ProHrvanje Podcast EP23 – WrestleMania 36

Niste dugo trebali čekati da nas čujete jer evo nas ponovno tu! I ovaj puta i jači i duži nego ikad! Zašto duži? Zato što ovaj podcast traje čak dva sata i 20 minuta. Zašto jači? Zato što nas je u ovoj postavi čak četvero! Kojih četvero? Vedran, Alen, naš adut ali i od nedavno adut Večernjeg lista Edi te poseban gost za ovu priliku, Luka, koji nam stiže iz redakcije Reboota i njihovog Rebootcasta!

Jako smo ponosni na ovaj podcast i mislimo da je stvarno jedan od boljih koje smo do sada imali. Nadamo se da ćete poslušati i da ćete dati svoja mišljenja. Ostavite lajk na videu, možda i pokoji komentar te se svakako pretplatite na naš kanal ako već niste.

U komentarima videa stavili smo vam i timeline, odnosno vremenske intervale svakog pojedinog meča o kojem smo raspravljali i nadamo se da će vam to pomoći u lakšem slušanju ovog podcasta.

Još jedna mala napomena jer ne bi podcast bio podcast da nema tehničkih poteškoća. Naime, tamo negdje na oko 1:32:00 snimač zvuka je iz nekog razloga prestao prepoznavati Alenov mikrofon, pa je jedan dio podcasta ostao bez njega, pa eto i ta informacija ako se budete zapitali što ga nema u završnim minutama podcasta.

A sad, dosta priče, krenite na slušanje, link je ovdje:

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ProHrvanje Podcast EP23 – WrestleMania 36"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*