Prvi Hrvatski Kečeri: ‘Bitka na Savi’ sljedeći mjesec u Močvari

Prvi Hrvatski Kečeri ponovno se vraćaju u dobru staru Močvaru i to po prvi puta ove godine. Naime, imat ćete priliku gledati ih krajem sljedećeg mjeseca, točnije 26. travnja/aprila. Čeka nas mnogo toga, a najbolje je da sami pročitate opis događaja:

Bitka na Savi za potpunu vlast nad organizacijom
Prvi Hrvatski kečeri Vs Novi Purgerski Poredak

Nakon mjeseci verbalnog sučeljavanja i stopiranja ikakvih javnih nastupa zbog nemogućnosti dogovora između dvije strane, došlo je vrijeme promjena. Novi Purgerski Poredak, na čelu s Kaiserom Subanovichem, je došao do zaključka da PHK ime svoje organizacije treba promijeniti u NPP. Pošto su trenutni članovi koji su ostali vjerni organizaciji odbili takav način suradnje te kvorum nije postignut, postoji samo jedan pravi način da se donese konačna odluka. Tako da vam ovom Travnja donosimo jednu zadnju borbu između članova PHK-a i članova NPP-a, pobjednik koje će odlučiti o daljnjem funkcioniranju same organizacije, kao i njezinom imenu.

Frozen Fire, i dalje kao trenutni voditelj kompanije već je najavio da je spreman staviti svoje vodstvo na bubanj, tako da su ulozi još jači. Pobjednik ove bitke će odabrati ne samo kako će se organizacija nastaviti zvati nego i tko će ju voditi u budućnosti.

Tri člana Novog Purgerskog Poretka – Prvak Hrvatske Arian, Hrvatski Hardcore Prvak Frozen Fire, ujedinjeni pod vodstvom Kaisera Subanovicha spremni su za borbu.

S druge strane su tri člana Prvih Hrvatskih Kečera koji su kroz godine nakupili puno dostignuća u ringu te su snažna opozicija uništenju koje sa sobom donosi Novi Purgerski Poredak – bivši Hrvatski Hardcore Prvak Ivan, Bivši Prvak Hrvatske, te aktualni Internet prvak Mađarske Grimm i sama legenda hrvatskog wrestlinga poznat pod nadimkom Sirova Snaga – Debelo Đubre.

Tko će izaći kao pobjednik i tko će odlučiti o budućnosti Prvih Hrvatskih Kečera – dođite u Močvaru ovaj travanj i saznajte!

UPAD 30 | VRATA 20 | START 21

Više informacija pronađite na Facebook događaju ili na Facebook stranici PHK-a.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri: ‘Bitka na Savi’ sljedeći mjesec u Močvari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*