Prvi Hrvatski Kečeri najavili svoj sljedeći show!

Nakon višemjesečne stanke, Prvi Hrvatski Kečeri nastavljaju sa svojim radom u ringu te su najavili sljedeći show pod nazivom ‘Polufinale turnira’. Dakako, ovaj show će biti nastavak već započetog turnira za sljedećeg izazivača za trenutnog prvaka Hrvatske, Grimma.

Evo opis ovoga događaja:

SUBOTA: 7. 10. 2017. • VRATA 20:00 • POČETAK 20:30

Prvi Hrvatski Kečeri za vas organiziraju wrestling show!
Svaki naš wrestling show ima svoju priču i svaka naša borba ima pravi razlog. Neki se kečeri natječu samo kako bi se zabavili, neki da bi iz sebe izbacili svoj bijes, neki žele postati Prvaci, dok neke jednostavno zanima samo slava. Sve u svemu kečeri su dobra zabava za stare i mlade te garantiraju dobru zabavu svakome tko se pojavi u gledalištu. 

NAJAVA DOGAĐAJA: POLUFINALE TURNIRA
Nakon višemjesečne pauze, Prvi Hrvatski Kečeri se vraćaju u akciju, ovaj put u drugačijem i ekstremnijem okruženju. Drugi krug turnira će se ovom prilikom održati unutar NFC kaveza, kao znak suradnje između Prvih Hrvatskih Kečera i Nokaut saveza. Nakon što se Arian, voditelj programa, sakrio od lica javnosti i odbio sudjelovati u organiziranju nastupa, Posljednji Brat Grimm je povukao veze da se turnir napokon nastavi. Rukavica je bačena, okršaj između Ariana i Grimma nas očekuje kao main event, s titulom prvaka na liniji. Ukoliko Grimm izgubi, gubi titulu, a ukoliko Arian izgubi, gubi svoje mjesto voditelja programa. 

U ostatku nastupa nas čekaju i sudionici polufinala turnira čiji će pobjednik imati priliku boriti se s prvakom za titulu. Hardcore Stevo i Hans Grosse te Frozen Fire i Genesis boriti će se za priliku da osiguraju svoje mjesto u finalu.

Postavlja se pitanje hoće li Frozen Firea omesti događaji prošlog nastupa u kojem su Kaiser Subanovich i Arian brutalno napali njega i njegovu ženu, Suzanu Black? Hoće li Hardcore Stevo nastaviti svoj slijed iznenađenja, nakon što je izbacio Debelo Đubre iz turnira? Ili će njemačka dominacija u obliku Hansa Grossea još jednom pokazati svoju nadmoć? Može li Genesis dokazati svima da je kralj ulice i dalje bitan igrač u organizaciji kečera? Posjetite nas na Velesajmu 7.10. 2017. i navijajte za svoje favorite. Vidimo se.

Eto, to je to. Subota, 7.10., Zagrebački velesajam u 20:30. Svi koji mogu neka dođu, neka posjete ovaj zanimljiv događaj koji će sasvim sigurno biti drugačiji od svega što su PHK-ovci do sada proizveli, ponajprije jer će se mečevi dogoditi unutar kaveza, a zatim jer će se show dogoditi na jednom drugom mjestu nego što to bude inače u Močvari.

Pratite ihputem službene facebook stranice:
https://web.facebook.com/prvihrvatskikeceri/

Pogledajte njihove mečeve i pratite ih na youtubeu:
https://www.youtube.com/VolimWrestling

Saznajte više o radu Prvih Hrvatskih Kečera:
http://prvihrvatskikeceri.com/

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri najavili svoj sljedeći show!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*