Prvi Hrvatski Kečeri: Eliminacija ove nedjelje u Močvari

Prije nekoliko tjedana objavili smo kako su Prvi Hrvatski kečeri najavili svoj prvi ovogodišnji događaj, a sada vas podsjećamo na to jer je ovaj show održava ove nedjelje, 19.2. u Močvari.

Glavna borba večeri bit će eliminacijski meč za PHK titulu u kojem će se sukobiti čak četiri osobe – prvak Frozen Fire, Hardcore Stevo, Genesis te Grimm. Evo kako je tekla priča kojom je ovaj meč nastao:

U ovom će se meču boriti četiri kečera i od njih svako ima svoju priču zašto je u ovom meču. Naime, trenutni Prvak Hrvatske Frozen Fire već neko vrijeme daje svoju riječ da će dobiti priliku onaj koji mu dokaže da je dovoljno dobar, jak i uspješan, no u tome se često izvlačio i raznim trikovima si pokušavao namjestiti što lakšeg protivnika kako bi što duže ostao na tronu. No konačno imamo i službenu najavu meča u kojemu će Frozen Fire braniti svoj pojas protiv tri vrijedna protivnika. Grimm svoju priliku zaslužuje tako što iza sebe nema niti jedan čisti poraz u kojem ga netko nije prevario ili izigrao. Pored Grimma, koji je sam zaslužio priliku za sebe, tu je i Hardcore Stevo koji je već jednom imao priliku za osvajanje pojasa, ali tu su mu priliku, kako kaže Ućo, uništili plaćenici tadašnjeg šefa organizacije Frozen Firea. Iz tog je razloga zadnji put u Močvari Ućo prekinuo Frozenov govor i zatražio ponovnu priliku za svog tag tim partnera Hardcore Stevu. U tom meču uz pomoć trenutne šefice Suzane Black, koja je u ring došla sa očitom namjerom da zbuni Frozena, Ućo pobjeđuje i osvaja priliku za Hardcore Stevu. Time dolazimo i do Genesisa, koji ni u kakvoj priči, niti teoriji svoju priliku ne zaslužuje. Nije problem samo to što je on trenutno najveće zlo i najveća prijetnja Hrvatske kečerske scene. Ni to što je više puta svojim upadanjem u program ili nelogičnim izlaskom sa scene prekidao zanimljive borbe. On zapravo do sada nikada nikoga nije niti pobjedio. Kako je onda upao u meč? Preko veze. Preko bivšeg voditelja organizacije Frozen Firea koji je njegovo sudjelovanje iskoristio samo kako bi on lakše došao do još jedne pobjede. Iz svega je navedenog očito da Frozen i Genesis ne odustaju od svoje prljave igre i da će meč biti pun prljavih trikova. Ali kako će se ova priča završiti? To možete saznati samo na jedan način. Potvrdite svoj dolazak u Močvaru i saznajte tko će iz meča izaći kao Prvak Hrvatske!

Eliminacijski meč ima svoja pravila koja su odredili Prvi Hrvatski Kečeri – Meč u kojem je sve dozvoljeno kako bi se došlo do pobjede. Protivnika se iz meča može izbaciti na klasični kečerski način. Potrebno je protivnika tri sekunde zadržati leđima na podu u položaju Pin ili ga natjerati da se preda koristeći kečerske zahvate. Pobjednik meča je onaj koji zadnji ostane u ringu. S obzirom da ovaj meč nosi i veliku nagradu koja je ovoga puta pojas Prvaka Hrvatske možemo očekivati extremne poteze i udarce, žestoku borbu raznim predmetima, razne skokove, a naravno kao i uvijek jake i vrlo opasne zahvate i padove.

Osim ovoga meča, očekujte još mnogo zabavnih i zanimljivih mečeva i trenutaka. Evo informacija o početku događa i cijeni:

CIJENA: 30 kn
OTVARANJE VRATA: 20 h
POČETAK: 21 h

Ako ste u Zagrebu blizu Močvare i ako želite gledati Prve Hrvatske Kečere u akciji, posjetite ih. Pripremiti se za show možete pomoću ovih videa:

https://www.youtube.com/watch?v=JUT0a0OT5PE

https://www.youtube.com/watch?v=QdWGe7TqcNI

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri: Eliminacija ove nedjelje u Močvari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*