvan – Bodyslam Challenge u kojem će se naći Debelo Đubre. Evo što stoji u opisu događaja:

Ove jeseni kečeri su za vas pripremili borbu za pojas nacionalnog prvaka, te po prvi puta u Močvari i borbu za Hardcore pojas. Osim toga tu će se naći i nekoliko tradicionalnih okršaja jedan na jedan i borba dva na dva, te okršaj sa svim i svačim poput borbe sa stolovima, stolicama i drugim rekvizitima. No posebno valja napomenuti da nam kečeri ovoga puta predstavljaju i jednu sasvim novu stvar. Otvoreni izazovi za sve prisutne – Debelo Đubre Bodyslam challenge. Kroz ovaj program za vas će u ringu krv, znoj i suze prolijevati Frozen Fire, Kaiser Subanovich, Posljednji Brat Grimm i brojni drugi borci, od kojih će se pojedini po prvi put pojaviti u Močvari.

To je za sada sve što znamo o ovome događaju, neke od mečeva saznat ćemo do eventa. Najnovije informacije o istome možete pratiti na njihovoj fb stranici, fb događaju te na našem ProHrvanje fb profilu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri ovog listopada u Močvari!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*