Prvi Hrvatski Kečeri najavili prvi ovogodišnji događaj

Prvi Hrvatski Kečeri najavili su svoj prvi ovogodišnji događaj koji je na rasporedu, baš kao što i slika kaže, 19. veljače u noćnom klubu Močvara (Zagreb).

Kao što su prošle godine najavili, imat ćemo meč za titulu u kojem će se sukobiti čak četiri osobe. Prvak Frozen Fire prilično ravnodušno je svima dao do znanja da mogu probati ugrabiti njegovu titulu u eliminacijskom meču. A pod svi mislio je na tri osobe kojima je dao priliku stupiti nogom u ring prilikom tog meča. Hardcore Stevo i Grimm su zaslužili svoje prilike, dok je Genesis, po informacijama koje imamo (što uključuje čak i video na dnu stranice), preko veze došao u taj meč. Ipak je ovo Hrvatska, do mnogo toga se dolazi preko veze.

Hoći li prvak ostati isti? Hoće li Hardcore Stevo ili Grimm ugrabiti prilike koje su im pružene ili će pak Genesis iskoristiti vezu i više nego bi smio te ugrabiti pojas za sebe? Vidjet ćemo, a kao i zadnjeg puta, ProHrvanje će prisustvovati događaju i imat ćemo pregled događanja nakon meča.

Do tada, skočite do njihove Facebook stranice gdje možete vidjeti više detalja i potvrditi svoj dolazak. A ako želite podijeliti mišljenje o PHK događajima, skočite na naš forum gdje s vremena na vrijeme navrate i momci koje ćete imati priliku gledati u ringu navedene nedjelje.

Vidimo se tad.

https://www.youtube.com/watch?v=JUT0a0OT5PE

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri najavili prvi ovogodišnji događaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*