Prvi Hrvatski Kečeri najavili svoj prvi show u 2019.

Ako ste već možda čuli, super za vas, no ako niste, mi vam donosimo vijest kako Prvi Hrvatski Kečeri za 20-ak dana rade svoj sljedeći show. Evo što stoji u najavi:

Drugu godinu za redom kečerska sezona u Hrvatskoj otvara se turnirom za Hardcore pojas. Za razliku od prošlogodišnjeg turnira koji je održan kao prvi takve vrste, u kojem je tada sudjelovalo 6 kečera kroz 3 borbe. Troje kečera izborilo se za prolazak u finalnu borbu za novonastali pojas Hardcore divizije. Error kao pobjednik tog istog meča postao je i prvi Hardcore Prvak u povijesti Hrvatske.

Na programu koji će se održati 24.3. u Klubu Močvara ovoga puta sudjelovati će 8 kečera kroz 4 klasične kečerske borbe iz kojih nam je cilj dobiti 4 pobjednika koja bi se sastala u finalnoj borbi turnira.

Finalna borba održala bi se kao Hardcore borba u četvero iz koje samo jedan kečer izlazi kao pobjednik. Pobjednik turnira osvaja borbu protiv aktualnog Hardcore Prvaka u Kavezu Smrti.

A kao ekskluzivnu vijest otkrivamo vam kako će se Debelo Đubre boriti protiv Kaisera Subanovicha! Naime, to se sve nastavlja na prošli događaj i Battle Royal u kojem je Kaiser izbacio Đubreta iz ringa i time pokazao svoju dominaciju nad njime pokazavši kako su tvrdnje Debelog Đubreta kako ga nitko ne može podići, a kamoli izbaciti iz ringa pokazane krivima.

KLUB MOČVARA | UPAD 30 KN | VRATA 20 H | START 21 H

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri najavili svoj prvi show u 2019."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*