Prvi Hrvatski Kečeri 17.12. u Močvari!

Početkom ovoga mjeseca, Prvi Hrvatski Kečeri održali su svoj nastup na Zagrebačkom Velesajmu unutar kaveza zajedno s domaćom MMA promocijom, NFC-om. Prilog možete pogledati na sljedećem linku:

No, već sredinom 12. mjeseca, Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se na svoje tradicionalno mjesto – u Močvaru. Ondje ćemo dobiti mnogo zanimljivih borbi, a neke od njih su:

* No DQ meč za PHK prvaka: Grimm (c) vs Arian
* Finale turnira: Hardcore Stevo vs Genesis

NEDJELJA 17.12. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 30 KN

Svoj dolazak možete potvrditi i na Facebooku na ovom linku, a na njihovoj Facebook stranici možete naići na dodatne informacije te mečeve za prošlih događaja.

A kako mi ne bismo propustili niti jedan detalj o ovome showu, odlučili smo vam prenijeti sve ono što trebate znati prije samoga showa:

Ove se zime Prvi Hrvatski Kečeri ponovno vraćaju u Močvaru kako bi još jednom zabavili vjernu Zagrebačku publiku. Finale turnira je zakazano za ovaj nastup, borba u kojoj će se obračunati dvije mlade nade organizacije, fan favorit Hardcore Stevo i kralj ulice Genesis. Pobjednik njihovog meča će imati priliku boriti se protiv aktualnog prvaka hrvatske za prestižnu titulu.

Trenutno je nepoznato protiv koga će se pobjednik turnira boriti zato što se u main eventu večeri bore trenutni prvak Grimm i voditelj programa Arian u meču bez diskvalifikacije. Na prošlom je nastupu u močvari zakazana i stipulacija za njihov meč – ukoliko Grimm izgubi, ostaje bez pojasa i Arian postaje novi prvak, ali ako Arian izgubi, otpušten je s mjesta voditelja programa Prvih Hrvatskih Kečera.

Šefica kompanije, Suzana Black, je službeno potvrdila tu stipulaciju. Da se podsjetimo, na prošlom je nastupu u močvari Arian ispao iz turnira te svejedno zahtjevao meč za titulu na temelju svoje pozicije voditelja. Grimm je prihvatio izazov pod uvjetom da ako pobjedi, Arian gubi svoju poziciju. Nakon toga je Arian napao Grimma, a kasnije je (uz pomoć Kaisera Subanovicha) napao i Frozen Firea i Suzanu Black. Pokazavši svoju brutalnost pred svima, Arian je napravio uspješan povratak u ring Prvih Hrvatskih Kečera.

Što se finalista tiče – Hardcore Stevo je već napravio dva velika šoka, izbacivši Hans Grossea i Debelo Đubre iz turnira. Njegova je zadnja borba bila u NFC kavezu te je zasigurno ostavila svoje posljedice.S druge strane, Genesis je imao samo jednu borbu u turniru, izbacivši Double I-a. Pošto je Frozen Fire odustao od turnira, Genesis je automatski prošao u finalu tako da odmorniji ide protiv Hardcore Steve.

Ovaj nastup sadrži brojna neodgovorena pitanja – hoće li se Kaiser Subanovich ponovno pojaviti i pomagati Arianu? Može li Hardcore Stevo prebroditi još jedan veliki izazov u svojoj karijeri i postati glavni izazivač za titulu prvaka hrvatske? Što je sljedeće za Debelo Đubre, Hans Grossea, Frozen Firea i ostale borce koji su ispali iz turnira? Dođite 17.12. u što većem broju jer će Prvi Hrvatski Kečeri još jednom zapaliti Močvaru.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Prvi Hrvatski Kečeri 17.12. u Močvari!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*