ProHrvanje lansira svoj FORUM!!!

Bilo je nekoliko razvojnih direkcija s kojima smo mogli krenuti dalje, a mi smo se odlučili za ovu iz naslova, ostale će malo pričekati – ProHrvanje ima svoj vlastiti forum.

FORUM

Kada smo krenuli razgovarati o ovom projektu prva misao koju smo imali na umu bila je stvoriti moderan forum koji ima puno funkcija kakve ljudi vole. I dok smo potpuno sigurni kako ovo nije najmoderniji forum na ovoj kugli zemaljskoj, prilično smo zadovoljni onime što smo napravili i postavili u njega. Želja nam je bila, i još uvijek je, da se, jednom kada se priključite, ugodno osjećate na njemu.

Točno tu je dio gdje trebamo vašu pomoć. Forumi trebaju članstvo, oni su njegovo najveće i najvažnije pogonsko gorivo. Ako nas redovito čitate to radite zato što volite wrestling, a ako ste toliko strastveni oko njega, sigurno imate svoja razmišljanja koja želite podijeliti s drugima, vidjeti imate li istomišljenike i čuti kako drugi razmišljaju. Upravo je forum mjesto gdje se takvo što može slobodno izraziti. Iskreno se nadamo kako ćete nas posjetiti, registrirati se, i ako ništa drugo, barem probati vidjeti što smo sve dodali na forum.

FORUM

Ili u onom boljem slučaju, postati stalni i važni član i družiti se s nama u godinama koje dolaze. Nadamo se tome i veselimo se vašem posjetu.

ProHrvanje uredništvo

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "ProHrvanje lansira svoj FORUM!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*