Prvi Hrvatski Kečeri 28.4. na nepoznatoj lokaciji

Prošlo je već tri mjeseca od posljednjeg događaja koji su imali Prvi Hrvatski Kečeri 17.12. u Močvari. Ondje smo vidjeli finale turnira za sljedećeg izazivača za PHK titulu, što je osvojio Hardcore Stevo. Iste te večeri trenutni PHK prvak, Grimm, obranio je titulu protiv Ariana. To mu je omogućilo da ovu titulu drži čak već nešto više od godinu dana. Više o tome događaju možete pročitati na njihovoj službenoj web stranici

Iako nije bilo showa već tri mjeseca, članovi i vodstvo PHK-a nisu besposleno sjedili nego su razmišljali koja bi mogla biti tema sljedećeg događaja i došli su na ideju – uvesti još jedan pojas, u ovom slučaju Hardcore titulu oko koje će se vrtjeti sljedeći show.

Show će održati 28.4. već tradicionalno na za sada nepoznatoj lokaciji koju ćete saznati ako budete pratili Facebook događaj, a na njemu će se dogoditi turnir za prvoga Hardcore prvaka.

Održavaju li se to kečerski događaji ponovo održavaju u podzemnoj dvorani u Šeferovoj 4 ili će turnir biti održan tradicionalno u Močvari ili se radi o nekoj trećoj lokaciji to vam ne možemo sa sigurnošću potvrditi, no definitivno mislimo da bi ovaj okršaj svakako trebali pogledati

Zašto su uveli ovaj pojas? Odgovor će vam dati sljedeći odlomak.

Nakon godina sakupljanja iskustva i druženja s vama dragim nam našim gledateljima svakog se nastupa trudimo napraviti nešto zanimljivo i nešto novo kako bi vas zadovoljili. Tako smo krajem prošle sezone došli na ideju da osnujemo i novi pojas prvaka koji će osim zbog svog postojanja biti zanimljiv i zbog svoje totalno drugačije priče koji će se ponekad razvijati i na dnevnoj bazi.

Koja je posebnost ove titule?

Pojas o kojem govorimo moći će svog vlasnika mijenjati bilo gdje i bilo kada osim kada je u službenoj najavi od strane naše organizacije. Da vam stvar bude jasnija onaj tko nosi ovaj pojas moći će biti napadnut od strane bilo kojeg službeno aktivnog člana naše organizacije, te će se odmah nakon njegovog „otimanja“ čak i bez prisutnosti sudca „otimač“ pojasa smatrati i službeno novim Hardcore prvakom. Jedino kada će Hardcore prvak biti službeno zaštićen od „otimača“ to je onaj period u kojem traje službena najava borbe za istoimeni pojas na našem sljedećem nadolazećem događaju. Dakle, onaj tko drži ovaj pojas može se skrivati negdje u planini ili šumi i čuvati tako svoj pojas od „otimača“ ili se jednostavno s istim pojaviti u javnosti, te pokazati da ima muda. Trebalo bi napomenuti i to da organizacija zadržava pravo jednom na godinu organizirati i turnir za njegovo službeno preuzimanje pred javnosti, naravno ukoliko to kroz jednu kečersku sezonu ne napravi sam vlasnik Hardcore Pojasa.

A evo i informacija o nadolazećem showu i samome turniru za Hardcore titulu:

Na nadolazećem Hardcore turniru za naslov Hardcore Prvaka imat će priliku sudjelovati samo šestoro najhrabrijih boraca iz naše organizacije koji će do pojasa moći doći samo ako osvoje pobjedu u dva meča bez diskvalifikacije u jednoj večeri. Šestoro protivnika u borbama jedan na jedan, te borba u troje koja je ujedno i finalna borba u koju ulaze pobjednici prethodnog kruga.
Svi detalji o događaju kao i imena sudionika turnira bit će objavljena uskoro na zidu događaja!

Sve je rečeno. Osim lokacije, no ona će biti službeno najavljena uskoro. Subota, 28.4. Prvi Hrvatski Kečeri. Turnir za prvog Hardcore prvaka. Ako vas zanima kako će mečevi izgledati, koje će stipulacije biti, koja će šestorica sudjelovati u turniru, onda morate posjetiti ovaj događaj!

Za sve ostale informacije, između kojih je i sama lokacija, pratite događaj na Facebooku te njihovu službenu Facebook stranicu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri 28.4. na nepoznatoj lokaciji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*