Prvi Hrvatski Kečeri: Bodyslam Challenge preview

Ovog vikenda, 21.10. Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se u Močvaru s velikim eventom u kojem će im se pridružiti i kolege iz Mađarske. Da ne duljimo s ovim uvodom, pripremili smo vam popis mečeva i svih potrebnih informacija koje trebate znati prije ovog eventa.

Grimm vs Shane Baker – PHK titula

Aktualni prvak Hrvatske Grimm izazvao je Mađarskog borca Shane Bakera na borbu za koju je spreman uložiti i svoju titulu prvaka. Taj njegov hrabri prijedlog ili bolje rečeno izazov PHK uprava mu je osigurala. No hoće li mu se to obiti u glavu, a titula Hrvatske završiti u Mađarskoj?

Arian vs Kaiser Subanovich 

Na pozivnicu za događaj se službeno odazvao i Arian, koji je zatražio borbu protiv čovjeka koji mu je zadnji nastup zabio nož u leđa. Uz njegov dolazak imamo i potvrđenu borbu – Arian vs. Kaiser Subanovich! Očekuje nas krvava i osobna borba između dvojca koji se ne može podnijeti, tko će izaći van kao pobjednik?

Bodyslam Challenge 

Debelo Đubre izaziva će bilo koga da na njemu pokuša izvesti Bodyslam. Ako i sama ideja nije bila dovoljan poticaj, PHK uprava osigurala je gajbu piva za onoga kome to uspije.

Gabriel Magic vs El Croatico – Međunarodni meč 

Druga polovica Mađarskog The Crew-a u Hrvatsku dolazi sa svojim Lightweight pojasom te je odlučno izazvao bilo kojeg borca da se suoči sa njime u okršaju jedan na jedan. Mađarska Lightweight senzacija će učiniti sve da doma ode s pobjedom, no hoće li ga El Croatico u tome naumi zaustaviti?

Kiki Gemstone vs Suzana Black

Ovaj put PHK za vas sprema i pravu poslasticu – borbu ženske divizije. Naša će šefica Suzana Black i sama ući u ring da se bori protiv novog dragulja na sceni – Kiki Gemstone. Obje strane imaju što za pokazati, no hoće li prevladati mladost ili iskustvo?

Tim Hrvatska vs Tim Mađarska – Međunarodni Tag Team meč 

Ovoga puta ekipi iz PHK-a u goste dolaze hrvači iz PWM-a, a riječ je o Collinsu i 8 Bitu koje će ujediniti snage u timskom meču protiv dvojice PHK-ovaca od kojih je poznat za sada samo jedan, a to je Error. Tko je drugi saznat ćete tek na samome eventu.

Frozen Fire vs TBA – Otvoreni izazov za Hardcore pojas 

Iako je izgledalo kako će Error držati Hardcore titulu do samog eventa, kocke se ipak nisu tako posložile i Frozen Fire mu je ugrabio pojas. E sada, službeno doznajemo kako će on tu titulu braniti na ovom eventu i to u otvorenom izazovu što znači da će ga moći izazvati bilo tko. Tko će to biti, probajte pogoditi ili saznajte na eventu.

Plus, Prvi Hrvatski Kečeri objavili su jednu malo misterioznu najavu. Što li ovo znači, prosudite sami ili pričekajte event.

Imamo i službeno informaciju kako će najavljivač ovog eventa biti Ivan Šarić, ali isto tako i jedan od učesnika u Bodyslam Challengeu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri: Bodyslam Challenge preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*