ProHrvanje forum skupio 300 tisuća objava

U 11. mjesecu prošle godine slavili smo peti rođendan ProHrvanje foruma. Zapravo je brzo proletjelo to vrijeme, barem meni, nemam osjećaj da smo toliko godina u funkciji. No, ova brojka u naslovu dokazuje da su iza nas prilično uspješne godine rada, a i da će se tako nastaviti. Tako da sada s ponosom možemo reći kako je ProHrvanje forum skupio sjajnih 300 tisuća postova u samo nešto više od pet godina!

Inače je naš prosjek uvijek bio oko 50 tisuća postova po godini, tako smo do 11. mjeseca prošle godine skupili 250 tisuća. No, evo, nije prošlo niti pola godine od rođendana, a mi smo u samo tako malom vremenskom periodu uspjeli skupiti novih 50 tisuća postova i došli do ove okrugle i impresivne brojke!

Nemamo što drugo reći nego hvala! Izgleda da aktivnost na forumu nikad nije bila veća, brojke to i pokazuju, tako da se jedino možemo zahvaliti svim članovima koji na našoj platformi provode svoje vrijeme i pišu punom parom. Ima dosta onih koji svakodnevno odvajaju dobar komad vremena za naš forum i za to nemamo ništa drugo nego naklon. Hvala i part time članovima naravno, koji ulete kad stignu, uvijek ste dobro došli!

A one koji još nisu tamo pozivamo da priključe. Vjerujte nam, nećete požaliti! Na forumu možete pronaći apsolutno sve što vas zanima, bilo da se ticalo pro wrestlinga ili ne. O svemu možete raspravljati, sve možete pitati, o svemu možete dati svoje mišljenje. Uspjeli smo stvoriti jednu ne preveliku, ali vrlo čvrstu bazu wrestling fanova koja je međusobno stvorila izvrsnu komunikaciju. To je zaista sjajno!

Zato oni koji još niste na forumu, nemojte previše odlagati, nego se registrirajte što prije. Forum je uvijek na istoj adresi a do njega možete doći klikom na ovaj link. Čekamo vas! 🙂

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ProHrvanje forum skupio 300 tisuća objava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*